günaydın annişlerrrhepinin geçmiş bayramı kutlu olsunn tekrarddan kuzucklarım..
berbat sıcak bir bayramdı bunaldım vallahi bir ara nefes alamadığım oldu..
babaannemizin aldığı bebek şekerimizz bunu herkese dağıtacakmışızz
bundanda 10 tane almış yakın akrabalara verilecek çerçeve bebeğin ilk resmi konulsun diye..
buda kapı süsümüz şekerlerr
ben beğendim sanırım ek olarak yaptırmıcam kuzularr...
Bayıldım hepsine, çerceveler çok yaratıcı bunlardan bende bakmalıyım.. biz şekeri 40i çikinca 40mevludunde dagıtacaz.. Aslinda direk dolaba yapışan tarzda da yapılabilir, resimler.. kapı susude harika, bunlardan bize de lazım,eksik çok ya.
ben mevlüt yapmıcaktım ama çevremdekiler ısrar ediyor..eğer yaparsamö bende o zaman dağıtırım canım..
çok eskik var dediğin gibi..
uni baby in o şampuan ve bebek kremini bende aldımm..
daha çok alınacak şey var çok
Güle güle kullansinlar,Allah kullandirmayi da nasip eder inşallah. Bzim maddi skntilarmz var, aslnda gereksz hc bisey almak istemiyorum. Hatta o yuzden yeni knu açtım..mesela 5 zibin olacagına 3 olsun. Ne ne kadar gerekli bilmiyorum. Artık yorumlara göre hareket edicem..
canım bizimde sıkıntımız var..
eşim iş değiştirdi..2 aydır yarım maaş aldı abaya sıkıştık..
çocuk doğuncada tek maaşa kalıcaz 4 ay..
baya zorlancaz..
bizimde şükür aileler heşeryi alıyor yoksa kül olurduk yanii
günaydın annişlerrrhepinin geçmiş bayramı kutlu olsunn tekrarddan kuzucklarım..
berbat sıcak bir bayramdı bunaldım vallahi bir ara nefes alamadığım oldu..
babaannemizin aldığı bebek şekerimizz bunu herkese dağıtacakmışızz
bundanda 10 tane almış yakın akrabalara verilecek çerçeve bebeğin ilk resmi konulsun diye..
buda kapı süsümüz şekerlerr
ben beğendim sanırım ek olarak yaptırmıcam kuzularr...
Günaydınlar hanımlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun
Seneye bebişlerimiz kucağımızda daha güzel bayramlar geçirelim inşallah
Günaydınlar hanımlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun
Seneye bebişlerimiz kucağımızda daha güzel bayramlar geçirelim inşallah
Günaydın canlar,
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..
5 gün boyunca bende evde cayır cayır yandım. Aile ziyaretleri dışında evden çıkmadım. Bol bol yedim ve 2 kilo daha aldım.. Şimdide işteyim, mutsuzum ve izne çıkacağım günün hayalini kuruyorum..
Sizler nasılsınız bakalım ?
günaydınGunaydn kizlarr hepinize mussssmutlu bi gun diliyrm tatil donusu enerjik basldm gune sizler nasilsnz
Ben de çalışıyorum ki5 gün denize girmek ve dinlenmek beni fecii yordu
Bayramınız nasıldı bakalım? Bana çok iyi geldi 5 gün ada tatili yaptım, püfür püfür esiyo ohhh, gece geldim istanbula alev alev. Nası bi adaletsizlik bu acaba :)
işteyim ve çalışanların % 85 i tatilde kalmış, biz sap gibi burdayız :)
İsyan aşkitellam sende çalışıyomusun bakim.
Canım nasıl oldun iyi misin?Günaydın canım
sağol canım senin deGünaydın canlar,
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun..
5 gün boyunca bende evde cayır cayır yandım. Aile ziyaretleri dışında evden çıkmadım. Bol bol yedim ve 2 kilo daha aldım.. Şimdide işteyim, mutsuzum ve izne çıkacağım günün hayalini kuruyorum..
Sizler nasılsınız bakalım ?
Merhaba!!
Bana alerji doktorum özelliklre kefir içmemi önerdi. Bebeğin bağışıklık sistemini güçlendirir dedi. Ama ben içemiyorum, çok kötü geliyor tadı
Canım benim ufaklıkta alerjik, bende evde kefir yapıyorum ama sıvı halini mümkün değil içmiyor, bende biraz daha yoğurt kıvamına getiriyorum içine bal, meyve püresi vs. katıp yediriyorum hiç itiraz etmiyor. Eğer içemiyorsan birde böyle dene. Sütü biraz ılık kıvama getirip 3-5 saat fazladan bekletince kıvamı gayet koyu oluyor tek zahmeti süzmesi.
Günaydın hanimlar ara ara girip yazılanları okuyorum ama yazamadım kusura bakmayın. Umarim siz ve prenslerle prensesleriniz iyidir. Ben 25 haftalık oldum ama şimdiden kasılma ve sancilarim oluyo. Ya benim bu kiz aceleci olacak ya da ben baya zorlanıyor olucam doguma kadar. Aslında kucağıma almak icin sabirsizlaniyorum. Dogum dusuncesi simdideb alip götürdü beni dogum öyküleri okuyup duruyorum sanki hic dogurmamis gibi iki dogum oykum olmasına rağmenRabbim hepimizi saglikla kurtarsin inşallah.
Canım magnezyumunu eksik etme o kramp yapıp kasılmalara neden oluyormuş. Bana günde iki defa verdi doktor da bağırsaklarımı etkiledi bir defa içiyorum. Ama kasılmalar durdu yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?