2014 Kasım Anneleri

En güzel eğlence bu ya bebislere birseyler hazırlamak hele ki kız olunca artık senin cimcimeleri bunlarla düsündüm bi an pamuk sekeri gibi olurlar :13:

Cnm alerji etmez degil mi?
Düz mü örüyorsun peki hep..

bu bebişlere mi sanki biraz kalın geldi yakın mı çektin süsleri böyle büyük mü hem bitince model resmini isterim bende kızıma yapayım

haroşe örüyor ama bnce bebişler buna sinir olurlar biraz büyüseler belki ama şimdi yakar gibi yine de çok tatlı duruyorlar

evet düz haroşa başlamıştım biraz devam ettim beğenmedim..
çok yakından çektim ama evet yine de kalın geldi..
10 ilmekten başladım şimdi bir ters bir düz örüyorum çok şirin oluyo..
anti alerjenik bebek ipi aldım..
aman sanki 24 saat takmıcaklar ki doktor amcaya giderken kulakları üşümesin diye takıp çıkarırız ya da misafir geldiğinde..
aman sinir olurlarsa ellerine alıp oynarlarrr
yerim onların sinirini

Resim nasıl yüklüyor uz kızlar bir yardımcı olsanız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuya cevap vere tıklayınca bu ekran çıkıyor yuvarlak içine aldığım simgeye tıkla yönlendirecek seni ilk göz attan seç sonra eklentiyi yükle de

evet haklısın çok şeker olurlar bak resim istiyorum bitince tarif de tabi

Canim geçmiş olsun neler yemedim canım tatlı cok seviyorum da

aayy çok yakışır lokumlara yap sen annesi.. sinirlerini yesinler cimcimelerin

Resim nasıl yüklüyor uz kızlar bir yardımcı olsanız

canım bak kırmızıyla işaretlediğim yere tıkla sonra bi sayfa açılıyor ordan da dosya yükleden yüklüyosun...

kızlaar hastaneden geliyorum.. bebeğim iyi çok şükür.. şeker yüklemem de yapıldı şeker de çıkmadı ama ben de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi doktor.. :18: bir de kan tahlilimde pıhtılaşma hücrelerimin düşük olduğu sonucu çıktı ve beni hematoloji polikliniğine yönlendirmiş kendisi doğumdaydı soramadım.. nedir bu pıhtılaşma kızlar bilen var mı çok tedirgin oldum hematolojiye gideceğimden.. çok moralim bozukk..

Son düzenleme:
aayy çok yakışır lokumlara yap sen annesi.. sinirlerini yesinler cimcimelerin

hehehe aynen azcık hevesimizi alalım..
yok alerji yapar yok bilmem ne valla düşünmüyom zaten o tombik kafaları hemencik büyiycek kaç kere takabilcez ki hihihi

Bne de molfix alcam sonuçta bir bez alcaz fiyatını da uygun bulmusken kaçırmamak lazım

Bende alayim bu unibabylerden olmazsa,yagini, pisikkremini falanda aldiniz mi? Birde bebek iri olursa bezler boşa gider herhalde. Yada 44 biter mi ki.. artmasin boşunaa..

korkma canım herşeyin çaresi var belki ilaç başlar pıhtılaşma için çok üst seviye değilse..
belkide iğne..
sonuçta çaresi var...

Kızçelerimin saç bantlarına başladım
Üstlerine takmak için süs de aldım..
Bu ilk denemem güzel olmazsa söker tekrar yaparım bana da oyalanacak iş çıktı
Eki Görüntüle 1200528

güzel günlerde kullansınlar kızceler:13:insallah yarın ben de annemle ip almaya cıkacamazıcık yürüsem yoruluorum bakalım nasıl olacak

Canım iri olursa diye doğmasını bekleyemeyiz bunlar doğum çantasında bulundurmamız gereken temel seylerden bebek bezi birde kendimiz için hasta bezi artan da artsın eksik olmasın da keske daha az sayıda satılanpaketleri de olsa bunların 5 li falan...

Canım iri olursa diye doğmasını bekleyemeyiz bunlar doğum çantasında bulundurmamız gereken temel seylerden bebek bezi birde kendimiz için hasta bezi artan da artsın eksik olmasın da keske daha az sayıda satılan paketleri de olsa bunların 5 li falan...

Bende 1 saat sonra gidicem. Bez ne kadar uygunmuş.Of napsakki:18: molfix alsak mı acaba

canım eğer plt düşük çıktığı için gönderiyorsa hematolojiye, büyük ihtimalle kanının pıhtılaşmasının geç olmasından, doğumda kanama bozukluğu yaşamandan endişelendiği için göndermiştir. Sen git mutlaka hematolojiye, ben de gidiyorum. Benimki de kanımın fazla pıhtılaşmasından kaynaklanan genetik bir durum. Seninkinden farklı yani. O yüzden kan sulandırıcı iğne kullanıyorum mesela. Allah dermansız dert vermesin. Üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…