2014 Kasım Anneleri

doguru olabilir cnm cünkü otururken bacaklari üst üste atmakta yasakmis, demeki bebege etkisi oluyor bacaklar kapali olunca :/

canim yurtdisi derken hangi ulke kolay kolay sezeryan yapmiyolar bende sezeryan istiyorum ama eger korkuyosan bie psikologdan rapor filan isteniymus ben daha sormadim hastahaneye ama bildigim tek bisi var istege bagli yapmiolar mecbur kalmadikca

kizlar sizi anlayamiyorum, sezeryan daha zor inanki, bi videolari izleyin anlarsiniz. Normal Dogumda sanci cekiyorsun evt ama bebegini kucagina aldigin andan itibaren hersey bitiyor ama sezeryanda asil sonrasinda basliyor, ameliyat oluyorsun sonucta, o amleiyatli hakinle cocugu indir kaldir, ona bak ne kadar zor biliyormusunuz??? Hem seneler gecsede sezeryanin dikis yeri hala acidigi oluyormus soguk fln alinca

Biz de arastirdik kurutmali camasir makinesi...sonuc olarak su cikti deve kusu gibidir ne devedir ne kus :)) biz de ayri aldik bosch marka 1.5 yildir kullaniyorum mutlu mesut

Nilcim ben yeni okudum olanlari büyük gecmis olsun.. Bi nedeni varmi peki tansiyonunun yukselmesinin Allah korusun bidaha yasamazsin insallah

Neden 100 lük yapıldı şekerinde problem varmıydı önceden bu arada geçmiş olsun dikkat et bence tansiyon şekerden daha önemli hamileyken

merhaba
benimde 50 gr lık yüklememde 196 çıktı ama bana 100 gr tekar yapıldı .açlık 85 çıktı ama sonra 1 er sat arayla alınan kan değerlerinde yüksek çıktı.endokrin e gittim diyete yönlendirdi..diyeti uygularsam sıkıntı yok 140 geçmiyor.ama birazcık aksatınca 244 bile gördüm...çok dikkatli olmak gerekiyor diyet konusunda.

Kizlar slm
Bu aralar sabah kalktigimda basagrisiyla uyaniyorum ve gozlerim aciyo acamiyorum sanki neyle alakali olabilir bu durum sicaklardanmi acaba yaa((

Kizlar slm
Bu aralar sabah kalktigimda basagrisiyla uyaniyorum ve gozlerim aciyo acamiyorum sanki neyle alakali olabilir bu durum sicaklardanmi acaba yaa((

Umarım migren degildir.. elmacık kemiklerin faln agriyormu, zonklama şeklinde mi oluyor agrılar? Tek tarafli mi?

Kizlar slm

benim de bugünler de ara ara başım ağrıyor, ılık duş al belki rahatlatır sıcaklar etkili olabilir

Umarım migren degildir.. elmacık kemiklerin faln agriyormu, zonklama şeklinde mi oluyor agrılar? Tek tarafli mi?

Agridan cok uyusukluk gibi sanki zonklama yok sersem gibi kalkiyorum gun icinde azaliyo..migren var zaten bende ama ona pek benzemiyo sanki gerci midemide bulandiriyo arada bu sabah zor kahvalti yaptim..

Agridan cok uyusukluk gibi sanki zonklama yok sersem gibi kalkiyorum gun icinde azaliyo..migren var zaten bende ama ona pek benzemiyo sanki gerci midemide bulandiriyo arada bu sabah zor kahvalti yaptim..

Siddetli degilde hafif geciriyosundur, yedigin şeylere dikkat etmen lzim, uykusuzda kalma, uykusuz kalinca benim migrenım 2 gun tutuyor, kızım dogunca ne yapacam bilemiyorum..

Siddetli degilde hafif geciriyosundur, yedigin şeylere dikkat etmen lzim, uykusuzda kalma, uykusuz kalinca benim migrenım 2 gun tutuyor, kızım dogunca ne yapacam bilemiyorum..
Bu aralar ac birakiorum kendimi aralari uzun tutuyorum belkidr ondan..
cok tesekkur ederim canim...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
sende dikkat et kendine bi sekilde dayaniyoruz dayancaz hele dogduklarinda kendimizi unutcaz sanirim simdiden bu kadar herseyi kabul ediyosak:)))
Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza sagsalim saglikla almamizi nasip etsin..

Amin canım, yemeksiz de kalma bence kuzum.. Ben aç kalinca,uzulunce,uykusuz kalinca basim agrir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi kolay değil aç beklemek ya helede bu haldeyken

doguru olabilir cnm cünkü otururken bacaklari üst üste atmakta yasakmis, demeki bebege etkisi oluyor bacaklar kapali olunca :/

Dogrudur cnm Belkide suanda kasiga yakin hareket ediyor diyedir bundan sonra daha dikkatli olayım.normalde cok egilip kalkan biriyim onada bir müddet dikkat edeyim ozaman

cd veriyorlarya canım ben daha göremedim bozuk çıktı cdmiz daha sekillenecek annesi 21 haftalıkken babasına benziyordu oğlusum simdi ne durumda bilmiyorum çokkk da özledim bayramdan sonra görcez insallah

evet canım haraketlerini canlı yakalayıp video şeklinde çekip atmıştı doktor ayrıca bide fotograf verdi ...sağlıklı olsnlarda kime benzerse benzesinler

Benimde 200 çıktı maalesef dünden beri takip ediyorum şükür daha hiç yüksek çıkmadı hatta biraz önce ölçtüm tokluk 107çıktı.bide cihazdan cihaza değerler farklılık göstermez dimi?doktor farklı marka yazmıştı bana ama bulamadığımdan muadilini aldım.hep düşük seyredince şekerim yanlış mı ölçüyor diye şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…