2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlarr, herkese hayırlı günler hayırlı cumalar:nazar::nazar::16::16: bir haftadır çok rahatsızdım dayanamadım gittim doktora ve sinüzit olmuşum, şimdi elimde antibiyotikle bakışıp duruyoruz, içmeden atlatabilme hayalleri kuruyorum:26::26:

günaydın kızlarr, herkese hayırlı günler hayırlı cumalar:nazar::nazar::16::16: bir haftadır çok rahatsızdım dayanamadım gittim doktora ve sinüzit olmuşum, şimdi elimde antibiyotikle bakışıp duruyoruz, içmeden atlatabilme hayalleri kuruyorum:26::26:

canım doktorun verdi ise iç..
daha sonra enfeksiyon vücuda yayılmasın şekerimm..
geçmiş olsunn

Atesin falan yoksa cok agir degilsen icme bence ama agir hastaysan ic ve bol su ic ki vucudundan cabuk atilsin cok gecmis olsun

Serum suyu al, burnuna siringa ile fiskirt iyice genzine girsin sonra sumkur, cok faydasini goruyrm ben onun,

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bebek arabasında çift yön yokmuş..ama puseti düşünrek bakmadın sanırım ona..
rengi çok şeker yaa çok hoşuma gitti..
birde katlanması nasıl acaba onu bulamadım..
amma meraklıyım demii :1::1:

Merak iyidir, sen sunny baby aldın dimi ?
çift yön bakıyodum, araba için travel iyi gelir dediler, baktım monte oluyo arabaya böyle aldım bende. Katlanmasını da youtube dan video ile izledim, bide hepsiburadada yorumları okudum, herkes olumlu, videoda da küçülüyo bagaja rahat sığar dedim. rengi de şirin, olduda bitti maşallah :)

Bu arada, bende yan yatsam da benimde kalçam ağrısa..
ne zaman yan yatsam hep uyandığımda sırtüstü pozisyonunda buluyom kendimi, karnım büyüdüğü için bebek iç organlarıma baskı yapıyo ve kan akışım yavaşlıyo ve bebişe az kan gidiyo ve bende ödem sorunu artıyo. Üf :50:

Benim göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı bi enteresan duruyo fırlamış gibi :26:

Halaaa hissedemeyenler var mi bebegii?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merak iyidir, sen sunny baby aldın dimi ?
çift yön bakıyodum, araba için travel iyi gelir dediler, baktım monte oluyo arabaya böyle aldım bende. Katlanmasını da youtube dan video ile izledim, bide hepsiburadada yorumları okudum, herkes olumlu, videoda da küçülüyo bagaja rahat sığar dedim. rengi de şirin, olduda bitti maşallah :)

Bu arada, bende yan yatsam da benimde kalçam ağrısa..
ne zaman yan yatsam hep uyandığımda sırtüstü pozisyonunda buluyom kendimi, karnım büyüdüğü için bebek iç organlarıma baskı yapıyo ve kan akışım yavaşlıyo ve bebişe az kan gidiyo ve bende ödem sorunu artıyo. Üf :50:

evet canık ben sunny baby aldım..inş memnun kalırız aldıklarımızdan şekerimmm...
yaa sorma bende sabah kalkıom sırt üstü uyanmış oluyorum..
Rabbim koruusun meleklerimizi napalım şekerimmm

Ben de her akşam çatlayacak gibi oluyorum daha iki kaşık yemek yiyorum karnım o kadar geriliyor anlatamam iyce balon gibi şişiyor :44:

heh işte ben. ekmeksiz bir kase çorba içsem nefesim kesiliyo. kilo almadığım için de eşim kızıyor. anltamıyorum ona.
sofradan kalkınca bi bardak çay
yarım saat geçer geçmez atıştırırım
patlamış mısır, çerez, varsa kek poğaça
sonra meyve
sonra bu aralar bal kaymağa sardım
arada gelip gidip hurma
ancak 15 20 dk arayala yiyebiliyorm :))

💑💓

heh işte ben. ekmeksiz bir kase çorba içsem nefesim kesiliyo. kilo almadığım için de eşim kızıyor. anltamıyorum ona.
sonra meyve
arada gelip gidip hurma

💑💓

aaa canım bal kaymak kek poğaça yiyorsun ve kilo almıyor musun:15::15: vallahi çok şanslısın, ben 1 dondurma yediğimde bile direk yapışıyor üzerime, bariz ne yesem yarıyor:27::27:

ayy senle herşeyimiz aynı :D benim böyle nasıl anlatsam derinliği kalmadı, dışa doğru çıkar gibi :)

����

sonra meyve
arada gelip gidip hurma

����

Ben de ekmek hiç yiyemiyorum ekmeği yesem yemek yiyemiyorum çünkü sağa sola sallana sallana göbeğimi ovuşturarak yemek yiyorum :1: bende 53 kilo ile hamile kaldım 56.5 oldum

Son düzenleme:
evet canık ben sunny baby aldım..inş memnun kalırız aldıklarımızdan şekerimmm...
yaa sorma bende sabah kalkıom sırt üstü uyanmış oluyorum..
Rabbim koruusun meleklerimizi napalım şekerimmm

Yakında sık sık uyanmaya başlarsın bebişim, maşallah çişe gecede 2-3 kere çıkıyorum, onun haricinde uyanıyorum düzeltiyorum kendimi, sonra gene aynı pozisyon :D

herkese günaydın

şekeri yüksek çıkan ve ağrısı olan annelere geçmiş olsun. ilk bebeğimde şekerim normaldi ama tatlı yiyemiyordum hiç midemi bulandırıyordu. bunda ise malesef tatlı çekiyor canım ve şeker olayından cok korkuyorum.

bende de bel ve sırt ağrısı oluyor malesef. ben yorgunlugua bağlıyorum o yuzden gıtmedım doktora. biraz uzandıgım zaman hafifliyor. farkında olmadan çok ayakta kalıyorm kısa süreli de olsa kızımı kucaklamak zorunda kalıyorum.

bugün öğle arasında havuzlu hana gitmeyi planlıyorum. vaktim az ama bakabildiğim kadar bakıcam. kız kıyafetlerine alışmışım erkek kıyafeti beğenip alamıyorum yaa :43::43::43:

Ya iki gündür kimse bana cevap vermiyo, yazdigim bile okunmuyor galiba.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X