2014 Kasım Anneleri

canım yarın yağılacak ve 75 lik yapılacak dendi bana..
bu arada sıpam yüzünü dönmedi..

Aç git o zaman bana güven bak esim dr ona sormustum.Yüz görümlüğü mü istiyor gönder annesi bir çikolata bizden...eli yüzü iyice belli olmustur iyice

Aç git o zaman bana güven bak esim dr ona sormustum.Yüz görümlüğü mü istiyor gönder annesi bir çikolata bizden...eli yüzü iyice belli olmustur iyice
kız çikolatada yedimm ama sıpacım arkası dönük oynuyor yüzünü göstermio bizee aç gtcem canım 8 de burda ol geç gelme bayılırsın dediler gülerek

ayy çok güzel okudum hepsini darısı bizimde başımıza sağlıkla inşallahhh

ayy inşş canımmm yarında mayıs annelerinde varsa onları okucammm

akşama eşimim kuzenleri iftar yemeğine gelecekler. aslında böyle bir akşamı ibadet yaparak geçirsek daha iyiydi ama onları ağırlamayı çok istiyorduk. eşim de ancak bgn müsait..

en son misafir ağırladığımızda meyve faslında ben kendimden geçmiştim :)) bakalım bugün neler olacak...

💑💓

hamileyken misafir ağırlamak çok sıkıntı canım yaa..
yardım edenin vardır inşallah..
servislere de çok kalkma eşin yardım etsin kendini paralama...

Biraz sıkacaksın dişini gebelikten sonra genelde düzeliyor.. herşey bebişler için

canım bu yıl davet yapmasaydın keşke..
ben akşamları fea geriliyorum karnım davul gibi oluyor..
misafir beni ağırlar sanırım o durumda

ama öle canım ya..
akşam arkadaşıma davetteydim yemek sonrası ben yattım onlar topladılar sofrayı..
ççok geriliyorum akşamlarııı

bende dün akşam eve zor taşıdım kendimi annemlere gitmiştik iftara...
off offf harbiden çok gerildi karnım gelince krem sürdüm...
bir de ufak bir çatlak farkettim göbeğimde

bende dün akşam eve zor taşıdım kendimi annemlere gitmiştik iftara...
off offf harbiden çok gerildi karnım gelince krem sürdüm...
bir de ufak bir çatlak farkettim göbeğimde

ayy vallahimi çatlamaya başlıoz deseneee :18::18:

ayy vallahimi çatlamaya başlıoz deseneee :18::18:

valla bi minik göbeğimde keşfettim dün..
bir de geçen gün bacağımda görmüştüm iç kısımda..
halbuki kilo da almadım çok hele de bacağıma ama özellikle bacağıma şaşırdım deri geriliyo demekki..
napalım yapcak bişey yok kuzucuklar sağlıkla gelsin de...

bende bakınıorum ama henüz yok birşey..
zaten kremde kullanmadım sadece zeytinyağı kullandım arada..
bakalım ne olacak biraz da tenimizle alakalı

Kizlarcim , puset aliyormu herkes? Puseti kac aya kadar kullaniyosunuz.. herkes puset agir araban yoksa bi ise yaramiyor diyorlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarcim , puset aliyormu herkes? Puseti kac aya kadar kullaniyosunuz.. herkes puset agir araban yoksa bi ise yaramiyor diyorlar..

canım biz travel sistem bebek arabası aldık onda var zaten puset..
puset 1 yaşına kadar kullanılıyor benim arkadaşlarım hep kullandılar çok memnunlar..

Puset almak gerekiypr canım travel sistem araba alırsan içinde oluyor Zten çok da rahat oluyor ağır falan da olmaz merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…