Kızlar bebek bezi ne düşünğyorsunuz ben prima premium care düşünüyodum boykot edicem
Eki Görüntüle 1199921
Buna karar verdim biraz hareketlenincede kızlar için olanından alıcam
Bez konusunda dün öğrendiğim bilgiyi paylaşayım. Prima ençok tercih edilen ama alternatif arayanlara, Molfix in yenidoğan için bezi varmış. göbek bağı düşene kadar o kullanılabilirmiş. tabi daha sonra devam da edebilirz molfix e memnun kalırsak. bez de göbek kısmı oyuntusu varmış. bilginize.
💑💓
Canım bir şey soracağım. Peki "Yeni annelere mucize çözümler" kitabını da okudun mu? Yoksa ilk bununla mı başladın? Ben hangisini almam gerektiğine karar veremedim de.
İyi taktik
Doğum işini ben de hiç planlamıyorum, düşünmüyorum, hatta doğum hikayesi okumuyorum fln. Acaba bende mi gariplik derken baktım sen de öylesin
Ben de bana "normal mi istiyorsun sezeryan mı?" diye soranlara her seferinde "Oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelecek, kararı o verecek" diyorum.
Gerçektende böyle ama, biz ne dersek diyelim bebekler nasıl gelmek isterse öyle doğacaklar. Ben de akışına bıraktım yani aynı senin gibi canım
günaydınn
aranızda bi kasım annesine daha yer vr mıııı
Aynen öyle, kafa da fazlaca şartlanmak pek iyi değil. İlla normal olacak yada illa sezaryen demiyorum ben. Olması gereken zaman da, olması gerektiği şekilde olacaktır.Her durumda ne şekilde olursa olsun, o benim biricik bebeğim ben onun annesi olacağım. Aramızda ki bağ her zaman bambaşka olacak. Normal doğurupta, çöpe atanları da okuyoruz gazetelerde.
Hoşgeldin canım,
Bu gün geri sayıma baslıyoruz.Çabuk çabuk geçse de oğlusumu bir an önce kucağıma alsam.Sanırım kasım annesi olamıcam.
Gözünaydın canım, ikili rakamlara geçiş yapıyosunşimdi günlerin ne kadar da hızlı yaklaştığını daha iyi görüceksin inşallah
Canım bir şey soracağım. Peki "Yeni annelere mucize çözümler" kitabını da okudun mu? Yoksa ilk bununla mı başladın? Ben hangisini almam gerektiğine karar veremedim de.
İyi taktik
Doğum işini ben de hiç planlamıyorum, düşünmüyorum, hatta doğum hikayesi okumuyorum fln. Acaba bende mi gariplik derken baktım sen de öylesin
Ben de bana "normal mi istiyorsun sezeryan mı?" diye soranlara her seferinde "Oğlum nasıl gelmek isterse öyle gelecek, kararı o verecek" diyorum.
Gerçektende böyle ama, biz ne dersek diyelim bebekler nasıl gelmek isterse öyle doğacaklar. Ben de akışına bıraktım yani aynı senin gibi canım
Ben de huggies almistim ama o da israil maliymissanirim turk mali olan sadece molfix var.
ayy bende heyecanlandımmm yaaa
Canım kayserilimisin sen?
💕💕💕
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
100 ü görsek gerisi kolay diyordum hep sonunda kara göründüTesekkürler canım
evet kayseriliyim canım
evet kayseriliyim canım
Bende bugün gördüm şampuanı nasıldır acaba bilmediğim için alamadım sadece kulak çubuğunu aldım geri döndüm bide bebek yağı mutlaka kullanılıyormukızlar bugün a101 de unibaby ürünlerinde indirim var http://www.alisverisrehberi.com/kampanya/a101_24_temmuz_2014_firsat_urunleri.29677.html
Öyle miio zaman molfix e arkadaş paylaşmış göbek bağı oyuğuda varmış iyi olur
e tabi öyle de olur :) ben yeni öğrendim de bilmeyenler vardır diye paylaşayım dedimBezi bi kat aşağı katlayabilirsin özellikle böyle bişey olmasa da olur
ayy valla sen mi ben mi. doktor kontrolün birinde sende taşikardi mi vardı diye sordu. o ne dedim. hani kardi diyince kalpla alakalı onu anladm da. kalp rahatsızlığın var mı dedi. yoo dedim. nabzın çok hızlı dedi. sonra kendimi dinledim hakkaten öyle ama heyecandanmş yani çözdüm. geçen hafta ilk defa tansiyonm normal çıktı. hep yüksek çıkıyordu.aynen ben de öyleyim eşime diyorum televizyon buzdolabı yerine bi ultrason alsaymışızbenim kontroller de nabzım çok hızlanıyor kıpır kıpır değil kütü küt atıyo kalbim hala yenemedim poofff
aynen öyle ama. sanki onu ilk görmeye başladığm, ilk buluştuğumz zamanlar gibi oğlumu görmek :)Benzetmene bayıldım:)) cok yerinde olmuş
Teşekkürler canım. Ben Prima haricinde başka bez düşünüyorum. Inşallah bunu bebişimde denicem. Pişik, alerji vs olmazsa (olmaz inşallah) devam ederim molfixe.
kızlar bugün a101 de unibaby ürünlerinde indirim var http://www.alisverisrehberi.com/kampanya/a101_24_temmuz_2014_firsat_urunleri.29677.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?