2014 Kasım Anneleri

aaa molfix in byle bi avantajı oldğunu bilmyodum gercektn ck iyi o zamn ama smdye kdar markette hc rastlamadm yeni mi cıkms ?

Heralde yeni çıkmış şimdi e bebekten baktım da 54 lüsü 20 tl 80 lisi 27 tl falan prima ve huggies in 54 lüsü 27 küsür yorumlarıda okudum sızdırmıyormuş hemde türk malı ülkemiz kazansın

selam kızlaaaarrrrr
ay bir sürü iş hallettim sabahtan beri ama baygınlık geçiricem hava çok sıcakkk...
önce kuaföre gittim mis gibi oldum valla evde ağdayla falan uğraşmam daha da..
zaten önümü göremiyorum artık ama iki bebekten sonra bir de evde ağdayla uğraşamam sanırım hep kuaföre gidicem..
sonra pazara gittim pazarımı gördüm..
çıtır çıtırdı herşeyyy
sonraaaa iplikçiye gittim bir sürü iplik ve süs aldım saç bantlarını örücem..
hatta bir iplikten yeleği de çıkarmış yelekte örerim becerebilirsem..
küçükken hep örüyodum lahana bebeklerime yelek...
deniycem bakalım..

bu arada Eileithyia hiç görünmemiş ortalıktaaa...

ayyy maşallah sizeee çok güzel olmuşsunuz oğluşunlaaa
bende bakındım ama bayramlık denk gelmedi napalım kısmet...

ben oturarak kılıyorum canım bayadır...
eğil kalk yapamıyorum..

bende önceleri sinirleniyodum ama heves etmiş almış hiç kalplerini kırma boşver herkesin zevki bir dğeiğl ki..
kendi annelerimizle bile uymaz zevklerimiz..
şöyle düşün yarın öbür gün sen oğlunun karısı için bişeyler heves edip alsan gelinin çemkirse
boşver sağol anne de geç..
kendi istediğin varsa istediğinden de al onunkilerden de arada kullan...

Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum

biz wewell in alından ölçerini aldık..hava ısısını da ölçüyo havaya tuttuğunda biz çok beğendik..

Kızlar bebek bezi ne düşünğyorsunuz ben prima premium care düşünüyodum boykot edicem

Eki Görüntüle 1199921

Buna karar verdim biraz hareketlenincede kızlar için olanından alıcam

ben molfix kullancam kızlar..kuzenlerim hep onu kullandı çok memnunlarr...prima şu an asla..

herkes prima öneriyo ama malum...
bende molfixi düşünüyorum..
bakalım hangisi tenini tahriş etmezse artık...

Bu gün geri sayıma baslıyoruz.Çabuk çabuk geçse de oğlusumu bir an önce kucağıma alsam.Sanırım kasım annesi olamıcam.

geri sayım başladı ha inşallah yokuş aşağıya iniyoruz Allah utandırmasın kucaklarımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin Rabbim amin

simdilik bi sıkıntı yk ck sükür ama dün kontrole gittim bebism 625 gr mış normal mi yksa bana fazla geldi de kafam karıstı.
canım bence normal aralıklarda bebeğin, sıkıntı yok. Olsa doktorun söylerdi zaten

Aynen, harfiyyen katılıyorum dediklerine

Tatlım sanırım o ilk kitabı ben direk bununla başladım kitaptada ilk kitapta bahsettiğim gibi cümleler görüyordum bu olsa gerek yalnız hangisini almam gerek diyosan bunu al zaten ilkini kapsayarak anlatmış
Çok sağol canım

haklısın Allah acılarını yasatmadan imtihan etmeden sağlıkla bağıslasın nur parçalarımızı bize

mama kaplarını düşünmek için erken segılmı daha kızlar meme emıcek ınsallah bebekler 6 ay aralıksız sonra ek gıdaya gecınce ihtıyac duyucaz böyle şeylere

Arkadaş biyerde görmüste nasil oldugunu merak etmiş bende görsün diye kırptım.. Kapları düşünmek için çok erken daha ben bi çorap almadım miniğe :)

Arkadaş biyerde görmüste nasil oldugunu merak etmiş bende görsün diye kırptım.. Kapları düşünmek için çok erken daha ben bi çorap almadım miniğe :)

Güzelmis alalım fırsat ayağımıza gelmisken unutmadan hazır bulunsun zaten almıcaz mı...Sende hazırlıklara baslasan gülüm 27.haftandasın sonra zorlanırsın

Kızlar netten A101 in kataloğuna baktım. Gerçekten unibabyin ürünleri çok uygun. Ben bugün almayı düşünüyorum. Sonuçta Eczacıbaşı'nın ürünü. Bebeği olan arkadaşlarımda hep bu markayı önerdiler. Sadece Pişik kremi çok hassas olan bebekler için Sebamed öneriliyor. Şampuan, bebe yağı ve kulak çubuğu unibabyin alayım diyorum. Pişik kreminide daha sonra Sebamed alırım. Siz hangi markayı almayı düşünüyosunuz?

Güzelmis alalım fırsat ayağımıza gelmisken unutmadan hazır bulunsun zaten almıcaz mı...Sende hazırlıklara baslasan gülüm 27.haftandasın sonra zorlanırsın

Haklısın canım zaten alicaz Allah nasip ederse. Ben de mavi kaptan 2 tane alayım diyorum. Sen de al paşana:))

haklısın Allah acılarını yasatmadan imtihan etmeden sağlıkla bağıslasın nur parçalarımızı bize

Amiiiinnnn..Yüce Rabb'im bebek bekleyen herkesin kucağına almayı hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Ben ıslak mendiilini alıcam unıbabynin,bebek yağı kullanmayı düsünmüyorum,kulak çubuğuna da zararlı diyorlar kullanmam ama bulunsun diye alcam,pisik kremimizi babamız getirdi o hazır bazanın altında açınca yazarım ne olduğunu:)sampuan dalin alcam bu konuda çok kararsızdım ama düsününce dalinde karra kıldık sonuçta yıllaaardır kullanılan bir marka allerjen etkisi vs. olmadığını biliyoruz güvenirliği kanıtlanmıs.

Bende alıcam ama şampuanı alsam mı karar veremedim unibaby nin yenidoğan şampuanı da var bu bebek şampuanı diyor.. ben bübchen aldım şampuan
Ya bide bebek yağı mı kullanacaksınız ablam arkadaşlarım falan zeytinyağı kullanıyor kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…