Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Çok haklısın en önemlisi hayırlı evlat olsunlar vatana millete ana babaya.. bizim köylerde de kız olduğunu duyunca hııı olsun yapcak bişey yok falan diyorlar soyadı devam etmiyormuş 😂😂 sanırsın kraliyet ailesi ya insanlar her şeye bir kulp buluyor

Oh mis gibi gelmesinler bence de. Benimkiler bana bişey diyemez derler de onları dinlemeyeceğimi bilirler ben inatım çok bildiğimi okuyorum çıkacam dediysem çıkarım 😅 sonra surat yapıyorlar en fazla iki güne unutuluyor hiç umrumda değiller açıkçası

İdeal kiloya ulaşacaksın yani 😬 benim de aynı 64 le hamile kaldım şu an 72 yim ödemim falan yok hiç hatta karnım olmasa hamile olduğum anlaşılmıyor hiçbir yerimden. Benim karnım çok büyüdü ya bir de ileri doğru büyüdü çatladı hep o yüzden.

Kız sen ne yaptın maşallah sana 😍😍
Ay teşekkür ederim mutlu oldum 🙂3 ayda 6-7 kilo vermiştim mide bulantısından sonra onları geri aldım şuan da eski halim gibi yiyorum öyle ekstra bi iştahım açılmadı ne zaman açılacak diye bekle bekle hamilelik bitti 🙂

Kızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??

Kızlar sizin de bacak aranızda ağrı var mı ? Yürürken, ayağa kalkınca ya da ayakları uzatıp otururken o bacağı hareket ettirirken Allahım zulüm ya. Hani doğum yakın mı testi yaparken ayağı diğer ayağın üstüne atmaya çalışıyorlarya, heh o hareket aşırı zor mesela. 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum. Tam neresi anlamıyorum kasık, pelvis, pubis, pubik neyse artık ismi. Vajina girişi gibi de biraz. Hayat kalitemi inanılmaz düşürüyor var mı bi yolu ??
Bende var canım sol bacağımda tek taraflı. Dediğin hareketi soldan atarken çok ağrıyla yapıyorum sağda sorun yok. Gece uyurken de soldan destek alıp dönmek çok zor 😞 Akşama doğru çoğalıyo bu ağrı. Sol tarafa yatarken zorlanıyorum ağrısından ama sağa yatınca da oğluşum çok tekmeliyor yatamıyorum 🥲

Aa ay ben çok cahilim. Odayı seçebiliyor muyuz. Bizim doğum paketiydi peşin 80 bindi sanırım. Doktor muayenesi, ikili testi, kan testleri nst oda süsleme sezeryan ücreti hepsi dahildi. Bu gidişimde oda süsleme nasıl oluyor onu sorucam sadece

Bizimki “ilay” olacak nasipsa ☺️zorla karar verdik çok değiştirdik ama bu sefer tamam artık
Sen hangi şehirdesin canim baya uygunmuş doğum paketi

Sancım bir anda çook arttı epidural istiyorum lütfen vs dedim ancak ebe bebek gelmek üzere uzun sürmeyecek epidural takmam bu aşamada dedi 🥺 o an çok tepki verdim ama 10 dk sonra doğdu 🤣🤣 yani sancı uzun sürecekse istiyorum ama bilemiyorum ki ne olur . İlk doğumlar genelde uzun sürüyor o yüzden sen mutlaka önceden de ebeye söyle mutlaka istiyorum diye.. ancak belli de olmaz dün arkadaşımın yeğeni ilk doğumunu 3 saat içinde yapmış çok şaşırmış herkes 😍
Ay bizim de kolay olur doğumlarımız umarım

Ayy nekadar güzel bi hikaye, demekki o aşamaya kadar iyi dayanmışsın. İyiki yapmamış doktor 10 dk için değmezmiş. Maşaalllaahh umarım bizdede pırt diye çıkıverir😆

Bizde 36+2yiz. Gayet de mideye kamp kuruldu. Inmesin acelesi yok 😉37den sonrası normal zaten. Hurma vs icin 37yi beklemel daha saglam sanki

Bebeğin kanala yerleşmesi doğum anına kadar olmayabiliyor, strese sokmayın kendinizi🥰 hurma ve adaçayına ben 36+0 itibariyle başladım, zaten etkisi en erken 10 günü buluyor demişti doktorum❤️

Haftaya 37. haftamda başlamaya karar verdim. Hurma, böğürtlensapı çayı, ananas. Bütün tuşlara basacağım bakalım ne oluyo😂

Ayy nekadar güzel bi hikaye, demekki o aşamaya kadar iyi dayanmışsın. İyiki yapmamış doktor 10 dk için değmezmiş. Maşaalllaahh umarım bizdede pırt diye çıkıverir😆

Haftaya 37. haftamda başlamaya karar verdim. Hurma, böğürtlensapı çayı, ananas. Bütün tuşlara basacağım bakalım ne oluyo😂
Ben de 37 de böğürtlençayına başlayacağım 😂 seninle doğuracağımız tarihlerimiz aynı neredeyse 😍💕
İsim karar vermiş miydiniz kaçırdım onu sanki

Kızlaaarr bebişinizin haftası ve kilo boyları neleeerr beslenme tüyoları alalım birbirimizden
Bu gün gittim 33+3 2kilo 450 gram kilosu benim doktorum boy ölçümü söylemiyor anne karnında boy ölçümü hiç bir zaman net sonuç vermez yanıltır diye söylüyor

Kızlar sol bacağımın kasığıma yakın kısmında bi ağrı var hep sol yana yatmaktan mı bilmiyorum. Yürürken zorluyo beni zaman zaman. Kontrole gidince doktora soracağım ama sizde de benzer şeyler var mı normal mi acaba
Aynı ağrı bende de var ben sürekli sola uzandigımdan olabilir diye düşünüyordum

Back
X