2014 Kasım Anneleri

erkeklerin bu versiyonu hiç çekilmiyor yılışık şey (başka bişey yazıcam ama buraya gitmez )
benim popişim çatlamış biliyo musun dün hıtır hıtır kaşıyodum sonra dedim bi bakayım niye kaşınıyor amanııın çatlak çok üzüldüm
eşim diyo alışırsın boşver ben de saçlarım dökülünce ilk günler çok üzülmüştüm kremi arka taraflara pek sürmüyodum pişmanımm

aynıymış kilo alımlarımz haftamıza göre. cuma sorucam ben de doktora?

💑💓

Bi arkadaş özellikle e-bebeğin bayram da indirime girdiğini yazmıştı.. bayramı bekle

Neeyyyyy 4 kg ile ne popiş çatlaması yaaa, benim daha hiç bi yerim çatlamadı 10 kg ile. Vay anasını ten nasıl değiştiriyo durumu baksana.
Bende göbeğe sürdükten sonra elimde kalanları popişime şöyle bi sallıyordum, artık oralara da özel ilgi göstereyim bari.
Hay allan ya,
sen sür sür toparlar hemen o çatlaklar .

Valla ben de şaşırdım kaldım nasıl oldu bu ben de senin gibi yapıyodum öyle yapma işte güzelce arka taraflara da sür.. bide böyle kırmızı kırmızı çizikler canımı sıktı.. oğlum bi hatıra bıraktı bakalım inşallah devamı olmaz

Aynisini bende yapıyorum.popisime sürüyorum elimde kalanlari.senin yazisina sesli güldüm.kiz hehehehr:)))

Benim göğüslerim çok büyüdü. Kırmızı kırmızı çatlaklar olmuş. Karnıma lierac sürdüğüm için hiçbişey yok şükür! Artık diğer bölgelere de sürüyorum.

💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de lierac kullanıyorum göbeğe yoğunlaşmıştım hep popişim sürpriz yaptı iç çamaşırın altın da kalıyor görünmüyor iyi ki.. gözüm görmesin o çizikleri

Ay şu kilo konusu açılınca çok üzülüyorum.
Önlenemez şekilde kilo alıyorum. 24 + 3 günlüğüz 8 kilo aldım. Doktor bu ay 3,5 kilo almışsın çok fazla, pilav,makarna,ekmek,hamurişi,kızartma yasak dedi.
Ben yine almazdım o kiloları da patates kızartmasına dayanamayıp yedim ondan aldım.
Tosbaaaa gibim oldum. Kocam bile benden daha zayıf. Her gün spinninge , havuza gidiyor

💕💕💕

Aynıymışız
Peki doktorun kilonla ilgi birşey söyledi mi fazla filan diye? benimki kiloya pek karşı da

Benimki baya hizlanmisiz dedi.son üç ayda çok alirsin bu gidişle dedi.moralimi bozdu.kiloyu sevmiyor hiç.sonra ben uzulunce ama boyun uzundedi:)))

ben de lierac kullanıyorum göbeğe yoğunlaşmıştım hep popişim sürpriz yaptı iç çamaşırın altın da kalıyor görünmüyor iyi ki.. gözüm görmesin o çizikleri

Benim popomda vardı zaten ince ince, çok sık kilo alıp verdiğim için. Benim için önemli olan bikini dışında kalan yerler. O yüzden bundan sonra her yere sürücem ayol :)

💕💕💕

Günaydin kizlar, nasilsiniz, bende 3kg aldim, göbegimde kirmizi çatlaklar oldu valla :S kalin ve kirmizi.. galiba iç karni skı olanlar çok çatliyormus.. ben kilo alip verdigimde de çok çatlardim. Karnimda var yani önceden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki baya hizlanmisiz dedi.son üç ayda çok alirsin bu gidişle dedi.moralimi bozdu.kiloyu sevmiyor hiç.sonra ben uzulunce ama boyun uzundedi:)))

Benimki de fazla almışsın dedi
Son aylarda fazla alınıyormuş evet ayda 2 yada3 alınıyor diyorlar...bozma moralini bak boyun uzunmuş ben 1.61 im ondan herhalde baya tombik gözüküyom

Ayyy canım benimde senin gibi memişler benden önde gidiyo valla süt bile yok şimdi o zamn nasıl olacak bunlar düşünemiyorum damar damar oldular uçları koyulaştı baya

Off çok can sıkıcı bu çatlak olayı.. pehlivan gibi kremlenicem artık bi tane daha istemiyorum

ayy maşallah..pıtırcıklar kocamn olmuşş..

Maşallah ikizlere

Maşallah sonunda gördük kızışları...

Ggunaydn hanimlar hepimizin kandili mubarek olsn tum dualarimizn kabul olmasi dilegimle.zeyy bayildm gobusune masalllahhh

ahanda buldummmm
kızz nasıl büyümüş bizim kızlarımız maşalah maşallah fıstığıklarımıza ve sanaa artık ikiz oldukları bellii

sağolun kızlar

ya moralim çok bozuk bugün kadir gecesiymiş yaa...
ben fütursuzca uyuduğumdan hiç farkında değilim..
facede her şeyi bangır bangır yazıyolar buna sıra gelmedi herhaldee
sabah namaza uyanamadım eşimi de uyandıramadım doğal olarak sahur için de uyandıramadım tutamamış o da kadir gecesi olduğunu öğrenince üzülmüş baya..
bende çok üzüldüm

Kizlar bende 7kg alms bulunmktaym:))ama seklim bozulmadi gobegim ve gogsum var beldn yayilmadm cokk sukur catlagm yok aklima geldkce kakao yagini suruyrm popiside kabadn el atyrm oyle cuma seker yuklemm var baklim dr ne dicek kiloma drda coook fit bi bayan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…