- 6 Şubat 2025
- 231
- 98
- 13
- 32
Benim bebeğimde yapiyo bunu hatta aciyor canimCanim ben doktoruma sordum gunde 3-4defa oluyordu benimde normal dedi bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğimde yapiyo bunu hatta aciyor canimCanim ben doktoruma sordum gunde 3-4defa oluyordu benimde normal dedi bana![]()
Ayyy 3 dakika da neymiş tövbe Allah korusun ya. Sen söylenilenleri hiiçç kafana takma dediğin gibi o konuşanlar vajinal doğum yapmış da ne olmuş madalya takalım onaAşkım bu süreçte bir kaç kez zaten sen normal doğuramazsın lafını duydumgaliba biraz buna içerlendim ama sonra biraz mantıklı düşününce o kişi vajinal doğum yapmışta ne olmuş madalyamı takmışlar ? 36 saat sancı çektim yırtıldım va diye anlatıyor mesela . Sonra annem ve teyzemler aslında hızlı toparlarsın vajinalde kızım dediler ayaklanıyorsun hemen dediler ama onlar hani yapamazsın edemezsin değilde tam tersine çabuk toparlanırsın diye söylemişlerdi ama yok yani. Dün hematolog diyorki eşime bilmiyorum hiç konuşuldumu aranızda ama kesinlikle konu bile olmamalı vajinal doğum eşiniz için dedi . Hem kendi hem bebeğin sağlığı için dedi
Bir şey söyledi doktor vajinal doğum sırasında bir komplikasyon olursa eğer 3 dakika var dedi o tıbbi terimi hatırlamıyorum şimdi tam 3 dakika bebeği çıkarıp benim kan değerlerimi düzeltmek için. Yok yok zaten bizim gibi özel hastalıkları olan insanlarda cidden doktorların ne dediği önemli. Hemde benim için doktorların hem fikir olması çok önemli . Hepsi birbirinden bağımsız doktorlar ve hepsi hemfikir sezeryanda
Stres yapma canım sonuna kadar haklısın aslına bakarsan ama pipilini düşün be azıcık daha sabretmeye çalış yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artıkAmin canım evet artık çok fazla stres olmaya başladımhamilelik işte herkes bir şeyle uğraşıyor herkesin bi derdi var. Allah daha büyük sorunlardan sıkıntılardan korusun inşallah
Beeenn! Ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne de aşıKızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?
Yaaaa canııııımm çok geçmiş olsun nasılsın şimdi? Sakın stres yapma sakin kal. Minik kızımız biraz daha dayanacak inşallah seninle birlikte. Dualarım seninle. Çok çok dua edicem bu gece sanaKızlar bana dua edin 31 haftada gece suyum geldi yatış yapıldı bekliyoruz
Ne zararı varmış kiBeeenn! Ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne de aşıyüksek doz kortizon kullandığım için ikisine de sıcak bakmadı doktorum. Haftada bir açlık tokluk baktırıyorum zaten her hafta kan verdiğim için. Ama aşı için bi şey yapamadım. Vurdursam olmaz mı diye arada alttan alttan sormama rağmen kabul etmedi doktorum
İlaçların ishsl etmesi dışında iyiyzYaaaa canııııımm çok geçmiş olsun nasılsın şimdi? Sakın stres yapma sakin kal. Minik kızımız biraz daha dayanacak inşallah seninle birlikte. Dualarım seninle. Çok çok dua edicem bu gece sanarabbim yardımcın olsun
![]()
Ben pazartesi günü yaptıracağım 30+2 oluyorum pazartesiKızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?
Aşının tek başına bi zararı yok canım. Yüksek doz kortizon kullandığım için kortizonla etkileşime girebilir gerek yok tehlikeye atmaya dediNe zararı varmış ki
Evet canımmmStres yapma canım sonuna kadar haklısın aslına bakarsan ama pipilini düşün be azıcık daha sabretmeye çalış yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık![]()
Sağol canım ya biraz geçti süresi stres yaptımAşının tek başına bi zararı yok canım. Yüksek doz kortizon kullandığım için kortizonla etkileşime girebilir gerek yok tehlikeye atmaya dedi
Tek sorun ishal olmam olsun canım. Onun dışında bi sıkıntı çıkmasın da. Bizleri de haberdar et durumundan merak ederimİlaçların ishsl etmesi dışında iyiyz
Geç kalınmamış 28-36. haftalar arasında tdap öneriliyor. Bu haftalarda yapılmasının amacı bebeğe daha iyi antikor geçmesini sağlamak. Bu hafta en geç haftaya da yaptırabilirsin yani yaptırmadıkça gecikecek zaten mantıken32. Hafta
Ya bu aşı için tehlikeli diyenler var. Yaptırınca erken foğum ya da kalp durması oluyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsunGeç kalınmamış 28-36. haftalar arasında tdap öneriliyor. Bu haftalarda yapılmasının amacı bebeğe daha iyi antikor geçmesini sağlamak. Bu hafta en geç haftaya da yaptırabilirsin yani yaptırmadıkça gecikecek zaten mantıken![]()
Kuzum ben hamileliğimin en başından bu yana bu konuyu çok araştırdım ve burda da gerçekten milyonlarca kez konuştum. Çok araştırmamın ve konuşmamın sebeplerinden en önemlisi daha önce yaşamış olduğum sağlık sorunum ve bebeğime hamileyken de yine aynı şeyleri yaşar mıyım korkusuydu. En başından bu yana araştırınca şu an tek söyleyebildiğim şey tdap’ın çok önemli bir aşı olduğu ve bebekler için kesinlikle yapılması gerektiği. Başka da aşıyla alakalı bir şey söylemek istemiyorumYa bu aşı için tehlikeli diyenler var. Yaptırınca erken foğum ya da kalp durması oluyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsun
Asi yapılan kolda ağrım oldu 2 gunKızlar tetanoz boğmaca difteri yaptırmayan var mı aramızda ? Yaptıranlar herhangi bi olumsuzluk yaşadı mı ?