2014 Kasım Anneleri

Seninkide ne sansmis ama :)olsun en azından renksiz de olsa bebisini gördün. Maşallah kilosu çok iyi.tam olarak kaç haftaliksin?

kızlar canınız çekmez :18::18: inş. ama sormam gerek sizlerede aranızda yaş pasta yiyen varmı ? hani krema fılan war ya ben korkuyorum ondan ama yemekde istıyorum pofff

Inşallah seninde güzel çıkar sonuçların cnm.evet artık büyüyorlar tekmeleri daha belirgin.bugün bakmadı cnm en son 600 gr cıvarıydı😊 senin paşa ne kadardı? Bu arada rahim uzunluğu 37mm çıktı senin nasıldı ?[/QUOTE]

mrb.rahim ağzı uzunluğu deyince hemen yazdım.nasılsın.benim de dün kontrolüm vardı.23+0 haftalığız bugun rahim uzunluğu 37 mm çıktı.önceki konntrolde 41 mm di. doktorum biraz korkuttu gibi.3 ün altına düşmemeliymiş.magnorm efervesan (yazımı yanlış olabilir ) verdi rahimi rahatlatan daha önce kanama geçirmiştim.2 aydır yatıyordum zaten şimdi de çok yorulmamamı istirahat etmemi söyledi.sana ne söyledi doktorun bu konuyla ilgili.

kızlar canınız çekmez :18::18: inş. ama sormam gerek sizlerede aranızda yaş pasta yiyen varmı ? hani krema fılan war ya ben korkuyorum ondan ama yemekde istıyorum pofff

Ayyy canım benimmm toksoplazman negatifmiydi bende çok korkuyodum ama pişen kaynayan şeylerden bişey olmuyormuş o mikrop varsa bile o yüzden ben dışarda salata yemiyorum bitek gerçi dün dışarda yemek yedik kıvırcık yedim azcık ama tertemizdi allah korusun benimde negatifti toksoplazmam

ben yedim hımm çok güzel hiçde bir zararı olmadı

Evet evet şimdiden başlamış bu arada bebeklerin sadece %5i son adetle uyumlu tarihte gelirlermiş yani bizim bebekler sanırım ekim sonu kasım başı gibi gelecek doğum tarihlerimizde aynı

kızınla artık uzanmışım kumsala güneş damlar iiçime diye analı kızlı şarkı söylersiniz
bu arada benımde kızım olucak Rabbımın ıznıyle
doğum tarihleri aynı :) gecen gıttıgımde doktor demıstı dediğini bende soranlara Ekim sonu diyorum :)

günaydın hayırlı cumalar kızlar. :)
ck aşırı olmasada yiyorm da anlamadm kremanın ne etkisi vrmış ?

bilgisayar başında çok oturunca iyice şaşırdım.zeynep77 rahim ağzı uzunluğundan bahsettiğin için sana yazmıştım, fakat diğer arkadaşlarda böyle durumla karşılaşan varsa düşüncelerinize ihtiyacım var.

aynen tatlım toksoplazma negatif bu olayı öğrendiğimden beri psikopat gibiyim ben kaymak bile yemıyorum ayıptır söylemsı Dün doğum günümdü eşim supriz yapmış Görgülü pastanesinden pasta almış takıntımıda bıldığı için adama sormuş adam yok abi bu beyaz çıkolata kremayada sütden yapılıyor :18::18:demıs ben pek ınanamıyorum ama adamın dediğine çunku doktora sormustum kremanın nasıl yapıldıgını bılıyorsun kanında mıkrop aramayalım sık dişini dedi

günaydın hayırlı cumalar kızlar. :)
ck aşırı olmasada yiyorm da anlamadm kremanın ne etkisi vrmış ?

krema süt we çiğ yumurta çırpımından olmuyor mu ? mutfakla pek aram yok ama yanlışda bılıyor olabılırım sonucta çiğ yumurta zararlı

Ya bende iki tane dr a sordum çok titizleniyorum bu konuda diye az pişmiş et yeme az pişmiş yumurta yeme sebze meyveyi bol yıka dışarda salata yeme bunun dışında dikkat etmen gereken bişey yok dedi krema çok geniş bi yelpaze, dr mutlaka söylerdi kremaya dikkat et diye ben ekler falan yiyorum yani

ekler ekler :) onuda canım cektı ama yıyemedım tatlım aslında düşüşnunce toksoplazma kedı dışkısı pişmemiş et we iyi yıkanmayan yeşillikle bağlantılı diyorum ama çıkamıyorum işin içinden

Evet evet şimdiden başlamış bu arada bebeklerin sadece %5i son adetle uyumlu tarihte gelirlermiş yani bizim bebekler sanırım ekim sonu kasım başı gibi gelecek doğum tarihlerimizde aynı

Tatlım doktorların verdiği o tarih trışka bir tarih.. insanı strese sokmaktan başkaca bir işe de yaramıyor.

Gerçek şu ki.. bebekler Gebeliğin 38. haftası ile 42. haftaları arasında herhangi bir tarihte doğarlar. Doktorlar bizi bu tarihe şartladıkları için öncesinde olanı erken zannediyoruz. 40 hafta geçince de korkutmaya başlıyorlar. Bence hiç takılmayalım bu tarihlere, bebişler kendileri sağlıkla mutlulukla gelsinler bize vakti gelince :)

Canım korkma bişey olmaz diyorum ya krema yediğimiz tatlıların hepsinde var bende dikkat ediyorum ama pastadan bişey olmaz korkma

Yok ben takılmıyorum zaten ne zaman gelecekse gelsin yeter ki sağlıklı olsun sadece 9 kasımda gelmeyeceğini biliyorum ekim sonu gibi gözüküyor, gerçi bakarsın yüzde 5 lik kısımdadır tam gününde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…