2014 Kasım Anneleri

şeker yüklemesi kaçıncı haftalar arasında yapılıyor. benim bir sonraki kontrol 26. hafta. doktor da hiçbir şey söylemedi. acaba yapmayacak mı ki?

Teşekkürler canım. Ben Prima haricinde başka bez düşünüyorum. Inşallah bunu bebişimde denicem. Pişik, alerji vs olmazsa (olmaz inşallah) devam ederim molfixe.

Aynen öyle, kafa da fazlaca şartlanmak pek iyi değil. İlla normal olacak yada illa sezaryen demiyorum ben. Olması gereken zaman da, olması gerektiği şekilde olacaktır.Her durumda ne şekilde olursa olsun, o benim biricik bebeğim ben onun annesi olacağım. Aramızda ki bağ her zaman bambaşka olacak. Normal doğurupta, çöpe atanları da okuyoruz gazetelerde.
günaydınn
aranızda bi kasım annesine daha yer vr mıııı

Hoşgeldin canım,

valla canım aynen öle..tabiki gönlümüzden keşke herşey güzel gitsede normal doğum yapabilsek diyoruz ama bebekler nasıl geleceklerine karar verecekler..Rabbiö onlara yol gsterecek..Rabbim belirleyecekk hepimize hayırlı doğumlar nasip eder inşşş

Bu gün geri sayıma baslıyoruz.Çabuk çabuk geçse de oğlusumu bir an önce kucağıma alsam.Sanırım kasım annesi olamıcam.

Gözünaydın canım, ikili rakamlara geçiş yapıyosun şimdi günlerin ne kadar da hızlı yaklaştığını daha iyi görüceksin inşallah

Tatlım sanırım o ilk kitabı ben direk bununla başladım kitaptada ilk kitapta bahsettiğim gibi cümleler görüyordum bu olsa gerek yalnız hangisini almam gerek diyosan bunu al zaten ilkini kapsayarak anlatmış

ayy bende heyecanlandımmm yaaa

İsyan canım benim çok tatlısın öğle yemeğimi yedim birazdan çıkıcam trafik mırafik takılmıyım bide gidiyomuşum renkli bozuk diyomuş dr annem sezeryanı o kadar çok düşünmüş ki ameliyathanede koca spot lambası patlamış

Bezi bi kat aşağı katlayabilirsin özellikle böyle bişey olmasa da olur
e tabi öyle de olur :) ben yeni öğrendim de bilmeyenler vardır diye paylaşayım dedim
aynen ben de öyleyim eşime diyorum televizyon buzdolabı yerine bi ultrason alsaymışız benim kontroller de nabzım çok hızlanıyor kıpır kıpır değil kütü küt atıyo kalbim hala yenemedim poofff
ayy valla sen mi ben mi. doktor kontrolün birinde sende taşikardi mi vardı diye sordu. o ne dedim. hani kardi diyince kalpla alakalı onu anladm da. kalp rahatsızlığın var mı dedi. yoo dedim. nabzın çok hızlı dedi. sonra kendimi dinledim hakkaten öyle ama heyecandanmş yani çözdüm. geçen hafta ilk defa tansiyonm normal çıktı. hep yüksek çıkıyordu.
Benzetmene bayıldım:)) cok yerinde olmuş
aynen öyle ama. sanki onu ilk görmeye başladığm, ilk buluştuğumz zamanlar gibi oğlumu görmek :)

Teşekkürler canım. Ben Prima haricinde başka bez düşünüyorum. Inşallah bunu bebişimde denicem. Pişik, alerji vs olmazsa (olmaz inşallah) devam ederim molfixe.

ben hala karar veremedim ama ya prima olur ya molfix

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…