Öyle miio zaman molfix e arkadaş paylaşmış göbek bağı oyuğuda varmış iyi olur
Güzelmis alalım fırsat ayağımıza gelmisken unutmadan hazır bulunsun zaten almıcaz mı...Sende hazırlıklara baslasan gülüm 27.haftandasın sonra zorlanırsın
Haklısın canım zaten alicaz Allah nasip ederse. Ben de mavi kaptan 2 tane alayım diyorum. Sen de al paşana:))
Arkadaslar ayrintili ultrasonda bebegin el ve ayak parmaklari sayiliyor mu
selam kızlaaaarrrrr
ay bir sürü iş hallettim sabahtan beri ama baygınlık geçiricem hava çok sıcakkk...
önce kuaföre gittim mis gibi oldum valla evde ağdayla falan uğraşmam daha da..
zaten önümü göremiyorum artık ama iki bebekten sonra bir de evde ağdayla uğraşamam sanırım hep kuaföre gidicem..
sonra pazara gittim pazarımı gördüm..
çıtır çıtırdı herşeyyy
sonraaaa iplikçiye gittim bir sürü iplik ve süs aldım saç bantlarını örücem..
hatta bir iplikten yeleği de çıkarmış yelekte örerim becerebilirsem..
küçükken hep örüyodum lahana bebeklerime yelek...
deniycem bakalım..
bu arada Eileithyia hiç görünmemiş ortalıktaaa...
Masallah ne cok sey yapmışsın bugün, ördüklerini paylasirsan bize de fikir olur :)
Bende alıcam ama şampuanı alsam mı karar veremedim unibaby nin yenidoğan şampuanı da var bu bebek şampuanı diyor.. ben bübchen aldım şampuan
Ya bide bebek yağı mı kullanacaksınız ablam arkadaşlarım falan zeytinyağı kullanıyor kararsız kaldım
Ben ıslak mendiilini alıcam unıbabynin,bebek yağı kullanmayı düsünmüyorum,kulak çubuğuna da zararlı diyorlar kullanmam ama bulunsun diye alcam,pisik kremimizi babamız getirdi o hazır bazanın altında açınca yazarım ne olduğunu:)sampuan dalin alcam bu konuda çok kararsızdım ama düsününce dalinde karra kıldık sonuçta yıllaaardır kullanılan bir marka allerjen etkisi vs. olmadığını biliyoruz güvenirliği kanıtlanmıs.
Evet ya bende şimdi onu farkettim. Yenidoğan değil bu şampuan. Napsak ki bebek yağı işini? Kimyasalı çoktur bunların, aslında en sağlıklısı saf zeytinyağı ama bebiş mis gibi koksunda istiyorum. Kararsız kaldım şimdi carputi:26:
Evet ya bende şimdi onu farkettim. Yenidoğan değil bu şampuan. Napsak ki bebek yağı işini? Kimyasalı çoktur bunların, aslında en sağlıklısı saf zeytinyağı ama bebiş mis gibi koksunda istiyorum. Kararsız kaldım şimdi carputi:26:
Napsam şimdi karıştım iyice:)) ben en iyisi akşam eşimle gidip mama kabı, kulak çubuğu(bulunsun dediğin gibi), bide bebe yağı(bebişe kullanmazsak ben kullanırım:)) alayım.
Ablam kesinlikle bebe yağı kullanma diyor iki yeğenimi de zeytinyağı sürüyor pamuk gibiler ki bitanesi çook alerjik zeytinyağı iyi geliyor pişik falan olunca.. hakiki zeytinyağı kullan diyor..işte ben bu yüzden bişey alamıyorum miniğe hiç bişeyi yok
Kızlar geçen hafta şeker yüklemesinin ardından gebelik diyabeti çıkmıştı ya bende,bir haftalık diyet sonra değerlerim öyle güzel düştü ki maşallah,hem dahiliye doktorum hemde diyetisyenim bile şaşırdı ve mutlu oldular çünkü insüline gerek kalmadı,gebeliğimin sonuna kadar yeme alışkanlığımı bu şekilde korursam ki korumakta kararlıyım herşey yolunda gidecekmiş...çünkü gidişatın ne olacağı ilk bir haftalık diyet ve şeker ölçüm cihazlarında çıkan değerlerle belli olurmuş,gayet iyi başarmışım ve çok mutluyum şuanda...
Ayrıca 2 kilo vermişim 1 haftada,83.1 kiloydum yine tarttı doktor 81 e düşmüşüm..bu durumda almış olduğum toplam kilo da 8 e düştü yineaslında vermemem gerekiyormuş ama malum ev darmaduman efor çok sarfettim badana sonrası bir de havalar çok sıccccaaakkkkk...
Kısacası eğer yüklemenizde değerler yüksek çıkarsa sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm ama şuan çok mutluyum çünkü düştü bile bir haftada...1 hafta içinde ağızıma şeker koymadım...
Şampuanı da alalım ya nolcak ki dursun ilk onu kullanmayız.. ben kulak çubuğu, şampuan, pişik kremini alıcam.. son kararım
Kızlar geçen hafta şeker yüklemesinin ardından gebelik diyabeti çıkmıştı ya bende,bir haftalık diyet sonra değerlerim öyle güzel düştü ki maşallah,hem dahiliye doktorum hemde diyetisyenim bile şaşırdı ve mutlu oldular çünkü insüline gerek kalmadı,gebeliğimin sonuna kadar yeme alışkanlığımı bu şekilde korursam ki korumakta kararlıyım herşey yolunda gidecekmiş...çünkü gidişatın ne olacağı ilk bir haftalık diyet ve şeker ölçüm cihazlarında çıkan değerlerle belli olurmuş,gayet iyi başarmışım ve çok mutluyum şuanda...
Ayrıca 2 kilo vermişim 1 haftada,83.1 kiloydum yine tarttı doktor 81 e düşmüşüm..bu durumda almış olduğum toplam kilo da 8 e düştü yineaslında vermemem gerekiyormuş ama malum ev darmaduman efor çok sarfettim badana sonrası bir de havalar çok sıccccaaakkkkk...
Kısacası eğer yüklemenizde değerler yüksek çıkarsa sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm ama şuan çok mutluyum çünkü düştü bile bir haftada...1 hafta içinde ağızıma şeker koymadım...
çoooooook teşekkür ederim canım
Arkadaşlar slm,
Doktordan geldik, gördüm minnoşumu, elleri ile yüzünü saklamaya çalışıyordu sıpa.. Doktor herşeyine gayet güzel dedi.. 480 gr olmuşuz ama boyunu söylemedi. 3 boyutlu açtı ama beyefendi yüzünü çevirmedi ensesini ve yanağını gösterdi birazcık. Bacaklarını altına toplamış, kıvrılmış yatıyor bebişim..
Arkadaşlar slm,
Doktordan geldik, gördüm minnoşumu, elleri ile yüzünü saklamaya çalışıyordu sıpa.. Doktor herşeyine gayet güzel dedi.. 480 gr olmuşuz ama boyunu söylemedi. 3 boyutlu açtı ama beyefendi yüzünü çevirmedi ensesini ve yanağını gösterdi birazcık. Bacaklarını altına toplamış, kıvrılmış yatıyor bebişim..
Hadi geçmis olsunKızlar geçen hafta şeker yüklemesinin ardından gebelik diyabeti çıkmıştı ya bende,bir haftalık diyet sonra değerlerim öyle güzel düştü ki maşallah,hem dahiliye doktorum hemde diyetisyenim bile şaşırdı ve mutlu oldular çünkü insüline gerek kalmadı,gebeliğimin sonuna kadar yeme alışkanlığımı bu şekilde korursam ki korumakta kararlıyım herşey yolunda gidecekmiş...çünkü gidişatın ne olacağı ilk bir haftalık diyet ve şeker ölçüm cihazlarında çıkan değerlerle belli olurmuş,gayet iyi başarmışım ve çok mutluyum şuanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?