esime dedim cok aşağıda hareketleri birde dun garip bir his yarattı ozel bölgede vurduğunu hissetimesimde bırak karışma çocuğa istediği yerde oynasın dedi ya tamam oynasın da az yukarılarda oynasın yavrular yer mi açmaya çalışıyor nedir dediğin takktigi uygulucam ama cok saol canım
canim yurtdisi derken hangi ulke kolay kolay sezeryan yapmiyolar bende sezeryan istiyorum ama eger korkuyosan bie psikologdan rapor filan isteniymus ben daha sormadim hastahaneye ama bildigim tek bisi var istege bagli yapmiolar mecbur kalmadikca
Herkese Günaydın
Size bir sorum olacak kızlar:
Malum bebek geliyor. Doğduktan sonra günde 10 defa üstünü değiştirmek zorunda kalacağımız zamanlar olacak. Özellikle ek gıdaya geçtikten sonra. Biz de eşimle kurutmalı çamaşır makinesi almaya karar verdik. Malum bebislerimiz kış bebeği ve çamaşırları içeride kurutmak bebek için sağlıklı değil.
Kullandığınız ya da çevrenizdekilerden gördüğünüz iyi yıkayan ve iyi kurutan bir makine var mı?
Markası güvenilir olsun, yıkama ve kurutma 5 saat gibi komik sürelerde olmasın, mümkün mertebe kısa sürede işini bitirsin, fazla deterjan kullanmayıp deterjanı çamaşıra göre ayarlasın, bir de pek çok makinenin sorunu olan kurutmadan sonra çamaşırları kokutmasın iistiyorum.
Böyle süpersonik bi makine var mıdır acaba?
KK forumlarında kurulmalı çamaşır makinesi topiclerine baktım ama aklıma yatan bir marka/model olmadı.
İmdat:26:
Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç karnına beklemek zor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç
Kizlar slm
Bu aralar sabah kalktigimda basagrisiyla uyaniyorum ve gozlerim aciyo acamiyorum sanki neyle alakali olabilir bu durum sicaklardanmi acaba yaa((
Kizlar slm
Bu aralar sabah kalktigimda basagrisiyla uyaniyorum ve gozlerim aciyo acamiyorum sanki neyle alakali olabilir bu durum sicaklardanmi acaba yaa((
Umarım migren degildir.. elmacık kemiklerin faln agriyormu, zonklama şeklinde mi oluyor agrılar? Tek tarafli mi?
benim de bugünler de ara ara başım ağrıyor, ılık duş al belki rahatlatır sıcaklar etkili olabilir
Agridan cok uyusukluk gibi sanki zonklama yok sersem gibi kalkiyorum gun icinde azaliyo..migren var zaten bende ama ona pek benzemiyo sanki gerci midemide bulandiriyo arada bu sabah zor kahvalti yaptim..
Bu aralar ac birakiorum kendimi aralari uzun tutuyorum belkidr ondan..Siddetli degilde hafif geciriyosundur, yedigin şeylere dikkat etmen lzim, uykusuzda kalma, uykusuz kalinca benim migrenım 2 gun tutuyor, kızım dogunca ne yapacam bilemiyorum..
Bu aralar ac birakiorum kendimi aralari uzun tutuyorum belkidr ondan..
cok tesekkur ederim canim...
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
sende dikkat et kendine bi sekilde dayaniyoruz dayancaz hele dogduklarinda kendimizi unutcaz sanirim simdiden bu kadar herseyi kabul ediyosak:)))
Allah hepimize bebislerimizi kucagimiza sagsalim saglikla almamizi nasip etsin..
Günaydın hanımlar, glikozlu suyumu içtim bekliyorum hastanede. Bana 100'luk yapıldı o yüzden 1'er saat arayla 2 Kez kan alacaklar. Şekerli suyu içerken fazla zorlanmadım açıkçası sadece aç karnına beklemek zor :)
doguru olabilir cnm cünkü otururken bacaklari üst üste atmakta yasakmis, demeki bebege etkisi oluyor bacaklar kapali olunca :/
cd veriyorlarya canım ben daha göremedim bozuk çıktı cdmiz daha sekillenecek annesi21 haftalıkken babasına benziyordu oğlusum simdi ne durumda bilmiyorum çokkk da özledim bayramdan sonra görcez insallah
valla ben geçtim canım şıp demiş babasının burnundan düşmüş
merhaba
benimde 50 gr lık yüklememde 196 çıktı ama bana 100 gr tekar yapıldı .açlık 85 çıktı ama sonra 1 er sat arayla alınan kan değerlerinde yüksek çıktı.endokrin e gittim diyete yönlendirdi..diyeti uygularsam sıkıntı yok 140 geçmiyor.ama birazcık aksatınca 244 bile gördüm...çok dikkatli olmak gerekiyor diyet konusunda.
Benimde 200 çıktı maalesef dünden beri takip ediyorum şükür daha hiç yüksek çıkmadı hatta biraz önce ölçtüm tokluk 107çıktı.bide cihazdan cihaza değerler farklılık göstermez dimi?doktor farklı marka yazmıştı bana ama bulamadığımdan muadilini aldım.hep düşük seyredince şekerim yanlış mı ölçüyor diye şüphelendim[b
ben ısrarla doktorun yazdığımarkayı aldım ...bu markanın en iyisi olduğunu söyledi eczacı ölçüm çubuklarınıda aynı marka aldım eczane tavsiyesiyle..eğer doktorun verdiği diyete uyarsak hiç bir sıkıntı olmuyor zaten ama bir dilim çikolata bile durumu çok vahimleştiriyor...inş. diyetle düşer yoksa insülin başlanıyormuş.
geçmiş olsun sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?