- 3 Mayıs 2023
- 1.309
- 711
- 53
- 32
Ben de akşam resmen ağlama krizine girdim eşimin iş arkadaşının eşi taktı bana görüşelim görüşelim bi kaç defa hareket etmem zor oluyo filan dedik eşim gelmiş akşam diyo ki bize geliyolar ve ben temizlik konusunda gerçekten hassasım aylardır doğru düzgün temizlik yapılmıyo ve ilk defa gelicekler hiç tanımadığım insanlar,nasıl böyle bişey yapar tamam diyebilir kriz geçirdim resmenKızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
İnsanlar da ne bekliyo onu da anlamıyorum zaten hareket edemiyorum sıcak ve kapanmam gerekiyo aklıma geldikçe ağlıyorum hâlâ