Kadir geceniz mübarek ola... Ben de 3 kilo almıştım en son... Yalnız bakıyorum da herkesin göğsü büyümüş benimkiler yerinde sayıyor:44: Yani hala eski sütyenlerimi giyiyorum... Sadece hafif bir sıkma oldu... Sütüm mü olmicak ne
sanırım öyle canım hep döndü durdu hiç bakmadı bize küstümü naptı
canım adet günüme göre 24+0 olmam lazım USG de 23+6 olarak görünüyor tatlım
Merhabalar öncelikle kadir gecemiz mübarek olsun ben 24+ 5 deyim 5 kilo aldım haftaya şeker yuklemesine gideceğim memleketteyiz ne yazik ki doktoruma gidemeyecegim artık konyada bir doktora gideceğim hayırlısı bakalım şeker yuklemesinin genetik le alakasi var benim çok uzak akrabalarımı da eşimin de babaanne de var bilginiz var mi
Merhabalar öncelikle kadir gecemiz mübarek olsun ben 24+ 5 deyim 5 kilo aldım haftaya şeker yuklemesine gideceğim memleketteyiz ne yazik ki doktoruma gidemeyecegim artık konyada bir doktora gideceğim hayırlısı bakalım şeker yuklemesinin genetik le alakasi var benim çok uzak akrabalarımı da eşimin de babaanne de var bilginiz var mi
Kızlar bol bol şu duayı okuyalım:
"RABBi YESSIR VELATU ASSIR, RABBİ TEMMİM BiL HAYR" : Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Hayırlı tamamına erdir.
Ne kadar güzel bi dua. Kızlar inşallah doğumlarımız kolaylıkla, bi çırpıda olur da, meleklerimizi mis gibi sağlıkla koklarız.
Genetik yatkınlıkla alakası oluyor ama aile de hiç şeker hastası olmadan rastlantısal olarak da gebelik diabeti çıkabiliyor.. sonucun iyi gelir inşallah
Benim de 25. hafta da gittiğim de 680 gram dı az gelmişti normal o zaman dimi..
Kadir geceniz mübarek ola... Ben de 3 kilo almıştım en son... Yalnız bakıyorum da herkesin göğsü büyümüş benimkiler yerinde sayıyor:44: Yani hala eski sütyenlerimi giyiyorum... Sadece hafif bir sıkma oldu... Sütüm mü olmicak ne
normal canım yaa..
zaten soorun olsa doktor söylüyor şekerimm...
bende takıyorum eski sütyenlerimi kuzucumm..
sütle onun alakası yoktur sanrım
yok canım yaaa göğüs büyümesiyle sütün ne alakası var
bende eskileri giyiyorum hala azıcık sıkıyor sadece...
Anladım canlarım iyi o zaman bi takmadığım o kalmıştı..
Bu arada dün mü ne gördüm kardeşinin yerini hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin Rabbim.. Benim kardeşimin de Acemi ve usta birliği aynı yerde.. Ankara Mamak... Muhabere ...
nasılsınız kızlar
tabikide ederiz Çiğdem ciğim sana ve senin gibi dileyenlerede ederiz
kızlar geldik kontrolden doktor foto veremedi çünkü bizim sıpa görüntü vermedi..
hep arkasını döndü tam bir ara önünü döndü adam yüzünü yakınlaştıdı fotoyu basacak tekrar dönüverdi..
utangaçç bir oplan bu dedi..
şükür herşeyi iyiyşmiş..
647 gr olmuşuz
Teşekkür ederim
Okulöncesi öğretmeniyim az biraz elimden geliyo ama malzeme olduktan sonra çok kolay nette örnekler var
nasılsınız kızlar
nasılsınız kasımın güzel anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?