Yuvarlanıp gidiyoruz işte sizler nasılsınız
Teşekkür ederim
Üst tarafına da minik bir uğur böceği yapıştırsam fazla mı gelir sence?
Kızlar bol bol şu duayı okuyalım:
"RABBi YESSIR VELATU ASSIR, RABBİ TEMMİM BiL HAYR" : Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Hayırlı tamamına erdir.
Ne kadar güzel bi dua. Kızlar inşallah doğumlarımız kolaylıkla, bi çırpıda olur da, meleklerimizi mis gibi sağlıkla koklarız.
sağolun kızlar
ya moralim çok bozuk bugün kadir gecesiymiş yaa...
ben fütursuzca uyuduğumdan hiç farkında değilim..
facede her şeyi bangır bangır yazıyolar buna sıra gelmedi herhaldee
sabah namaza uyanamadım eşimi de uyandıramadım doğal olarak sahur için de uyandıramadım tutamamış o da kadir gecesi olduğunu öğrenince üzülmüş baya..
bende çok üzüldüm
ben bu duayı dilimden asla düşürmem amin canım inşallah
var sekerim benn elim degilde ayaklarim siss ben zaten isyerinde terlik giyiyrdm ayakkbilarm sikiyo artk ayrca goguslerim zaten buyuktu hepten buyudu gobegimle aynikadir geceniz mübarek olsun güzel anneler. rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
ben çok şişmeye başladığımı hissediyorum yaa çok erken değilmi sıcaklardan mı acaba. alyansım sıkıyor. öğleden itibaren ayakkabılarım ayaklarımı mahvediyor. hiç sevmiyorum ama sanırım işyerine terlik getireceğim. evde çok ayakta kalıyorum elimde olmadan işyerinde de masa başındayım. ıkısı arası denge yok. o yüzden mi acaba. göğüslerim de zaten ilk hamileliğimden sonra büyümüşlerdi eski haline dönmediler şu an inanılmaz büyüdüleer sanki aynaya bakmak bile istemiyorum yaa
benim gibi olanınız var mı?
var sekerim benn elim degilde ayaklarim siss ben zaten isyerinde terlik giyiyrdm ayakkbilarm sikiyo artk ayrca goguslerim zaten buyuktu hepten buyudu gobegimle ayni))benim cenem ve dosum sivilcelendi boyle degildim daha neler gorcezz
Maşallah subhanallah çok şükür canım utanıyordur annesi yerim ben onu
kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler. rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
ben çok şişmeye başladığımı hissediyorum yaa çok erken değilmi sıcaklardan mı acaba. alyansım sıkıyor. öğleden itibaren ayakkabılarım ayaklarımı mahvediyor. hiç sevmiyorum ama sanırım işyerine terlik getireceğim. evde çok ayakta kalıyorum elimde olmadan işyerinde de masa başındayım. ıkısı arası denge yok. o yüzden mi acaba. göğüslerim de zaten ilk hamileliğimden sonra büyümüşlerdi eski haline dönmediler şu an inanılmaz büyüdüleer sanki aynaya bakmak bile istemiyorum yaa
kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler. rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Geceleri solunuza mı yatıyorsunuz ? Bebeği ileri gidenler soluna mı sağına mı yatıyor bilgi verirseniz sevinirim..
Anladım canlarım iyi o zaman bi takmadığım o kalmıştı..
Bu arada dün mü ne gördüm kardeşinin yerini hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin Rabbim.. Benim kardeşimin de Acemi ve usta birliği aynı yerde.. Ankara Mamak... Muhabere ...
Kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler...
Benimde doğumum Kasım'ın başına geliyor şuan bebeğim 800 gr mış bebeğimin biraz toplu doğmasını istiyorum sizler gibi:) neler yiyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın??
Evet ben de takip ediyorum ve heyecanla bekliyorum. Dualarımız onlarla olsun bu mübarek günde!
💕💕💕
Kızlar birazdan kuran okumaya başlıcam. Sizce hangi sureleri okuyayım?
Bir de kadir gecesi için elinde güzel bir duası olan var mı?
Herkes için dua etmek istiyorum.
Hamilenin duası kabul olurmuş. Bir de çok güzel bir güne denk geldik, boş geçirmek istemiyorum.
Duama sizleri de katıcam :)
💕💕💕
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?