cnm sen nasıl beslenıyorsun kı bı gununu yedıklerını bı yazsana?
senın tosun halının etkıleyecegını sanmıyorum ya, o senı dusunuyordur bence,
benım esımde oyle, cok anlayıslıydı, hıc zorlamadı benı, durumumuz cunku oncekı gıbı degıl, hormonlarımız farklı, dusuncelerımız, hıslerımız farklı, erkeklerde bı degısıklık yok ama esını dusunuyorsa esıne bırakır bu durumu dıye dusunuyorum.
oda sana bırakmıs olablır,
doktor bıze ılıskı konusunda bırsey demedı ama 4. aydan ıtıbaren progestan kullanıyrm, dusuk ve erken dogum rıskın var dedı. bızde tereddutsuz bebegımız ıyı olsun dıye yaklastık olaya, ondan oncesı de bulantılarım yuzunden sureklı agır hasta gıbıydım, ıyı oldugum gunler bırsey oluyordu sadece, tam ıyılestım bu sefer dusuk rıskı basladı :)
ya esım sıgara ıctıgı ıcın aylardır opusemıyrm bıle, kokusu mıdemı bulandırıyor sıgaranın,
bayramda gelecek, sanırım o zaman koku hassasıyetım azaldıgı ıcın daha ıyı olurum
doktorum bana ılıskı konusunda bırsey demedı, bayramda bısıler olsa sakıncalı olur mu acaba
olur gıbıme gelıyor, progestan kullandırdıgına gore, ama nıe kesınlıkle yask falan demedı
erkek doktor, bısıde soramıyorum, bıde dındar bı adam

Beni düşünse azıcık gel tek kale maç yapak derdi. Bırak ya allasen. Benim doktor tehlikem varkene kesinlikle yasak demişti, hacı hoca doktor diyosun da öyle olacaksa yanlış meslek seçmiş, adamın işi memik kukuk görmek. Çekinme sor ayol. Ben yapamıyom sen yap arkadaş