Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
ben de. zaten allah inancı olan insanlar olsa öyle olmaz. ben de magdur olmasınlar diye 6 ayın işini önceden yapıp bitirmeye calışıyorum. işin kötüsü işyerinde yatan arkadaslar daha cok alkış alıyolar. gerçekten bi salak benim eşşek gibi calısayım helal para kazanayım kazandıgım paraya degsin diye.
Görünüşe göre bi salak sen değilsin ben de varım 😂
Allah bizim yardımcımız olsun,bize böyle hissettirenlerin de işleri yolunda gitmesin

ben ikisini de oldum canim; karma olmayanda hafif bi’ agri oldu kolumda, karma olanda; yapilirken yanma, aksamina hafif bir ates, 3 gun kadar da kol agrisi oldu sonra duzeldi hepsi. minnos da hic etkilenmedi. ben asilarin yapilmasi taraftariyim, allah korusun ne zaman ve nerede dogum sancimizin gelecegi belli olmaz, riskleri minimize etme taraftari bir insanim hep.
Bugün bende yaptırdım. Ne ağrı ne yanma olmadı bende

Askolar böyle sivilce desen sivilce değil beyaz beyaz noktalardan bahsediyosanız benim de öyleydi sonra ben onları temizlemeye çalıştım sanırım adına da süt incisi deniyomuş 🌝 ondan sonra şeffaf yapışkan bir sıvı gelmeye başladı demek ki yapmamam gerekiyormuş dedim bidaha ellemedim bi zararı olmadı ama bana olmadı diye başkasına olmayacağının garantisi yok tabi
Bende az üstten üsten aldım ama birşey olmadı sonra almamam gerektiğini okudum

Ben onu diyabet hemsireme sormuştum.Belirli saatten sonra birşeyde yemiyorum ama sabah 95 100 aralığında çıkıyor diye.Oyle olması normal ,aslında ne kadar aç kalsak geceden sabaha düşeceğine yükselir dedi.Su aralar pek olcmuyorum ama gece birşeyler atistirdigimda sanki daha düşük çıkıyor.Mesela salatalık yiyebilirsin.Belirttigin aralıklarda yüksek degil sınırda ,normal bence..
Vallahi bizim diabet hemşiresi takıntılı 95 üzeri her sayıya takılıyor 96 bile olsa dur bakalım ne diyecekler

Kızlar sabah kalktığımdan berri sağ tarafımda ayağa kalktıkça yürüdükçe eğildikçe bir ağrı var . İlk başta bebek o taraftadır belki ondandır dedim yok bebeğim diğer tarafta . Ama sağ taraf aşırı sert ve ağrıyor napsam ya doktoruma gitsemmi yoksa beklesemmi

Şekeri olan kızlarım açlık şekeriniz nasıl gidiyor ? Akşam 18 den sonra birşey yemiyorum yinede 102/98/99 tarzının altına düşemiyorum . Diabetoloji doktoruma bildirdim pazartesi tekrar çağırdı. Kız kardeşim girmiş bugün ona şimdilik birşey vermemişler açlık şekeri diyetle vsde düşmez bebeği takip edelim demişler haftasıyla uyumlu olacakmı diye . Aşırı bunaldım ve sürekli rüyalarımda görüyorum
O kadar saat aç kalman kötü o da şekerini yükseltir. Şekerden dolayı herşeyi yiyemiyoruz o yüzden akşam uyuyana kadar ara öğünlere dikkat ediyorum ben. Ayrıca şekerim zaten çok düşmez uyanınca düşer o zaman da düşmüyor bu değerler oluyorsa bu çok aç kaldığın anlamına geliyor. Vücudun depondakileri glikoz olarak yakar. Bide bu şeker konusuna aşırı takıyorsun canım Buda strese streste şekerin boş yere anlık yükselip düşmesine neden olur. Doktorun anormal bi durum görseydi zaten insilün başlardı

ah kuzumm o da biliyor kanunen yasak, ben de biliyorum ama yapacagımı, 15 agustos itibariyle gelemiyorum araba kullanamıyorum online calısayım diycem. izne çık da derse kendi bilir hiçbir işe bakmam bütün iş bizzat kendine kalır. uzaktan çalışmama okeyse kendi kazdıgı kuyuya kendi düşer ben de izin biter bitmez başlarım evden calısmaya en azından tam maaşımı alırım
Karşıdakini en zor durumda bırakacak seçeneği seç çünkü o sana en hassas döneminde acımamış sen de ona acıma aile ilişkisi değil bu iş hayatında böyle bitanem. Her şey yüzeysel
Yaa nefret ediyorum böyle işgüzar insanlardan. Benim de doğum iznim yaklaştıkça saçma sapan canımı sıkıyor müdürüm. Hatta dünden beri gerçekten çok sıkkın canım.
Bu dönemde şunu anladım ama,zaten biliyordum da kadın kadının yurdu değil,kadının düşmanı yine bir kadın. Ben de dışardan bakıldığında oldukça kurumsal bir firmada çalışıyorum ama içerisi asla öyle değil. Dünden beri sinir stres oldum ve bebeğimi etkiliyorum diye daha da sinir stres oldum. Ben böyle insanlara gönül rahatlığıyla hakkımı helal etmiyorum
Ben de hayatımda görmediğim mobbingi hamileliğimde gördüm kim duysa ik’ya şikayet et dava aç vb diyor ama ben kanıt toplamayı tercih ettim. Hakkımı da helal etmiyorum şu dönemde bana yapılanlar adına. İlla ki ahımız çıkacak bir yerden merak etme canım

Kızlar bir şey diycem sürekli şeker konuşuyorsunuz forumda ama ben ne şekerime baktırdım ne yükleme yaptırdım ne kendim ölçüyorum takılıyorum öyle hahshsj Konuşmaları gördükçe garibime gidiyor ben niye yapmadım diye ama yapmadım işte valla 😅
Senin yaptığın da doğru değil canım. Şeker yüklemesi yapmasan bile kontrol etmen gerekiyor açlık tokluk. Geçen arkadaşım şekerden dolayı erken doğurdu ve kızı ağır saralık geçirdi bir aydır sarmaşığı da geçmiyor. Kendisinde de şeker tansiyon çıkardı. Var olduğunu bildiği halde takmadı. Yani birine bişey olmuyor diye sana da bişey olmayacak diye kural yok. Bence açlık ve tokluk baktır ona göre devam et. Şekerin en çok yükselip zarar verdiği haftalar zaten 30. Haftalar

Senin yaptığın da doğru değil canım. Şeker yüklemesi yapmasan bile kontrol etmen gerekiyor açlık tokluk. Geçen arkadaşım şekerden dolayı erken doğurdu ve kızı ağır saralık geçirdi bir aydır sarmaşığı da geçmiyor. Kendisinde de şeker tansiyon çıkardı. Var olduğunu bildiği halde takmadı. Yani birine bişey olmuyor diye sana da bişey olmayacak diye kural yok. Bence açlık ve tokluk baktır ona göre devam et. Şekerin en çok yükselip zarar verdiği haftalar zaten 30. Haftalar
Doğru demedim ki zaten ☺️ Çalıştığım için zor izin alıyorum açlık tokluk takibi yapacak kadar kan vermeye gidemem o yüzden akışına bıraktım ben de 🌸

Doğru demedim ki zaten ☺️ Çalıştığım için zor izin alıyorum açlık tokluk takibi yapacak kadar kan vermeye gidemem o yüzden akışına bıraktım ben de 🌸
Yakınlarında varsa bi rica et cihaz var ölçüm için oda iyi. Yada şeker ve karbonhidrata dikkat et canım 😘

Yakınlarında varsa bi rica et cihaz var ölçüm için oda iyi. Yada şeker ve karbonhidrata dikkat et canım 😘
Yakınlarımda yok ama risk faktörlerinden hiçbiri yok bende, o yüzden rahatım aslında. Yeme içmeme de dikkat ediyorum, dikkat derken influencer gibi beslenemiyorum tabii ama fazla tatlı veya şeker içeren şey tüketmiyorum yine de kan testi yaptırdığım zaman şekere baktırıyorum iyi çıkıyor. İnşallah böyle devam eder ☺️

Yakınlarımda yok ama risk faktörlerinden hiçbiri yok bende, o yüzden rahatım aslında. Yeme içmeme de dikkat ediyorum, dikkat derken influencer gibi beslenemiyorum tabii ama fazla tatlı veya şeker içeren şey tüketmiyorum yine de kan testi yaptırdığım zaman şekere baktırıyorum iyi çıkıyor. İnşallah böyle devam eder ☺️
İnşallah canım dikkat ediyorsan güzel

Kızlar meme uclarında kı beyaz tortular kolostrum adı verilen ilk süt şu an tam süt gibi değil ama tebrik ederim sütünüz gelmiş. Bu arada süt memeye 16. Haftadan itibaren gelmeye başlıyormuş. Eğer dayanamayacak kadar ağrı batma yanma oluyorsa meme sertleşiyorsa ve ateş gibi oluyorsa çözümü ılık duş geçin duşa hafif hafif ovalayın çok rahatlatıyor valla. Ama duşa rağmen geçmiyorsa doktora başvurun. Bu arada açlık şekerinde 70-145 arası değerler normal diye biliyorum ben benimki 74 civarı hep doktoru dinleyin az az ama sık sık yiyin

Kızlar meme uclarında kı beyaz tortular kolostrum adı verilen ilk süt şu an tam süt gibi değil ama tebrik ederim sütünüz gelmiş. Bu arada süt memeye 16. Haftadan itibaren gelmeye başlıyormuş. Eğer dayanamayacak kadar ağrı batma yanma oluyorsa meme sertleşiyorsa ve ateş gibi oluyorsa çözümü ılık duş geçin duşa hafif hafif ovalayın çok rahatlatıyor valla. Ama duşa rağmen geçmiyorsa doktora başvurun. Bu arada açlık şekerinde 70-145 arası değerler normal diye biliyorum ben benimki 74 civarı hep doktoru dinleyin az az ama sık sık yiyin
Benimde meme ucumdan bi iki kere sari sivi geldi uyandiğimda farkettim doktora soracaktm aklmdan çikmiş internette okuduğum kadariyla normalmiş gelmesi.

Göğüs ucum çok hassas kendim bile dokunamıyorum küçüklüğümden beri umarım emziririm😂 bide açlık şekeri 70-95 olmalı canım tokluk ise 140 üstü tehlikeli

Back
X