2014 Kasım Anneleri

ben bu duayı dilimden asla düşürmem amin canım inşallah

kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler. rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.

ben çok şişmeye başladığımı hissediyorum yaa çok erken değilmi sıcaklardan mı acaba. alyansım sıkıyor. öğleden itibaren ayakkabılarım ayaklarımı mahvediyor. hiç sevmiyorum ama sanırım işyerine terlik getireceğim. evde çok ayakta kalıyorum elimde olmadan işyerinde de masa başındayım. ıkısı arası denge yok. o yüzden mi acaba. göğüslerim de zaten ilk hamileliğimden sonra büyümüşlerdi eski haline dönmediler şu an inanılmaz büyüdüleer sanki aynaya bakmak bile istemiyorum yaa

benim gibi olanınız var mı?

demek nasip değilmiş bugün eşine oruç tutmak isteyerek olmadı ya üzme canını rabbim niyetinizi biliyor bol bol dua edin

var sekerim benn elim degilde ayaklarim siss ben zaten isyerinde terlik giyiyrdm ayakkbilarm sikiyo artk ayrca goguslerim zaten buyuktu hepten buyudu gobegimle ayni))benim cenem ve dosum sivilcelendi boyle degildim daha neler gorcezz

var sekerim benn elim degilde ayaklarim siss ben zaten isyerinde terlik giyiyrdm ayakkbilarm sikiyo artk ayrca goguslerim zaten buyuktu hepten buyudu gobegimle ayni))benim cenem ve dosum sivilcelendi boyle degildim daha neler gorcezz

sıcak hava da etkili oluyor sanırım benim önceki kışa denkgelmişti. butun ayakkabılarımı son gune kadar gıydım valla bunda noluyor anlamadım. sanırım son haftalarda yuvarlanarak gelecem

canım bende işte terlik giyiyorum..
ayaklarım ellerim şişiyor..
sanırım sıcaklarda etiki bunda..
hiç üzülme

valla bnde aynı durumdayım canım yüzüklerimi takamıyorum artık:18: canım kendine rahat sandaletler al ama altı sağlam olsun kaymayanlardan miss gibi onlardan giyin bir müddet kendini daha rahat hıssetmen acısından..benim ilk gebeliğim ama simdiden kilo alımımda oldu yüzüklerde olmuyor daha kalan aylar nasıl geçecek acaba diye düşünür oldum:26:

Kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler...
Benimde doğumum Kasım'ın başına geliyor şuan bebeğim 800 gr mış bebeğimin biraz toplu doğmasını istiyorum sizler gibi:) neler yiyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de Ankaradayım. Oralarda askerlik yapanları görünce şanslı çocuklar diyor bizimkiler :) Allah kavuşturmayı nasip etsin!

💕💕💕

Ayol daha ne olsun. Şu an en yüksek kilo senin bebişinin. (Allah nazarlardan korusun inşallah)
Benimde kasım başı gibi 704 gram.
Ben meyveyi, yumurtayı, peyniri çok yiyorum.

💕💕💕

Evet ben de takip ediyorum ve heyecanla bekliyorum. Dualarımız onlarla olsun bu mübarek günde!

💕💕💕

evet ben yakınen tanıyorum çok ama çok tatlı çok güçlü bi insan.. kızımın doğumgünü süslerini yapmıştı geçen sene ..iyi haberlerini alıcaz inşallahh

Kızlar birazdan kuran okumaya başlıcam. Sizce hangi sureleri okuyayım?
Bir de kadir gecesi için elinde güzel bir duası olan var mı?
Herkes için dua etmek istiyorum.
Hamilenin duası kabul olurmuş. Bir de çok güzel bir güne denk geldik, boş geçirmek istemiyorum.
Duama sizleri de katıcam :)

💕💕💕

canım bu dua okunmalıymış..

"Allâhümme inneke afüvvün kerîmün tühıbbü 'l-afve fa 'fu annî"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…