2014 Kasım Anneleri

Ben birde emzirme yastığı alcam bayram sonrası.İlk baslardaa uzun sürüyormus emzirme olayı kolu yoruyormus yastık kullanınca daha rahat oluyormus ayrıca ilerleyen zamanlarda bebis oturmaaya basladıüında da kullanılıyormus destek amaçlı 30-35 tl falandı sanırım imkan varsa evde de yapılabilir

İnşallah senin kadar hassas olmaz benim bi yeğenim öyle 2.5 yaşında yüzüne ıslak mendil değse kızarıyo.. dün kız kardeşlerimin odasına çaktırmadan girmiş her yerine ruj sürmüş çoook tatlıydı o hali ama kızarıcak diye panik olduk hepimiz..

içine nasıl bi malzeme dolduruyorlar ki acaba bunun tekstilci yakınlarım var yaptrabilirim

Kızlar yarın 22+1 ve doktorum şeker yüklemesi yapacak.Adam prof ama yine de tedirginim.Sizin hep 24. haftada mı yapıldı şeker yüklemesi?:18::18:

Bende 22+6 yim bugün şeker yüklemesi yaptırıyor um. Bebek ultrason 10 gün önde gidiyor benim. Bende senin gibi endileselenip Dr uma sordum oda seni bebeğin 24 hafta ile uyumlu bir bebek yapmamizda bir sıkıntı yok dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin tombul garfield napıyo keyfi iyi mi

HEHEHE bir kaç gündür ev darmaduman olunca,keyfi kaçtı biraz tombişin ama yavaş yavaş düzene girdiği için de hareketlendi yine bizim garfi :) dün gece uyurken 3 kere uyandırdı şapşik beni,koridor uzun bizim evde halıları da kaldırmıştım nasıl koşuyo odadan odaya sapıttı yavrum yatağa zıplıo bi de o koşuşun sonunda haliyle irkilioz eşimle hehehe

benim annem yaptı bana canım emzirme yastığı

Çocukluğumu hatırlattınn:)bu kız çocuklarının ruj eylemine hastayım bizde az yapmadık annemin ne caanım rujlarını heba ettik öyle. birde yakalanınca o panikle elbisemize silerdik ohhh annem rujları mahvettiğimze değil elbisemizi batırdığımıza kızardı:)merdanelinin canı saolsun

Biz böyle boya işine girsek heralde korkudan bu bütün tüyleri döker çıplak devam ederdi hayata ayy bizimki de bayılıyo halı olmayınca patinaj çekiyo evde yerleri silerken arkamdan geliyor ben siliyorum o basıyo kaymak için tam sersem

İnşallah canım. Bebekkende öyleymişim, öyle de devam etti. Yerim ben onu ya,kız çocuklarının da sevimliliği bi ayrı, cimcimeler süslü püslü oluyolar.

ay çok tatlı oluyolar.. ruj nerde Zeynep diyoruz hangi ruj diyo sonra gelmiş anne bana da ruj al diyo suratında ki yetmiyomuş gibi

benim annem yaptı bana canım emzirme yastığı

Nasıl yaptı tikita bende yaptırayım..

aynen canım patinaj çekince çok komik oluo şapşikler :)))))
badana sırasında sürekli kuytu yerlere saklandı zaten bizimki de ... korkuo çok öyle şeylerden hele ki süpürge makinasından aman Allah'ım

serbestgamze 05.11.2014 istanbul 24 1.cocuk kız biz de aranıza geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…