2014 Kasım Anneleri

Kızçelerimin saç bantlarına başladım
Üstlerine takmak için süs de aldım..
Bu ilk denemem güzel olmazsa söker tekrar yaparım bana da oyalanacak iş çıktı

Eki Görüntüle 1200528

En güzel eğlence bu ya bebislere birseyler hazırlamak hele ki kız olunca artık senin cimcimeleri bunlarla düsündüm bi an pamuk sekeri gibi olurlar :13:

Eki Görüntüle 1200528

bu bebişlere mi sanki biraz kalın geldi yakın mı çektin süsleri böyle büyük mü hem bitince model resmini isterim bende kızıma yapayım

örgü modelleri başlayanlar yada yaptıranlar resmini koyun bizede fikir olsun

Kızlar biraz önce A101'den geldim. Satılan uni baby şampuan yeni doğan değil ama ben yine de 2 tane aldım fiyatı uygun bulmuşken. Bir de molfix yenidoğan bezler 44'lü 15 liraya düşmüş. Şimdiden alsam mı onu düşünüyorum şimdi...

işte ben bundan yapmak istiyorum ilk deneyim bnden bayramdan sonra şık ipler alıp işe koyulucam inş

Resim nasıl yüklüyor uz kızlar bir yardımcı olsanız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bne de molfix alcam sonuçta bir bez alcaz fiyatını da uygun bulmusken kaçırmamak lazım

Canım bana göre erken çünkü bebek bezleri(yeni doğan için)uygun oluyor fiyatları ayrıca şampuan da ben dalini tercih ediyorum hem şuanda kampanya var setlerinde ama alınmış şeyin kötüsü olmaz hayırlı olsun

bilgisayardan yazarken karşına çıkan simgelerden mektup olanın 1 değil 2.sine tıkla dosya seç ok

Bu mesajı yazdığın kısımdan canım sayfayı kaydırınca diğer seçenekler kısmında EKLENTİ EKLE yi tıklayarak çıkan sayfadan yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…