2014 Kasım Anneleri

Budaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))

Eklentiler

• $20140703_091911.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57

Bende bu sabah sipariş verdim n11.com dan aldım gelsin bakalım kullanmaya başlayalım

tatlımm günaydınnn
benim ilk doğumumda kocam yanımdaydı girmişti doğuma.hep o çekti fotoları
çünkü kıskançlığından fotoğrafçı tutmadı
bayan tutalım dedim yanında destek için erkek biri olabilirmiş
bizdede bu professinal makinalardan var.iyikide var ama kızımın o kadar çok fotosu varki hep bizi hatırlıycak ilerde
bunda da öyle yapıcaz eşim kendi çekicek

Ayy heycanlanmıştır tabi nasıl titremesin eli benim gittiğim hastanede doğum fotoğrafçısı var ne kadardı fiyatı tam bilmiyorum hem doğum videosu yapıyolar hemde foto çekimi arkadaşım orda doğum yaptı çok güzel klip gibi yapmışlar bende öyle yapıcam

maşallah kızlar hepinizin göbişleri çok tatlı..allah göbişlerimize zeval vermesin :) ..bitanede benden...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Budaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))
topik karınlar dombul memikler yaşasııınn

Benim koca girse içeri dakka 1 gol 1 bayılır bide onu ayıltmaya çalışır doktorlar
Nabız yokluyorum kocacım sen gelir elimi tutar nefes egzersizi yaparız dimi huh huh diye, he evet diyo da, ne kadar istesemde içeride kalnız kalmayı tercih edebilirim. Çünkü bazen cidden çekilmez oluyo, o aşamada çekebilir miyim, bilmeyrum.

kızlar 40 dk sonra doktor randevum cok heyecanlıyım cok meraklıym :18:

Amaniinn awakecan senin popon büyümüş mü yoksa doğal brezilya poposu mu var sende?
Benim popom göbeğimle aynı hızda büyüdü de, dengemi bile korudu sağolsun moment ten dengem kaçmıyo karnım büyüdükçe. İncek mi bu popolar dostum yaa

yok bacımm öncedende harran ovası gibiydi zaten,ama arkadaşlar dahada büyüdünü sölüyo napcaz bilmiyom valla..kendi popom adına sanmıyorum küçülceni :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiz benmde memk buyudu popiste hicc degsme yok memik gidermi aceppp:)))

yok bacımm öncedende harran ovası gibiydi zaten,ama arkadaşlar dahada büyüdünü sölüyo napcaz bilmiyom valla..kendi popom adına sanmıyorum küçülceni :)
Açıkçası benim de popom brezilyandı ama şimdi inanılmazian oldu umarım insani boyutlarına geri döner
Kiz benmde memk buyudu popiste hicc degsme yok memik gidermi aceppp:)))
Dualarım gitmesine yönelik dostum, yoksa memik popik tan oluşan hatunlar olarak kalacaz.
Memiklerinim büyüklüğü ile anılan bir hatun olmak istemiyorum

ayyy ne kadar sessiz forum uyudunuz muuu?? adem güneş in kitaplarını sipariş ettim bugün

Günaydın kızlar

Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…