Popomu yesin onlar.
Bende 27. hafta içindeyim ödemleri düşersek 5 kg fln almışımdır
O değilde işyerinde bi pis herif var 60 yaşlarında her kıza pis pis bakıyo acaip sinir oluyorum zaten, şantiyede kalabalığız, kimse bana ben sormadıkça bişiy demiyo saygılı, bu pis adam gün yemekhanede bana demez mi, kaç kilo aldın gııı !!! Ula bi sinirlendim 4 kilo dedim sinirle, normalde 10 kg fazla gözüküyom ahahahah
pis adam
Günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Dün kontrolüm vardı bebeğim yüzünü göstermedi ama diğer değerler ve sonuçlarımız iyi çıktı şükürler olsun. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ayrıca 22 haftada 2 kilo almışım doktorum az dedi sizler ne kadar aldınız?
Kızlar geçen babalar gününde birçok sşte indirimlere gitmişti şimdi önümüz bayram benimde e bebekten yaklaşık 250 tl civarı bir alışveriş listem kaldı tatilden dönüşte alırım diyodum ama bayramda bebek siteleri indirim yapar mı dersiniz yada hediye çeki falan verirler mi bilgisi olan var mı? Bende ona göre bütçemi ayarlayacağım:44:
erkeklerin bu versiyonu hiç çekilmiyor yılışık şey (başka bişey yazıcam ama buraya gitmez)
benim popişim çatlamış biliyo musun dün hıtır hıtır kaşıyodum sonra dedim bi bakayım niye kaşınıyor amanııın çatlak çok üzüldüm
eşim diyo alışırsın boşver ben de saçlarım dökülünce ilk günler çok üzülmüştümkremi arka taraflara pek sürmüyodum pişmanımm
Ben 7 kilo aldım 26 haftada suan 60 kiloyum canım
Neeyyyyy 4 kg ile ne popiş çatlaması yaaa, benim daha hiç bi yerim çatlamadı 10 kg ile. Vay anasını ten nasıl değiştiriyo durumu baksana.
Bende göbeğe sürdükten sonra elimde kalanları popişime şöyle bi sallıyordum, artık oralara da özel ilgi göstereyim bari.
Hay allan ya,
sen sür sür toparlar hemen o çatlaklar .
26.haftadayim bende 7 kilo aldim:))
Neeyyyyy 4 kg ile ne popiş çatlaması yaaa, benim daha hiç bi yerim çatlamadı 10 kg ile. Vay anasını ten nasıl değiştiriyo durumu baksana.
Bende göbeğe sürdükten sonra elimde kalanları popişime şöyle bi sallıyordum, artık oralara da özel ilgi göstereyim bari.
Hay allan ya,
sen sür sür toparlar hemen o çatlaklar .
Valla ben de şaşırdım kaldım nasıl oldu buben de senin gibi yapıyodum öyle yapma işte güzelce arka taraflara da sür.. bide böyle kırmızı kırmızı çizikler canımı sıktı.. oğlum bi hatıra bıraktı bakalım inşallah devamı olmaz
Benim göğüslerim çok büyüdü. Kırmızı kırmızı çatlaklar olmuş. Karnıma lierac sürdüğüm için hiçbişey yok şükür! Artık diğer bölgelere de sürüyorum.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynıymışız
Peki doktorun kilonla ilgi birşey söyledi mi fazla filan diye? benimki kiloya pek karşı da
ben de lierac kullanıyorum göbeğe yoğunlaşmıştım hep popişim sürpriz yaptı iç çamaşırın altın da kalıyor görünmüyor iyi ki.. gözüm görmesin o çizikleri
teselli de etmiş hemen tatlı biri demek kiBenimki baya hizlanmisiz dedi.son üç ayda çok alirsin bu gidişle dedi.moralimi bozdu.kiloyu sevmiyor hiç.sonra ben uzulunce ama boyun uzundedi:)))
Benimki baya hizlanmisiz dedi.son üç ayda çok alirsin bu gidişle dedi.moralimi bozdu.kiloyu sevmiyor hiç.sonra ben uzulunce ama boyun uzundedi:)))
Benim göğüslerim çok büyüdü. Kırmızı kırmızı çatlaklar olmuş. Karnıma lierac sürdüğüm için hiçbişey yok şükür! Artık diğer bölgelere de sürüyorum.
💕💕💕
Günaydin kizlar, nasilsiniz, bende 3kg aldim, göbegimde kirmizi çatlaklar oldu valla :S kalin ve kirmizi.. galiba iç karni skı olanlar çok çatliyormus.. ben kilo alip verdigimde de çok çatlardim. Karnimda var yani önceden..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy maşallah..pıtırcıklar kocamn olmuşş..
Maşallah ikizlere
Maşallahsonunda gördük kızışları...
Ggunaydn hanimlar hepimizin kandili mubarek olsn tum dualarimizn kabul olmasi dilegimle.zeyy bayildm gobusune masalllahhh
ahanda buldummmm
kızz nasıl büyümüş bizim kızlarımız maşalah maşallah fıstığıklarımıza ve sanaaartık ikiz oldukları bellii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?