- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
günaydınn
aranızda bi kasım annesine daha yer vr mıııı
simdilik bi sıkıntı yk ck sükür ama dün kontrole gittim bebism 625 gr mış normal mi yksa bana fazla geldi de kafam karıstı.
çok uygun fiyatlar. uğrayabilirsem alırım ben de
💑💓
aaa molfix in byle bi avantajı oldğunu bilmyodum gercektn ck iyi o zamn ama smdye kdar markette hc rastlamadm yeni mi cıkms ?
maşallah de annesii :)
💑💓
Amanınnnn hemşerim benim!
Ben de Kayseriliyim ama Ankarada yasıyorum.
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunlarda bizim bayram cicilerimizzz
Eki Görüntüle 1199838 Eki Görüntüle 1199839 Eki Görüntüle 1199840 Eki Görüntüle 1199841
Günaydın
dün akşam misafirlerimizi çok güzel ağırladık. sağolsun eşim yorulmama pek fırsat vermedi ama yine de sıcak beni etkiledi. iyi ki gelmişler :) gece onlar gittikten sonra duş alıp namaz kılayım dedim. 2 rekattan öteye gidemedim. hemencecik dua edip yattım valla. sabah da hiç kalkasm gelmedi. hatta işe de baya geç kaldım, daha otobüsteyim..
💑💓
kızlar kv istanbula gitmişti geçen hafta cuma günü..
ben sölemiştim laf arasında havuzlu han diye bir yer varmış diye..
dün oraya gitmiş bebek şekerini almış (biberon şeklindeymiş) kağı süsünü, ve takı yastığınu falan almış..
ama bana haber vermek yok..
kızım ben aldım bunları eksik gedik olursa konyadan tamamlarız dedi..
baya sinirlendim ama laf etmedim..
annemde olunca annemde sakinleştirdi..ilk torunu kadın heves etmiş almış..hem sizi masraftan kurtarmış nolcak sanki bebek şekeri..
eğer az gelirse kendin beğendiğin şekilde daha güzelini yaptırırsın dedi..
sonra biraz anneme hak verdim ama yinede bilemiyorum..
yarın dönecekler bakalım nasıl birşey aldı:44::44:
Koltuk altı dijital derece alan var mı aranızda sevgili arkadaşlar.. önereceğiniz bir marka varsa bakayım bende.. kulaktan ölçen ve kızılötesi istemiyorum
Kızlar bebek bezi ne düşünğyorsunuz ben prima premium care düşünüyodum boykot edicem
Eki Görüntüle 1199921
Buna karar verdim biraz hareketlenincede kızlar için olanından alıcam
ben molfix kullancam kızlar..kuzenlerim hep onu kullandı çok memnunlarr...prima şu an asla..
Bu gün geri sayıma baslıyoruz.Çabuk çabuk geçse de oğlusumu bir an önce kucağıma alsam.Sanırım kasım annesi olamıcam.
canım bence normal aralıklarda bebeğin, sıkıntı yok. Olsa doktorun söylerdi zatensimdilik bi sıkıntı yk ck sükür ama dün kontrole gittim bebism 625 gr mış normal mi yksa bana fazla geldi de kafam karıstı.
Aynen, harfiyyen katılıyorum dediklerineAynen öyle, kafa da fazlaca şartlanmak pek iyi değil. İlla normal olacak yada illa sezaryen demiyorum ben. Olması gereken zaman da, olması gerektiği şekilde olacaktır.Her durumda ne şekilde olursa olsun, o benim biricik bebeğim ben onun annesi olacağım. Aramızda ki bağ her zaman bambaşka olacak. Normal doğurupta, çöpe atanları da okuyoruz gazetelerde.
Hoşgeldin canım,
Çok sağol canımTatlım sanırım o ilk kitabı ben direk bununla başladım kitaptada ilk kitapta bahsettiğim gibi cümleler görüyordum bu olsa gerek yalnız hangisini almam gerek diyosan bunu al zaten ilkini kapsayarak anlatmış
mama kaplarını düşünmek için erken segılmı daha kızlar meme emıcek ınsallah bebekler 6 ay aralıksız sonra ek gıdaya gecınce ihtıyac duyucaz böyle şeylere
geri sayım başladı ha inşallah yokuş aşağıya iniyoruz Allah utandırmasın kucaklarımıza sağ sağlim almamızı nasip etsin Rabbim amin
Arkadaş biyerde görmüste nasil oldugunu merak etmiş bende görsün diye kırptım.. Kapları düşünmek için çok erken daha ben bi çorap almadım miniğe :)
Güzelmis alalım fırsat ayağımıza gelmisken unutmadan hazır bulunsun zaten almıcaz mı...Sende hazırlıklara baslasan gülüm 27.haftandasın sonra zorlanırsın
haklısınAllah acılarını yasatmadan imtihan etmeden sağlıkla bağıslasın nur parçalarımızı bize
Kızlar netten A101 in kataloğuna baktım. Gerçekten unibabyin ürünleri çok uygun. Ben bugün almayı düşünüyorum. Sonuçta Eczacıbaşı'nın ürünü. Bebeği olan arkadaşlarımda hep bu markayı önerdiler. Sadece Pişik kremi çok hassas olan bebekler için Sebamed öneriliyor. Şampuan, bebe yağı ve kulak çubuğu unibabyin alayım diyorum. Pişik kreminide daha sonra Sebamed alırım. Siz hangi markayı almayı düşünüyosunuz?
Kızlar netten A101 in kataloğuna baktım. Gerçekten unibabyin ürünleri çok uygun. Ben bugün almayı düşünüyorum. Sonuçta Eczacıbaşı'nın ürünü. Bebeği olan arkadaşlarımda hep bu markayı önerdiler. Sadece Pişik kremi çok hassas olan bebekler için Sebamed öneriliyor. Şampuan, bebe yağı ve kulak çubuğu unibabyin alayım diyorum. Pişik kreminide daha sonra Sebamed alırım. Siz hangi markayı almayı düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?