- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
kızlar şok geçiriyorum :) dün sipariş verdiğim çatlak kremlerim bugün elimde
http://www.recete.com/Lierac-Phytolastil-Gel-2x200ml-Catlak-Onleyici-Jel-Ikili-Paket,PR-1593.html
gerçekten inanılmaz bir fiyata aldım sanırım, bir de ufak ufak hediyeler çıktı içinden. Arkadaşlarla kontrole ttik de hiç işkillendirici bir tarafı yok. gayet orjinal görünüyor. koruma bandı falan var. hatta barkodunu check ettim doğru çıkıyor. kısaca bilginiz olsun kızlar :)
Budaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))
Gece bel ağrısından uyku tutmadı ben de telefonla oyalandım. O esnada doğum fotoğrafçısı bir bayanla ekleştik instagramda.
Fotoğraflarına baktım, Allah'ım içim gitti. O kadar güzel bebek fotoğrafları var ki..
Doğum fotoğrafçılığı hakkında siz ne düşünüyorsunuz kızlar merak ediyorum..
Biriyle anlaşacak mısınız?
Araştırma yapabildiniz mi?
Ben Ankara'da güvenilir birini bulmaya çalışıyorum.
Evde fotoğrafçıların makinesinden var ( ben de kendimce hobi olarak foto çekiyorum) ama o heyecanla hiç kimse çekemez, eminim.
Bu yüzden anılarım hep taze kalsın diye bir doğum fotoğrafçısı mutlaka istiyorum.
İşte fotolardan bir kaçı;
💕💕💕💕💕💕
Eki Görüntüle 1176027 Eki Görüntüle 1176028 Eki Görüntüle 1176029
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doğum fotoğrafçısı güzel fikir aslında, benim ilk doğumum normal dpğumdu, eşim de girdi doğuma ve fotoları o çekti ama kızımın doğduğu andan itibaren çektiği tüm resimlerde eli titremiş, heyecandan sanırım, resimler bulanıktı hep:) ama yine de hoş bir anı oldu. Tabi profesyonel birinin çekmesi her zaman daha iyi olur
Budaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))
topik karınlar dombul memikler yaşasııınnBudaaa benm gobusum 4kg aldm 2kg gogslerimde ama:)))
Benim koca girse içeri dakka 1 gol 1 bayılır bide onu ayıltmaya çalışır doktorlartatlımm günaydınnn
benim ilk doğumumda kocam yanımdaydı girmişti doğuma.hep o çekti fotoları
çünkü kıskançlığından fotoğrafçı tutmadı
bayan tutalım dedim yanında destek için erkek biri olabilirmiş
bizdede bu professinal makinalardan var.iyikide var ama kızımın o kadar çok fotosu varki hep bizi hatırlıycak ilerde
bunda da öyle yapıcaz eşim kendi çekicek
Eki Görüntüle 1176070
maşallah kızlar hepinizin göbişleri çok tatlı..allah göbişlerimize zeval vermesin :) ..bitanede benden...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sende çok tatlısın
hiiiiiiiiiiii neee kadanda tatlıııı bi o kadarrr sempatikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Amaniinn awakecan senin popon büyümüş mü yoksa doğal brezilya poposu mu var sende?
Benim popom göbeğimle aynı hızda büyüdü de, dengemi bile korudu sağolsun moment ten dengem kaçmıyo karnım büyüdükçe. İncek mi bu popolar dostum yaa
Amaniinn awakecan senin popon büyümüş mü yoksa doğal brezilya poposu mu var sende?
Benim popom göbeğimle aynı hızda büyüdü de, dengemi bile korudu sağolsun moment ten dengem kaçmıyo karnım büyüdükçe. İncek mi bu popolar dostum yaa
kızlar 40 dk sonra doktor randevum cok heyecanlıyım cok meraklıym :18:
Açıkçası benim de popom brezilyandı ama şimdi inanılmazian oldu umarım insani boyutlarına geri döneryok bacımm öncedende harran ovası gibiydi zaten,ama arkadaşlar dahada büyüdünü sölüyo napcaz bilmiyom valla..kendi popom adına sanmıyorum küçülceni :)
Dualarım gitmesine yönelik dostum, yoksa memik popik tan oluşan hatunlar olarak kalacaz.Kiz benmde memk buyudu popiste hicc degsme yok memik gidermi aceppp:)))
Açıkçası benim de popom brezilyandı ama şimdi inanılmazian oldu umarım insani boyutlarına geri döner
Dualarım gitmesine yönelik dostum, yoksa memik popik tan oluşan hatunlar olarak kalacaz.
Memiklerinim büyüklüğü ile anılan bir hatun olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?