2014 Kasım Anneleri

oyy inşallah nasip olur o günleri görmek , nasıl yakışacak kuzulara, alıyorum bunu şimdi:16::16:

unibaby şampuanlar için ne düşünüyorsunuz kızlar?

haklısınız kızlar, alınacak risk değil, ama carputinin söylediği içime sindi, sıfır kol alınca badi ile bütünleşebilir, şık bir badi bakıcam şimdi:16::16:

mustelanın şampuanları çeşit çeşit canım, yenidoğan köpük mü almak lazım? konak önleyici var, bebek çocuk şampuanı var, daha var da var, n11 de bakıyorum şimdi ama seçenekler çok fazla

heeeh işte ben de ona bakıyorum n11'den bu ne yaa yap bi yenidoğan şampuan alalım ne bu kdr seçenek anlamadım :53:

biz mevlüt yapmıcaz galibaa..
zaten erkek bebek mevlüt kıyafetlerinide hiç sevmedim ben yahuu

Günaydın kızlarrrrrr, tatil yaklaştıkça geçmiyor günler. Sabah uyandım ve eşimden o kötü haberi duydum "bugün daha salı aşkım":31::31:

Kızlar size birşey sormak istiyorum, ben şimdi emzik alacağım ama, bunların da yeni doğanı , şuyu buyu var mı? Daha doğrusu neyine bakacağım alırken? Bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi?

Canım emzik için arkadaslarım damaklı emzik önermislerdi bana ben bambino ve nukun 0-3 ve 0-6 ay emziklerini aldım.Nukun emziklerinin daha iyi olduğunu duymustum damaklı olanlara hem bebisler daha çabuk alısıyor hem de ilerde emziği bıraktırması kolay oluyormus.Bu arada aylara göre canım yeni doğan 0-3 ,0-6 yazıyor üstünde dikkat ederek alırsın.

haklısınız kızlar, alınacak risk değil, ama carputinin söylediği içime sindi, sıfır kol alınca badi ile bütünleşebilir, şık bir badi bakıcam şimdi:16::16:

mustelanın şampuanları çeşit çeşit canım, yenidoğan köpük mü almak lazım? konak önleyici var, bebek çocuk şampuanı var, daha var da var, n11 de bakıyorum şimdi ama seçenekler çok fazla

arkadaşım dümdüz beyaz badisini giydirmişti lokum gibi olmuştu bayıldı herkes bak bi bakalım bulamazsan yeni beyaz bitane giydirirsin :emir_bebek:

Benimde 1:127 çıktı 4 lu taramam ben amniyosentez yaptırdım sonucu bekliyorum 24 haftadan sonra yapmıyorlar diye biliyorum ama den yine de Dr na sorarsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
Ne kadardır bekliyorsun sonucunu benim bugün 4 hafta oldu hala gelmedi, ben FISH yöntemi ile bakılanı da yaptırmamıştım doktor gerek yok bu bebek gayet sağlıklı dediği için ama 4 haftayı geçeceğini bilsem yaptırırdım.

Kızlar eylül annelerinden bir arkadaşımız 30. Haftada normal doğum yapmış meleğini küveze koymuşlar dua istiyor bizlerdende gitsin meleğine dua :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Niiil araştırdıysan bana da yaz ben dün araştırdım biri diyo damaklı emzik olacak biri diyor damaksız anlamadım :44: ablam chicco marka damaklı emzik kullanmış en çok onu sevmiş minik olan yeğenim.. diğeri zaten ne biberon ne emzik hiç birini kabul etmedi sürekli emzirdi..

Canım şimdi biraz araştırdım,

"kullanılan emziğin bebeğin ayına uygun olması önemli"
"emziğin etrafında ne kadar fazla delik varsa, emzik o kadar konforlu ve kuru oluyor"
"kauçuk yada silikon olabilir ancak, silikon temizliği ve strelizasyonu daha kolay bir madde, kokusuz, tatsızdır. Ve diğer emziklere daha uzun ömürlüdür"
"hijyen açısından, kapaklı bir emzik seçmek önemli. Çantada taşırken falan hijyen açısından endişe etmeye gerek yok"
"çevresinde ki hava delikleri önemli, çünkü bebek emziği emerken salyaları sebebiyle ağzı çevresi ıslanabilir, bu da cildini tahriş edebilir. O yüzden emziğin çevresinde ne kadar fazla hava kanalı (delik) varsa o emzik tercih edilmeli.
"dilini kullanan bebekler, emziği ters çevirebiliyormuş, damaklı ezik kullanılıyorsa da bu durum ters damak oluşumuna sebep veriyormuş. Bu nadir olsa da, eğer damaklı emzik kullanıyorsanız , doktor kontrolllerinde mutlaka damak muayenesi yaptırın diyorlar. "

Tüm bunları değerlendirerek vardığım sonuç "Avent Free Flow Emzikleri" yapısı itibariye ortodontik , esnek ve simetrik.

Şimdi sipariş vereceğim bende, fiyat araştırıyorum farklı sitelerden. Bak bundan alacağım.

$SCF180_23-IMS-tr_TR.webp

Niye yaa erkeklerin mevlüt kıyafetleri de şirin.. ben kısmet olursa doktor arkadaşlara danışıcam sünneti de yaptırıp yapıcam mevlütü sakıncası yoksa erkenden sünnet işini halletmek istiyorum

heeeh işte ben de ona bakıyorum n11'den bu ne yaa yap bi yenidoğan şampuan alalım ne bu kdr seçenek anlamadım :53:

Canlar benim kullandığım bu aşağıda resmi olan, saç ve vücut şampuanı olarak geçiyor.

$sampuan.webp

Bende mevlüt istemiyorum düşüncem kızıma dualar okuyup bir çocuğu sevindirmek istiyorum Allah o günleri göstersinde :nazar:

Aslında yapmak mantıklı tek tek gelen gidenle uğrasmaktansa hepsini bir günde halletmek daha iyi sanki bende kararsızım olmadı pipilerini kestirince yaparız.:nazar::emir_bebek:

"emziğin etrafında ne kadar fazla delik varsa, emzik o kadar konforlu ve kuru oluyor"
"kauçuk yada silikon olabilir ancak, silikon temizliği ve strelizasyonu daha kolay bir madde, kokusuz, tatsızdır. Ve diğer emziklere daha uzun ömürlüdür"
"hijyen açısından, kapaklı bir emzik seçmek önemli. Çantada taşırken falan hijyen açısından endişe etmeye gerek yok"
"çevresinde ki hava delikleri önemli, çünkü bebek emziği emerken salyaları sebebiyle ağzı çevresi ıslanabilir, bu da cildini tahriş edebilir. O yüzden emziğin çevresinde ne kadar fazla hava kanalı (delik) varsa o emzik tercih edilmeli.
"dilini kullanan bebekler, emziği ters çevirebiliyormuş, damaklı ezik kullanılıyorsa da bu durum ters damak oluşumuna sebep veriyormuş. Bu nadir olsa da, eğer damaklı emzik kullanıyorsanız , doktor kontrolllerinde mutlaka damak muayenesi yaptırın diyorlar. "

Tüm bunları değerlendirerek vardığım sonuç "Avent Free Flow Emzikleri" yapısı itibariye ortodontik , esnek ve simetrik.

Şimdi sipariş vereceğim bende, fiyat araştırıyorum farklı sitelerden. Bak bundan alacağım.

Eki Görüntüle 1189440

Çooook sağol bende hemen not ediyorum :3: bıcırıklar belki hiç istemicek ama dursun elimizin altında

Kızlar eylül annelerinden bir arkadaşımız 30. Haftada normal doğum yapmış meleğini küveze koymuşlar dua istiyor bizlerdende gitsin meleğine dua :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

allah şifa versin canım, kuzuya da anneye de
Canlar benim kullandığım bu aşağıda resmi olan, saç ve vücut şampuanı olarak geçiyor.

Eki Görüntüle 1189441

tek şampuanı hem saç hem de vücut için mi kullanıyorsun canım? zaten saça dökünce bütün vücuda değecek bir yandan :26::26: memnunsun değil mi?

Eki Görüntüle 1189440

Tatlım çok güzel seçmişsin ben emziğe hiç sıcak bakmıyordum ama tracy hogg un kitabını okuyorum yenidoğana uyku alışkanlıkları bölümünde 0-3 ay bebeklerin emzik kullanmasının faydalarından birde bu aralıkta kullanılırsa bağımlılık yapmayacağından bahsetmiş bende istiyordum ama araştırmamıştım bende bunu alayım bari güzelmiş:31: birde tatlım aynı markanın emzirirken diğer göğüsten süt gelince onu toplayan bir meme başlığı vardı birde meme koruyucusu çatlak yara olmaması için dün youtube da emzirme tekniklerinde gördüm acaba işe yarar mı alalım mı caba onlardan da bilemedim :26: ben bebedor un tırnak makası setini aldım şampuanı falan dönünce alıcam birde şu tüylümsü tarak var tabii çok tatlı ondanda alıcam :1:

allah şifa versin canım, kuzuya da anneye de

tek şampuanı hem saç hem de vücut için mi kullanıyorsun canım? zaten saça dökünce bütün vücuda değecek bir yandan :26::26: memnunsun değil mi?

Bende sadece şampuan alıcam vucüt şampuanına gerek yok minnacık zaten saçına sürdğümle yıkarım masaj yağı vucüt sütü lazım ama oyy ben onun minik vucudunu yerim

Niye yaa erkeklerin mevlüt kıyafetleri de şirin.. ben kısmet olursa doktor arkadaşlara danışıcam sünneti de yaptırıp yapıcam mevlütü sakıncası yoksa erkenden sünnet işini halletmek istiyorum

eşime sünnet işini bende söyledimm..
valla nasıl sinirlendi..asla olmazz oğlum biraz büyüsün sünnet düğünü yapıcam ve o zaman sünnet olucak...herşeyi görcek bilecek unut sen onu dedii :53::53:

Ben de alıştırmayı hiç istemiyorum aslında ama, herkes alıştırırsan rahat olur diyor. Bir tane yenidoğan alırım, duruma göre sonra karar veririm ben de artık

Bakalım biz böyle diyoruz da, ufaklıklar bizleri neye alıştıracak göreceğiz:1:

Canım emzik için arkadaslarım damaklı emzik önermislerdi bana ben bambino ve nukun 0-3 ve 0-6 ay emziklerini aldım.Nukun emziklerinin daha iyi olduğunu duymustum damaklı olanlara hem bebisler daha çabuk alısıyor hem de ilerde emziği bıraktırması kolay oluyormus.Bu arada aylara göre canım yeni doğan 0-3 ,0-6 yazıyor üstünde dikkat ederek alırsın.

Canım damaklı emziği 1 yaşından sonrası için öneriyorlarmış, özellikle ilk zamanlarda damaksız emzik yutma becerisini geliştirmede yardımcı oluyormuş. Yani 1 yaşından önce damaksız ama 1 yaşından sonra mutlaka damaklı. Çünkü 1 yaşından sonra damaksız emzik, damak problemlerine sebep oluyormuş.

Çooook sağol bende hemen not ediyorum :3: bıcırıklar belki hiç istemicek ama dursun elimizin altında

Mecbur alıcaz, ufaklıkların sağı solu belli olmaz. Bir de hastane de isterlerse, aceleden, rastgele bir emzik almasınlar, elimizin altında dursun.

Back
X