2014 Kasım Anneleri

Hasta bezi yok zaten. Hasta bezleri de mi çoklu satiliyor.. sampuani falan iyi degl mi? Bebek yagini aldinz mi.

Kızlar ben şuan hastanedeyim. Isyerinde tansiyonum çikti fenalaştım. Ambulans geldiğinde tansiyonum 18/10'du. Kendi doktorumun olduğu hastaneye getirdi ambulans. 24 saat idrarımı bir kapta toplayacaklar tahlil yapılacak. Bebeğim çok iyi nts' ye bağladılar 20 dk kalp sesini dinledi.. geçen hafta perşembe günü 613 gr'dı bugün 686gr :) biz iyiyiz ama siz yine de dualarınızı bizden eksik etmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah becerebilmisim dir. Bu da benim ogluşum. . 22+6 yim buhhun itibari ile ama kuzucuk 24 +3 uyumlu göründü ultrason da.
Şeker yüklemesi yaptırdım bugün kahvaltı yapıp 4 saat sonra gittim 50 lik şeker icirdiler. 160 çıktı dr yüksek dedi. Bayramdan sonra açlık tokluk kan bakılacak yeniden eğer yüksek çıkarsa diye veririm dedi Dr. Ama canım sıkıldı biraz neyse buna şükür.

Eklentiler

• $1406210419137.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40

Allah yardımcın olsun geçmiş olsun canım..
sıcaklardan bile çıkmış olabilir tansiyonun bugün inanılmaz sıcaktı..
umarım önemli bir şey yoktur dikkat et kendine..
bize haber ver yine..

Hasta bezi yok zaten. Hasta bezleri de mi çoklu satiliyor.. sampuani falan iyi degl mi? Bebek yagini aldinz mi.

Hasta bezi almadım canım medikaller de belki az paket olanı vardır arastırayım ben. sampuanı dalin alcam bizde dalinle büyüdük ne alerji ne göz yakması hiçbir sey yapmadı.bebek yağı konusun da kararsızım benim çevremde bebeği olanların bebek yağı kullandığını görmedim.

Almiyo musunz bezden yani.. bende alicam kzla ne aliyosunuz.

Kıyamammm ya canım Rabbim yardımcın olsun. Ama bebişin iyiymiş çok şükür, sende iyi ol lütfen. Dualarım seninle

becerebilmişsin canım
maşallah kuzucuğunaa o elleri kolları sevsinler
Eki Görüntüle 1200613

olsun bişey varsa çıksın ki tedbir alınsın diye yapılıyor bu test zaten..
Allah dermansız dert vermesin inşallah hiç canını sıkma...

GEÇMİŞ OLSUN CANIM kendine dikkat et çok mu yoruldun ne iyi çıkar inş üzme kendini

Amin canım sağolasın. ..

hasta bezi değil de ben büyük migroslarda falan görüyorum yetişkin bezi diye 10 lu falan oluyo..
ben almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz..
hatta hamilelikten önce adet günlerimde bile almayı düşünüyodum çok kanamam olduğundan

Geçmis olsun...Kızını görmüs oldun en azından öyle düsün moralini yüksek tut.

Canim geçmiş olsun neler yemedim canım tatlı cok seviyorum da

tatlım neler yemediğimi sormuşsun sanırım
çavdar ekmeği dışında hiç bir ekmek yemedim günde 6 ince dilimden fazlasını yemedim o nu da 2 şer dilim halinde sabah öğle akşam menülerime ayırdı diyetisyenim...aslında diyetisyenimin verdiği listenin hiç dışına çıkmadım,sıvı olarak sadece süt,ayran ve su,şekersiz çay tükettim ...gazlı içecekler meyve suları yasaktı çünkü...şeker olan herşey yasak :) hamur işi yasak,pirinç pilavı makarna hatta çorba bile yasaktı ilk hafta için..ama değerlerim çok güzel düştüğü için ekstralar girdi mesela artık çorba serbest ama onun yerine bir dilim ekmek yemicem..et türleri 3 köfte büyüklüğünden fazla yemedim ama günde iki öğünüme verdi...sebze yedim haşlanmış haa bu arada etler ızgara da pişti..kahvaltıda beyaz peynir mesela bir yemek kaşığı kadar yedim...ara öğünlerim de dahil toplam öğün sayım 7 ...o yüzden hiç aç kalmıyorum,,tatlı olarak yasak olsa da canım çok çekerse hazırlar hariç dondurma 1-2 top yiyebileceğimi söyledi ama kesinlikle hazır markalardan olmasın dedi...zaten tatlıyla aram yok pek benim,onun yerine ara öğünlerinin 3 ünde meyve var,buz gibi iki dilim karpuz kafi geliyor canım...

Hasta bezi mi kullanacağız doğumdan sonra ped mi canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım çok ama çok geçmiş olsun!
Vallahi bugün çok sıcak, ondan olabilir. Ben evde duramıyorum siz çalışanlar napıyorsunuz hep düşünüyorum. İyiki ayrılmışım işten.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah seni ve bebeğini korusun!

💕💕💕

Bebişime aldığım ilk kıyafetler. Biraz büyük mü aldık ne ama eşimle görünce dayanamadık

Beyaz tişört Zara : 6-9 ay 13 tl
Nar çiçeği tişört Mothercare : 6-9 ay 11 tl
Gömlek Zara : 9-12 ay 20 tl. ( hepsinde indirim vardı kızlar. O yüzden beden fazla yoktu)

Son düzenleme:
Zeyy

Senin hamaratlığını yerim!
Hep özenmişimdir böyle hatunlara. Güle güle taksınlar süslü bantlarını. Ellerine sağlık

💕💕💕

Amanınnnnn

Çok güzel yaa. Güle güle giysin. Gömleğe bayıldım

💕💕💕

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…