2014 Kasım Anneleri

CANIM SANA NE OLDU BEN KAÇIRMIŞIM NEYİN VARRRR

birde o anneye tabiki dua ederim..bebeğini sağlıkla alsın inş kucağunaa

klima odayı soğutuyo, bana doğru estirmedikçe tutulmuyorum ama dün ya dışarda yediğimden ya da klimanın soğuk havasını ciğerime fazla çektiğimden hasta oldum. İkisinden biri :)

klimadan hasta olmuşundur canım

canım çok geçmiş olsun..
böbreklerinde protein kaçağı varmı falan diye bakacaklar sanırım..

Su azlığı deyince içim titredi bi an. Benim de az olma riskim var.
Allahım evladına da ona da şifa versin. Sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.

Bende kendime almaya başlaşam iyi olur,gecelik ve pijemalar penye mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun Nilcim, umarım protein kaçaağı saptanmaz da daha rahat geçer kalan ayların.

evet canım plt düşük çıktı.. hematoloji direk muayene vermedi uzmanlık alanı olduğu için önce dahiliye görmesi gerekiyormuş yarın dahiliyeye gideceğim inşallah.. Rabbim şifa versin herkese..

Üniversite hastanesi ya da özel hastanede bir hematolojiye direkt gidebilirsin, dahiliyenin sevketmesi gerekmiyor oralarda. Ben önceleri üniversiteye gidiyordum, şimdi Medical Park'a gidiyorum canım. Amin, herkese inşallah

Selam canlarım ben de doktordan geldim önceki sayfalara bakamadım bugün işler çok yoğun inşallah iyisinizdir... oğluşum bizi bugün asker selamıyla karşıladı ağzını da açıp kapayıp duruyordu marş mı söylüyor ne çok güldürdü bizi ben de şeker takibi yapıcam diyet listesi verdi doktor.. şimdilik genel olarak herşey normal şükür öpüyorum hepinizi

annuuvvv maşallahh kuzucunaa..
asker selamıda verirmiş sıpacık bak sen şunaaa

canım yaa çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, şimdi gördüm ben :26:

Ne mmutlu sana :) kac gr olmus kac haftalik olmus :) fotosu varmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalım geçmiş olsun. Bu oğlanlar bizepaşalık yapacak, asker gibi dize getirecekler valla. Bende şeker takibi yapıyorum, yap demedi ama 2 hafta sonra gidip göstericem böyle böyle diye. :)

Kızlar merhaba,bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar öğleden sonra çıkacak idrar ve diğer kan tahlillerinde yapıldı inşallah onlarda güzel çıkar.gazoz gibi bir şey içtim o kadarda kötü değil ama yinede çok şekerli😊

serum olayını hiç düşünmemiştim kısa kollu mantıklı sanki evet... kk yı bu yüzden seviyorum bilgi alışverişi yapıyoruz ben kendi adıma mantıklı şeyleri değerlendiriyorum

İnşallah önemli birşeyin yoktur çok geçmiş olsun...Rabbim o bayanında yar ve yardımcısı olsun sağ salim kucağına alsın yavrusunu

inşallah güzel cıkar canım sonucları bekleyecegim sanırım 100 luk yapıldı benim cok yüksek o yüzden diyeteyim yarın aclık tokluk bakılacak bu arada bebegin kilosu nasıl kıpırtıları artık cok belli değil mi?

Kızlaaaar tünaydınnnnn ben dün malum hastNeye gittim renkli görücem diye heveslendim gittim yattım dr siyah beyaz bakıyo dedim dr bey renkli açsakta baksak demez mi temizlikçiler ayarını bozmuş 1 haftadır böyle bakıyoruz pazartesi şirket gelip ayar yapacakmış kahroldum desem yeridir o sıcakta aktarmalı otobüslerle gittim su gibi oldum ama kızımı çok komik bi halde görünce sinirim gitti en son başaşağı dutan yaramaz kızım göbeğimin sağ tarafına başını koymuş soldada ayaklar ellerde ensede şezlongta yatatr gibi yatıyodu gülmekten öldüm kilomuzda 900 gr olmuş artık heralde kilo konusunda uçuşa geçerler tatile gidiyorum dedim ıslak mayoyla oturma bol bol yüz güneşede çıkma kötü saatlerde dedi mümkünse iki güne bir tansiyon ölç dedi

M.allah kızına tatlım tatile çıkıcağını anlamış hemen şezlongda güneşlenme moduna girmiş

M.allah kızına tatlım tatile çıkıcağını anlamış hemen şezlongda güneşlenme moduna girmiş

Evet evet şimdiden başlamış bu arada bebeklerin sadece %5i son adetle uyumlu tarihte gelirlermiş yani bizim bebekler sanırım ekim sonu kasım başı gibi gelecek doğum tarihlerimizde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…