Kızlar ben hala hastanedeyim yan odamda bir bayan 31 haftalık hamile suyu azaldığı için bebeği bugün alacaklar, daha önce 8 kez rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeklerini bu bebeği tutunmuş annesine dua eder misiniz onlar için. Ikisi de sağ salim dönsün evine. Çok ağlıyor dayanamadım yanında oturuyorum.
Bana da geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Telefondan alıntı yapamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
klima odayı soğutuyo, bana doğru estirmedikçe tutulmuyorum ama dün ya dışarda yediğimden ya da klimanın soğuk havasını ciğerime fazla çektiğimden hasta oldum. İkisinden biri :)
Kızlar ben şuan hastanedeyim. Isyerinde tansiyonum çikti fenalaştım. Ambulans geldiğinde tansiyonum 18/10'du. Kendi doktorumun olduğu hastaneye getirdi ambulans. 24 saat idrarımı bir kapta toplayacaklar tahlil yapılacak. Bebeğim çok iyi nts' ye bağladılar 20 dk kalp sesini dinledi.. geçen hafta perşembe günü 613 gr'dı bugün 686gr :) biz iyiyiz ama siz yine de dualarınızı bizden eksik etmeyin
Kızlar ben hala hastanedeyim yan odamda bir bayan 31 haftalık hamile suyu azaldığı için bebeği bugün alacaklar, daha önce 8 kez rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeklerini bu bebeği tutunmuş annesine dua eder misiniz onlar için. Ikisi de sağ salim dönsün evine. Çok ağlıyor dayanamadım yanında oturuyorum.
Kızlar ben şuan hastanedeyim. Isyerinde tansiyonum çikti fenalaştım. Ambulans geldiğinde tansiyonum 18/10'du. Kendi doktorumun olduğu hastaneye getirdi ambulans. 24 saat idrarımı bir kapta toplayacaklar tahlil yapılacak. Bebeğim çok iyi nts' ye bağladılar 20 dk kalp sesini dinledi.. geçen hafta perşembe günü 613 gr'dı bugün 686gr :) biz iyiyiz ama siz yine de dualarınızı bizden eksik etmeyin
evet canım plt düşük çıktı.. hematoloji direk muayene vermedi uzmanlık alanı olduğu için önce dahiliye görmesi gerekiyormuş yarın dahiliyeye gideceğim inşallah.. Rabbim şifa versin herkese..
Selam canlarım ben de doktordan geldim önceki sayfalara bakamadım bugün işler çok yoğun inşallah iyisinizdir... oğluşum bizi bugün asker selamıyla karşıladı ağzını da açıp kapayıp duruyordu marş mı söylüyor ne çok güldürdü biziben de şeker takibi yapıcam diyet listesi verdi doktor.. şimdilik genel olarak herşey normal şükür öpüyorum hepinizi
canım yaa çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, şimdi gördüm ben :26:Kızlar ben hala hastanedeyim yan odamda bir bayan 31 haftalık hamile suyu azaldığı için bebeği bugün alacaklar, daha önce 8 kez rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiş bebeklerini bu bebeği tutunmuş annesine dua eder misiniz onlar için. Ikisi de sağ salim dönsün evine. Çok ağlıyor dayanamadım yanında oturuyorum.
Ne mmutlu sana :) kac gr olmus kac haftalik olmus :) fotosu varmiSelam canlarım ben de doktordan geldim önceki sayfalara bakamadım bugün işler çok yoğun inşallah iyisinizdir... oğluşum bizi bugün asker selamıyla karşıladı ağzını da açıp kapayıp duruyordu marş mı söylüyor ne çok güldürdü biziben de şeker takibi yapıcam diyet listesi verdi doktor.. şimdilik genel olarak herşey normal şükür öpüyorum hepinizi
Selam canlarım ben de doktordan geldim önceki sayfalara bakamadım bugün işler çok yoğun inşallah iyisinizdir... oğluşum bizi bugün asker selamıyla karşıladı ağzını da açıp kapayıp duruyordu marş mı söylüyor ne çok güldürdü biziben de şeker takibi yapıcam diyet listesi verdi doktor.. şimdilik genel olarak herşey normal şükür öpüyorum hepinizi
İsyancim link acilmio :s
Fiona valla oyle ben kullanirim emzirdigim donemde cok siklar, bitane de sevimli bisi aldim, uzerinde hello baby mi ne yazio, annemde kaldilar yoksa fotosunu ceker atardim :)
Somon rengi aldim onu, oglum olcak ama mavi sevmiom ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba,bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlar öğleden sonra çıkacak idrar ve diğer kan tahlillerinde yapıldı inşallah onlarda güzel çıkar.gazoz gibi bir şey içtim o kadarda kötü değil ama yinede çok şekerli😊
inşallah güzel cıkar canım sonucları bekleyecegim sanırım 100 luk yapıldı benim cok yüksek o yüzden diyeteyim yarın aclık tokluk bakılacak bu arada bebegin kilosu nasıl kıpırtıları artık cok belli değil mi?[/QUO
Inşallah seninde güzel çıkar sonuçların cnm.evet artık büyüyorlar tekmeleri daha belirgin.bugün bakmadı cnm en son 600 gr cıvarıydı😊 senin paşa ne kadardı? Bu arada rahim uzunluğu 37mm çıktı senin nasıldı ?
Kızlaaaar tünaydınnnnnben dün malum hastNeye gittim renkli görücem diye heveslendim gittim yattım dr siyah beyaz bakıyo dedim dr bey renkli açsakta baksak demez mi temizlikçiler ayarını bozmuş 1 haftadır böyle bakıyoruz pazartesi şirket gelip ayar yapacakmış kahroldum desem yeridir o sıcakta aktarmalı otobüslerle gittim su gibi oldum ama kızımı çok komik bi halde görünce sinirim gitti en son başaşağı dutan yaramaz kızım göbeğimin sağ tarafına başını koymuş soldada ayaklar ellerde ensede şezlongta yatatr gibi yatıyodu gülmekten öldüm kilomuzda 900 gr olmuş artık heralde kilo konusunda uçuşa geçerler tatile gidiyorum dedim ıslak mayoyla oturma bol bol yüz güneşede çıkma kötü saatlerde dedi mümkünse iki güne bir tansiyon ölç dedi
M.allah kızına tatlım tatile çıkıcağını anlamış hemen şezlongda güneşlenme moduna girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?