2014 Kasım Anneleri

Güzelmis alalım fırsat ayağımıza gelmisken unutmadan hazır bulunsun zaten almıcaz mı...Sende hazırlıklara baslasan gülüm 27.haftandasın sonra zorlanırsın

Bayramdan sonra jet hızıyla alıcam.. ayy panik oldum ya hiç bişey almadım daha.. eşim oruç tutuyo çıkıp gezemedik bi türlü :18:

Evet ya bende şimdi onu farkettim. Yenidoğan değil bu şampuan. Napsak ki bebek yağı işini? Kimyasalı çoktur bunların, aslında en sağlıklısı saf zeytinyağı ama bebiş mis gibi koksunda istiyorum. Kararsız kaldım şimdi carputi:26:

Napsam şimdi karıştım iyice:)) ben en iyisi akşam eşimle gidip mama kabı, kulak çubuğu(bulunsun dediğin gibi), bide bebe yağı(bebişe kullanmazsak ben kullanırım:)) alayım.

Son düzenleme:

Ablam kesinlikle bebe yağı kullanma diyor iki yeğenimi de zeytinyağı sürüyor pamuk gibiler ki bitanesi çook alerjik zeytinyağı iyi geliyor pişik falan olunca.. hakiki zeytinyağı kullan diyor..işte ben bu yüzden bişey alamıyorum miniğe hiç bişeyi yok

Arkadaşlar slm,

Doktordan geldik, gördüm minnoşumu, elleri ile yüzünü saklamaya çalışıyordu sıpa.. Doktor herşeyine gayet güzel dedi.. 480 gr olmuşuz ama boyunu söylemedi. 3 boyutlu açtı ama beyefendi yüzünü çevirmedi ensesini ve yanağını gösterdi birazcık. Bacaklarını altına toplamış, kıvrılmış yatıyor bebişim..

Kızlar geçen hafta şeker yüklemesinin ardından gebelik diyabeti çıkmıştı ya bende,bir haftalık diyet sonra değerlerim öyle güzel düştü ki maşallah,hem dahiliye doktorum hemde diyetisyenim bile şaşırdı ve mutlu oldular çünkü insüline gerek kalmadı,gebeliğimin sonuna kadar yeme alışkanlığımı bu şekilde korursam ki korumakta kararlıyım herşey yolunda gidecekmiş...çünkü gidişatın ne olacağı ilk bir haftalık diyet ve şeker ölçüm cihazlarında çıkan değerlerle belli olurmuş,gayet iyi başarmışım ve çok mutluyum şuanda...

Ayrıca 2 kilo vermişim 1 haftada,83.1 kiloydum yine tarttı doktor 81 e düşmüşüm..bu durumda almış olduğum toplam kilo da 8 e düştü yine aslında vermemem gerekiyormuş ama malum ev darmaduman efor çok sarfettim badana sonrası bir de havalar çok sıccccaaakkkkk...

Kısacası eğer yüklemenizde değerler yüksek çıkarsa sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm ama şuan çok mutluyum çünkü düştü bile bir haftada...1 hafta içinde ağızıma şeker koymadım...

Napsam şimdi karıştım iyice:)) ben en iyisi akşam eşimle gidip mama kabı, kulak çubuğu(bulunsun dediğin gibi), bide bebe yağı(bebişe kullanmazsak ben kullanırım:)) alayım.

Şampuanı da alalım ya nolcak ki dursun ilk onu kullanmayız.. ben kulak çubuğu, şampuan, pişik kremini alıcam.. son kararım

Ay benim ablamın çocuklarda Pişik olmamış mı hiç acaba, bana hiç bişe demiyo gerçi henüz sormadım ona. Ama benim bünyem çok alerjik malesef. Güneşe bile alerjim var. Kremsiz çıktıysam o gün bittim demektir. Felaket bi kaşıntı ve kızarıklık bebiş bana çekerse yazık yavruma, kıyamammm onun kaşınıp kızarmasına

Hadi gözün aydın maşallah

Şampuanı da alalım ya nolcak ki dursun ilk onu kullanmayız.. ben kulak çubuğu, şampuan, pişik kremini alıcam.. son kararım

oluuurr son kullanma tarihine bakalım, 6 ay sonra kullanırız şampuanı. Bol bol yıkarız bebişleri şampuan lazım olurr son kararım: şampuan, kulak çubuğu, bebe yağı, mama kabı. Pişik kreminde hassas ciltler için uygundur yazarsa onu da eklicem

çoooooook teşekkür ederim canım

Senin tombul garfield napıyo keyfi iyi mi

Gözün aydın canım sevindim bebisin iyi olduğuna senin de keyfin yerine gelmis masallahİnsallah hep sorunsuz devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebisini.

İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın.. maşallah yarım kilo olmuş pıtırcık

Çok sevindim canım. Iradenin güzel sonucu:))

Hadi geçmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…