2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar

Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....

İyi haberlerini bekliyoruz 2. düzey usg çok eğlenceli oluyor heryerini gösteriyolar tadını çıkar

ayyy ne kadar sessiz forum uyudunuz muuu?? adem güneş in kitaplarını sipariş ettim bugün

Evet bugün birçok anne yoğun ya da dinlencede heralde. İnan bende şimdi youtube dan adem güneşin bazı videolarını dinliyorum :)
Bu arada amca her salı ve çarşamba Burç fm de 12:00-13:00 arası çocuk deyip geçmeyin diye program yapıyormuş. o kayıtları açtım bakim ne diyo :)

Ben etli patates yemeği yapıcam yanına çoban salata dünden de tatlım var

İnşallah çok güzel geçer,eşimle beraber gidicez...nasıl birşey olacağını bende çok merak ediyorum....

Canım çok güzel ileri düzey,karın kısmında küçük küçük delikler göreceksin o minicik delikler organlarıymış bool bol seğret kuzunu bide boyu ve kilosunu sormayı unutma ben boyunu unutmuştum

Son düzenleme:
Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....[/COLOR][/B][/QUOTE]

Ben etli patates yemeği yapıcam yanına çoban salata dünden de tatlım var

Eşime söyliyim bakıyım tamam derse bende yapayım

Bizim iş yerinde her sitede kısıtlama var hiç bişey açamıyorum yaa

Bizim iş yerinde her sitede kısıtlama var hiç bişey açamıyorum yaa

Hmmm telefondfan evel kullandığımız müzik dinlediğimiz mp3 çalarlardan varmı sende radyo da çalabilen. Al onu, iş yerinde çalışırken tak kulağına dinle. Dinliyom acıcık, birileri soru soruyo çocuğum yemiyo diye şöyle yaptım doğrumu falan fişmen, illaki işimize yarayacak şeyler :)

Canım çok güzel ileri düzey,karın kısmında küçük küçük delikler göreceksin o minicik delikler organlarıymış bool bol seğret kuzunu bide boyu ve kilosunu sormayı unutma ben boyunu unutmuştum

Tamam canım çok teşekkür ederim,saat 3 olsada bir an önce orda olsam,gidesim geldi bir an önce sen böyle güzel anlatınca
normalde de görüyoruz ama bu farklı sanırım,yüzünü görebilecekmiyim acaba ???

yok ki bende öyle ama telefonum da radyo var :126:

Valla bize vesikalık foto verdiler resmen evin baş köşesine koyduk bakıp duruyoruz bi de çekim yarım saat sürdü dvd verdiler

Son düzenleme:
Evet oğlum olacak inşallah

Masallah hayirli olsun. Ben daha cinsiyetini ogrenemedim. Devlete gidiyorum. 20 haftadan once soylemiyorlar. Pazartesi bakalim ogrenecek miyim. Dediginiz blirtleri yasadim. Ilkten eksi yedim erik gibi. Simdide tatli seviyorum. Ondan ogrenmek istedim cnm:)

Son düzenleme:

Benimki siyah beyazdı göremedim

Bende hemşireyim devlette en sinir konu bu bence de abartılıyor ya söyle gitsin.. inşallah hayırlısıyla öğrenirsin bebişinin cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…