2014 Kasım Anneleri

yok canım yaaa göğüs büyümesiyle sütün ne alakası var
bende eskileri giyiyorum hala azıcık sıkıyor sadece...

Merhabalar öncelikle kadir gecemiz mübarek olsun ben 24+ 5 deyim 5 kilo aldım haftaya şeker yuklemesine gideceğim memleketteyiz ne yazik ki doktoruma gidemeyecegim artık konyada bir doktora gideceğim hayırlısı bakalım şeker yuklemesinin genetik le alakasi var benim çok uzak akrabalarımı da eşimin de babaanne de var bilginiz var mi

sanırım öyle canım hep döndü durdu hiç bakmadı bize küstümü naptı

canım adet günüme göre 24+0 olmam lazım USG de 23+6 olarak görünüyor tatlım

Benim de 25. hafta da gittiğim de 680 gram dı az gelmişti normal o zaman dimi..

Genetik yatkınlıkla alakası oluyor ama aile de hiç şeker hastası olmadan rastlantısal olarak da gebelik diabeti çıkabiliyor.. sonucun iyi gelir inşallah

Şeker genetiktir. Eşinizin babaannesi ile kan bağınız olmadığından o sizi ilgilendirmez. Örneğin benim annem de şeker var, o yüzden ben şimdiye kadar hep şeker ölçümü yaptırmışımdır. Doktorum, annemde şeker olduğu için risk taşıdığımı , ama bunun kalıcı olmayacağını hamilelik şekerinin genelde doğumdan sonra normale döndüğünü söyledi.

Ayrıca çatlaklar doğumdan önce bacaklarda vardı göğüslerin benim büyüktür onlar daha da büyüdü maşallah sutyensiz geziyorum çünkü sığmıyor catladilar biraz ama kırmızı kırmızı değiller sebamed bebe yağı sürüyorum banyodan sonra ama bu aralar göbek kollar popo kepeklenir gibi oldu sanırım nemlendirici surmem lazım ve o kadar güzel kasiniyorki engel olamiyorum

Amin inşallah

herkese hayırlı günler rabbım bu günde bombaların sustursun ınsallah
ara ara gırıyorum devamlı yazamıyorum..
sıcaktan cok bunalıyorum ben
bakıyorum herkesler cok ıyı sukur..

Genetik yatkınlıkla alakası oluyor ama aile de hiç şeker hastası olmadan rastlantısal olarak da gebelik diabeti çıkabiliyor.. sonucun iyi gelir inşallah

Anladım ya şekerli şeyleri severim dikkat ediyorum ama bazen baklavadir şekerli leblebidir yiyorumbirde bayram geliyor engel olmalıyım kendime

Benim de 25. hafta da gittiğim de 680 gram dı az gelmişti normal o zaman dimi..

normal canım yaa..
zaten soorun olsa doktor söylüyor şekerimm...

bende takıyorum eski sütyenlerimi kuzucumm..
sütle onun alakası yoktur sanrım

Bende haftaya gidicem canım benim annede babada şeker hastası bende çoktatiıyı seviyor ve yiyorum umarım genetik değildir yandım o zaman ben.inş.iyi sonuçlar alırızz

normal canım yaa..
zaten soorun olsa doktor söylüyor şekerimm...

bende takıyorum eski sütyenlerimi kuzucumm..
sütle onun alakası yoktur sanrım

yok canım yaaa göğüs büyümesiyle sütün ne alakası var
bende eskileri giyiyorum hala azıcık sıkıyor sadece...

Anladım canlarım iyi o zaman bi takmadığım o kalmıştı..
Bu arada dün mü ne gördüm kardeşinin yerini hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin Rabbim.. Benim kardeşimin de Acemi ve usta birliği aynı yerde.. Ankara Mamak... Muhabere ...

aynen canım öyle herşeyi takmıcaz kafaya..
mamak güzel yer çıkmış canım..
hayırlısı ile gitsin gelsinler inşşş

Maşallah subhanallah çok şükür canım utanıyordur annesi yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…