Arac sarsmadiysa korkulacak bisey yok canim sen yoruldugun yorgun oldugun icin hissetmemissindir ben kac kez sord doktora patika yoldan gitmedikce problem yokk
Günaydın kızlar
Bugün saat 15'de 2.düzey ultrason randevum var,inşallah bebeğim sağlıklıdır,hayırlı haberlerle geri dönerim musmutlu ....
Gözünaydın canımm
Annem havuzlu handan bunlardan almış 20 tl ye..
netten yorumlarına baktım kullananlar çok nemnunmuş..
Eki Görüntüle 1175649
ayyy ne kadar sessiz forum uyudunuz muuu?? adem güneş in kitaplarını sipariş ettim bugün
Buda çok güzellama ben çiş kaka olur diye pek cesaret edemedim
Ayyy valla damak zevkimiz aynı bugün sen söyle o zaman ne yiceksin akşama eşim evde iftar hazırlıcam ne yapsam fikir lazım bana..
Özsütten bende geçen pasta aldım çilekleri ekşimişti o kadar kötüydü ki eşim çöpe attı hemen
İyi haberlerini bekliyoruz2. düzey usg çok eğlenceli oluyor heryerini gösteriyolar tadını çıkar
İnşallah çok güzel geçer,eşimle beraber gidicez...nasıl birşey olacağını bende çok merak ediyorum....
Ben etli patates yemeği yapıcam yanına çoban salata dünden de tatlım var
Evet bugün birçok anne yoğun ya da dinlencede heralde. İnan bende şimdi youtube dan adem güneşin bazı videolarını dinliyorum :)
Bu arada amca her salı ve çarşamba Burç fm de 12:00-13:00 arası çocuk deyip geçmeyin diye program yapıyormuş. o kayıtları açtım bakim ne diyo :)
Bizim iş yerinde her sitede kısıtlama var hiç bişey açamıyorum yaa
Canım çok güzel ileri düzey,karın kısmında küçük küçük delikler göreceksin o minicik delikler organlarıymışbool bol seğret kuzunu bide boyu ve kilosunu sormayı unutma ben boyunu unutmuştum
Ben başta inanılmaz ekşi şeyler yiyordum kaç kilo erik yedim hesabı yok..şimdide hiç sevmezdim ama her gün tulumba kemal paşa yiyesim var
yok ki bende öyle ama telefonum da radyo var :126:Hmmm telefondfan evel kullandığımız müzik dinlediğimiz mp3 çalarlardan varmı sende radyo da çalabilen. Al onu, iş yerinde çalışırken tak kulağına dinle. Dinliyom acıcık, birileri soru soruyo çocuğum yemiyo diye şöyle yaptım doğrumu falan fişmen, illaki işimize yarayacak şeyler :)
Ayni bende oyleyim. Cinsytiniz belli oldu mu?
Tamam canım çok teşekkür ederim,saat 3 olsada bir an önce orda olsam,gidesim geldi bir an önce sen böyle güzel anlatınca
normalde de görüyoruz ama bu farklı sanırım,yüzünü görebilecekmiyim acaba ???
Buda çok güzellama ben çiş kaka olur diye pek cesaret edemedim
Evet oğlum olacak inşallah
Tamam canım çok teşekkür ederim,saat 3 olsada bir an önce orda olsam,gidesim geldi bir an önce sen böyle güzel anlatınca
normalde de görüyoruz ama bu farklı sanırım,yüzünü görebilecekmiyim acaba ???
Masallah hayirli olsun. Ben daha cinsiyetini ogrenemedim. Devlete gidiyorum. 20 haftadan once soylemiyorlar. Pazartesi bakalim ogrenecek miyim. Dediginiz blirtleri yasadim. Ilkten eksi yedim erik gibi. Simdide tatli seviyorum. Ondan ogrenmek istedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?