2014 Kasım Anneleri

Ben mağazalara bi göz gezdireyi ozaman sağolasın canım

canım üşümücenmi bunla malum kasım ayında olucazzz

Cnm valla usursem sal falan alirim, uxun kollu gecelikler rahatsz edici olur gibi geldi, serum falan takarlarsa :s
Bide ben hastaneye ne Zaman bebek gormeye gitsem yeni dogum yapmis annelerin odasini firin gibi sicak yapiolar cok bayilticiydi :) onu dusundum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar yollamasına yollarım listeyi ama unutmayın ki bu liste benim şeker oranlarıma göre ayarlandı yani bana özel hazırlandı,korkum yanlış birşeye sebebiyet vermek,bana yarayan fayda sağlayan şeyler sizde sağlamayabilir,bunu sakın unutmayın göz ardı etmeyin

İsyancim link acilmio :s

Fiona valla oyle ben kullanirim emzirdigim donemde cok siklar, bitane de sevimli bisi aldim, uzerinde hello baby mi ne yazio, annemde kaldilar yoksa fotosunu ceker atardim :)

Somon rengi aldim onu, oglum olcak ama mavi sevmiom ben

Uzun kollu sa ahlık veya krem şık bir hırkayla kombin yapılabilir

Sabahlik Aldim cnm, biraz buyuk geldi ama olsun ::) iki krem gecelik bi sabahlik bide somon gecelik, hepsi kisa kollu

Erken dogum riskimden dolayi acele ettim acikcasi, ama cok uygun aldigim icin cok mutluyum

E bebekte falan bayram indirimi bakiyrm ama yok sanirim

bu canım krem rengi olabilir ama..
haklısın serum konusunda falan..
üzerine lizoz denen birşey var annem örmüş bendemi kısa kollu alsam acaba

Eklentiler

• $gecelik.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 64
merhabalar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyordum ama bitti köydeyiz alacak yer yoktu vazelin kullanmaya başladım ama onun üstünde de paraben yazıyor kullanan var mı aranızda

Guzel gorunuyor ama kumasi nasil acaba, ben kompedanda bakmistim cok naylonumsuydu, bence pijama alacaksan uzerine uzun sabalik almalisin

merhabalar ben çatlaklar için bebe yağı kullanıyordum ama bitti köydeyiz alacak yer yoktu vazelin kullanmaya başladım ama onun üstünde de paraben yazıyor kullanan var mı aranızda

Hic duymadim acikcasi:s

Guzel gorunuyor ama kumasi nasil acaba, ben kompedanda bakmistim cok naylonumsuydu, bence pijama alacaksan uzerine uzun sabalik almalisin

evet canım haklısın..
bende kısa kollu bakıcam..
bak bu lizozların aynısı var bende..
krem resngi olanı annem ördürttü diğeride annemin lizozu bana verd üzerime giyerim olur yanii...

günaydın kızlar. sizlere bi sorum olacaktı özel has. gidiyorum ben 22. hf da dr a gittiğimde 3 hf içinde şeker yüklemesi yaptır dedi. devlet hastanesine gittim o da 26. haftaya gün verdi 4 hf olmuş oluyor yani. bi sıkıntı olur mu acaba? nette de 24-28. hf arası yapılır diyor ama tereddüt ettim.

Kızlar ben hala hastanedeyim yan odamda bir bayan 31 haftalık hamile suyu azaldığı için bebeği bugün alacaklar, daha önce 8 kez rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeklerini bu bebeği tutunmuş annesine dua eder misiniz onlar için. Ikisi de sağ salim dönsün evine. Çok ağlıyor dayanamadım yanında oturuyorum.

Bana da geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Telefondan alıntı yapamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…