En güzel eğlence bu ya bebislere birseyler hazırlamak hele ki kız olunca artık senin cimcimeleri bunlarla düsündüm bi an pamuk sekeri gibi olurlar :13:
Cnm alerji etmez degil mi?
Düz mü örüyorsun peki hep..
bu bebişlere mi sanki biraz kalın geldi yakın mı çektin süsleri böyle büyük mü hem bitince model resmini isterim bende kızıma yapayım
haroşe örüyor ama bnce bebişler buna sinir olurlar biraz büyüseler belki ama şimdi yakar gibi yine de çok tatlı duruyorlar
Eki Görüntüle 1200554
işte ben bundan yapmak istiyorum ilk deneyim bnden bayramdan sonra şık ipler alıp işe koyulucam inş
evet düz haroşa başlamıştım biraz devam ettim beğenmedim..
çok yakından çektim ama evet yine de kalın geldi..
10 ilmekten başladım şimdi bir ters bir düz örüyorum çok şirin oluyo..
anti alerjenik bebek ipi aldım..
aman sanki 24 saat takmıcaklar ki doktor amcaya giderken kulakları üşümesin diye takıp çıkarırız ya da misafir geldiğinde..
aman sinir olurlarsa ellerine alıp oynarlarrr
yerim onların sinirini
Kızlar geçen hafta şeker yüklemesinin ardından gebelik diyabeti çıkmıştı ya bende,bir haftalık diyet sonra değerlerim öyle güzel düştü ki maşallah,hem dahiliye doktorum hemde diyetisyenim bile şaşırdı ve mutlu oldular çünkü insüline gerek kalmadı,gebeliğimin sonuna kadar yeme alışkanlığımı bu şekilde korursam ki korumakta kararlıyım herşey yolunda gidecekmiş...çünkü gidişatın ne olacağı ilk bir haftalık diyet ve şeker ölçüm cihazlarında çıkan değerlerle belli olurmuş,gayet iyi başarmışım ve çok mutluyum şuanda...
Ayrıca 2 kilo vermişim 1 haftada,83.1 kiloydum yine tarttı doktor 81 e düşmüşüm..bu durumda almış olduğum toplam kilo da 8 e düştü yineaslında vermemem gerekiyormuş ama malum ev darmaduman efor çok sarfettim badana sonrası bir de havalar çok sıccccaaakkkkk...
Kısacası eğer yüklemenizde değerler yüksek çıkarsa sakın üzülmeyin ben çok üzüldüm ama şuan çok mutluyum çünkü düştü bile bir haftada...1 hafta içinde ağızıma şeker koymadım...
evet düz haroşa başlamıştım biraz devam ettim beğenmedim..
çok yakından çektim ama evet yine de kalın geldi..
10 ilmekten başladım şimdi bir ters bir düz örüyorum çok şirin oluyo..
anti alerjenik bebek ipi aldım..
aman sanki 24 saat takmıcaklar ki doktor amcaya giderken kulakları üşümesin diye takıp çıkarırız ya da misafir geldiğinde..
aman sinir olurlarsa ellerine alıp oynarlarrr
yerim onların sinirini
aayy çok yakışır lokumlara yap sen annesi.. sinirlerini yesinler cimcimelerin
Kızlar biraz önce A101'den geldim. Satılan uni baby şampuan yeni doğan değil ama ben yine de 2 tane aldım fiyatı uygun bulmuşken. Bir de molfix yenidoğan bezler 44'lü 15 liraya düşmüş. Şimdiden alsam mı onu düşünüyorum şimdi...
Bne de molfix alcam sonuçta bir bez alcaz fiyatını da uygun bulmusken kaçırmamak lazım
kızlaar hastaneden geliyorum.. bebeğim iyi çok şükür.. şeker yüklemem de yapılmadı şeker de çıkmadı ama ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor.. :18: bir de kan tahlilimde pıhtılaşma hücrelerimin düşük olduğu sonucu çıktı ve beni hematoloji polikliniğine yönlendirmiş kendisi doğumdaydı soramadım.. nedir bu pıhtılaşma kızlar bilen var mı çok tedirgin oldum hematolojiye gideceğimden.. çok moralim bozukk..
evet haklısın çok şeker olurlar bak resim istiyorum bitince tarif de tabi
Kızçelerimin saç bantlarına başladım
Üstlerine takmak için süs de aldım..
Bu ilk denemem güzel olmazsa söker tekrar yaparım bana da oyalanacak iş çıktı
Eki Görüntüle 1200528
güzel günlerde kullansınlar kızceler:13:insallah yarın ben de annemle ip almaya cıkacamazıcık yürüsem yoruluorum bakalım nasıl olacak
Bende alayim bu unibabylerden olmazsa,yagini, pisikkremini falanda aldiniz mi? Birde bebek iri olursa bezler boşa gider herhalde. Yada 44 biter mi ki.. artmasin boşunaa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende alayim bu unibabylerden olmazsa,yagini, pisikkremini falanda aldiniz mi? Birde bebek iri olursa bezler boşa gider herhalde. Yada 44 biter mi ki.. artmasin boşunaa..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar biraz önce A101'den geldim. Satılan uni baby şampuan yeni doğan değil ama ben yine de 2 tane aldım fiyatı uygun bulmuşken. Bir de molfix yenidoğan bezler 44'lü 15 liraya düşmüş. Şimdiden alsam mı onu düşünüyorum şimdi...
Bende 1 saat sonra gidicem. Bez ne kadar uygunmuş.Of napsakki:18: molfix alsak mı acaba
Bende bugün gördüm şampuanı nasıldır acaba bilmediğim için alamadım sadece kulak çubuğunu aldım geri döndüm bide bebek yağı mutlaka kullanılıyormu
canım eğer plt düşük çıktığı için gönderiyorsa hematolojiye, büyük ihtimalle kanının pıhtılaşmasının geç olmasından, doğumda kanama bozukluğu yaşamandan endişelendiği için göndermiştir. Sen git mutlaka hematolojiye, ben de gidiyorum. Benimki de kanımın fazla pıhtılaşmasından kaynaklanan genetik bir durum. Seninkinden farklı yani. O yüzden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum mesela. Allah dermansız dert vermesin. Üzülmekızlaar hastaneden geliyorum.. bebeğim iyi çok şükür.. şeker yüklemem de yapıldı şeker de çıkmadı ama ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor.. :18: bir de kan tahlilimde pıhtılaşma hücrelerimin düşük olduğu sonucu çıktı ve beni hematoloji polikliniğine yönlendirmiş kendisi doğumdaydı soramadım.. nedir bu pıhtılaşma kızlar bilen var mı çok tedirgin oldum hematolojiye gideceğimden.. çok moralim bozukk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?