Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr, herkese hayırlı günler hayırlı cumalarbir haftadır çok rahatsızdım dayanamadım gittim doktora ve sinüzit olmuşum, şimdi elimde antibiyotikle bakışıp duruyoruz, içmeden atlatabilme hayalleri kuruyorum:26::26:
günaydın kızlarr, herkese hayırlı günler hayırlı cumalarbir haftadır çok rahatsızdım dayanamadım gittim doktora ve sinüzit olmuşum, şimdi elimde antibiyotikle bakışıp duruyoruz, içmeden atlatabilme hayalleri kuruyorum:26::26:
canım bebek arabasında çift yön yokmuş..ama puseti düşünrek bakmadın sanırım ona..
rengi çok şeker yaa çok hoşuma gitti..
birde katlanması nasıl acaba onu bulamadım..
amma meraklıyım demii![]()
Benim göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı bi enteresan duruyo fırlamış gibi :26:
Gobek deligimin yani agriyor ama :s
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak iyidir, sen sunny baby aldın dimi ?
çift yön bakıyodum, araba için travel iyi gelir dediler, baktım monte oluyo arabaya böyle aldım bende. Katlanmasını da youtube dan video ile izledim, bide hepsiburadada yorumları okudum, herkes olumlu, videoda da küçülüyo bagaja rahat sığar dedim. rengi de şirin, olduda bitti maşallah :)
Bu arada, bende yan yatsam da benimde kalçam ağrısa..
ne zaman yan yatsam hep uyandığımda sırtüstü pozisyonunda buluyom kendimi, karnım büyüdüğü için bebek iç organlarıma baskı yapıyo ve kan akışım yavaşlıyo ve bebişe az kan gidiyo ve bende ödem sorunu artıyo. Üf![]()
Ben de her akşam çatlayacak gibi oluyorum daha iki kaşık yemek yiyorum karnım o kadar geriliyor anlatamam iyce balon gibi şişiyor :44:
Oluyo hamilelerde öyle göbek büyüdükçe. Google dan bak resimlere. Doğurduktan sonra düzeliyo
Benim göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı bi enteresan duruyo fırlamış gibi :26:
ayy senle herşeyimiz aynıbenim böyle nasıl anlatsam derinliği kalmadı, dışa doğru çıkar gibi :)
💑💓
heh işte ben. ekmeksiz bir kase çorba içsem nefesim kesiliyo. kilo almadığım için de eşim kızıyor. anltamıyorum ona.
sofradan kalkınca bi bardak çay
yarım saat geçer geçmez atıştırırım
patlamış mısır, çerez, varsa kek poğaça
sonra meyve
sonra bu aralar bal kaymağa sardım
arada gelip gidip hurma
ancak 15 20 dk arayala yiyebiliyorm :))
💑💓
ayy senle herşeyimiz aynıbenim böyle nasıl anlatsam derinliği kalmadı, dışa doğru çıkar gibi :)
����
heh işte ben. ekmeksiz bir kase çorba içsem nefesim kesiliyo. kilo almadığım için de eşim kızıyor. anltamıyorum ona.
sofradan kalkınca bi bardak çay
yarım saat geçer geçmez atıştırırım
patlamış mısır, çerez, varsa kek poğaça
sonra meyve
sonra bu aralar bal kaymağa sardım
arada gelip gidip hurma
ancak 15 20 dk arayala yiyebiliyorm :))
����
evet canık ben sunny baby aldım..inş memnun kalırız aldıklarımızdan şekerimmm...
yaa sorma bende sabah kalkıom sırt üstü uyanmış oluyorum..
Rabbim koruusun meleklerimizi napalım şekerimmm