- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Beyaz, krem, açık sarı, açık yeşil
bide böyle beyaz üstüne ince çizgili yeşil, kırmızı
Kefiri ben üniversitedeyken çok uzun süre içtim canım, sindirim ve uyku problemlerim vardı, ama ikisini de çözdü biliyor musun? onu içince o kadar rahat uyuyordum ki anlatamam.Ben çok seviyorum evde böyle işlerle uğraşmayı, hazırdan mayalamadım ama mayalayanı duydum canım. Dağıtırken de dikkat etmek gerekiyor demek ki, internette canlı maya hakkında çok enteresan bilgiler var. Bende 1 aydır falan yapıyorum zaten. Ufaklığın alerjisinden çok çektik, ayrıca kreşe başladıktan sonra her kış aylarca hasta oldu kullandığı antibiyotiklerden çok tedirgin oluyorum ben. Bağışıklığını güçlendirmek için sürekli kefir ve keçiboynuzu pekmezi tavsiye ettiler. Keçiboynuzu pekmezinin alerji anlamında faydasını gördük çok şükür, bağışıklık için kefirinde görürüz inşallah.
Bende tüketmeye çalışıyorum kefiri, en azından doğacak olana da faydası olsun şimdiden.
Ayvalık'a hiç gitmedim işte, Edremit Akçay'a fln gittim de Ayvalık ilk olacak, herkes çok güzel olduğunu söylüyor zaten, öyle olunca daha da sabırsızlanıyorumÖlü Deniz'e nişanlıyken gitmiştik, sahiden çok güzel. Özellikle Kelebekler Vadisi, ama denizi sırf taş, sürekli insanın ayaklarına batıyor, ben o yüzden oraları pek istemedim, dibi kum olan deniz şu an daha iyi olur gibi geldi. Ölü Deniz'de denizden çıkmak isterken çok düşüp kalkmıştım çünküAma bu halde düşüp kalkma riskini göze alamazdım.
Ayvalık bir harikaaaaaaaa, zeytinyağı alın mutlaka "Tanık Zeytinyağları" var yol üstünde. Muhteşem bir lezzet.
Arkadaşlar bu yataga hangi renk nevresimler gider, cinsiyetimiz kiz :)
Daha yatagı almadan sarılı pembeli bir takım almıstık uyar umarim
ben almadım ama lansinoh almayı düşünüyorum şimdilik, doktorum başka bir şey önerirse ondan alırım tabiSlm kızlar...göğüs ucu çatlak olmaması için hangi kremi aldınız?Bir de kokusuz olsun istiyorum alan yada arastıran var mı???
Hafta sonu alcam insallah söylediğine de bakarım canım tesekkürlerben almadım ama lansinoh almayı düşünüyorum şimdilik, doktorum başka bir şey önerirse ondan alırım tabi
Kızlar merhaba, bebek eşyaları büyük oranda tamamlanınca , ben de artık hediyelikler ve hastane odası ikramlıkları ile ilgilenmeye başladım. Şimdi hastane süsleme için bir yerle anlaşacağım, anlaşacağım yerle de görüştüm zaten. Ancak ben bir kaç ikramlık ve hastane ziyaretine gelenler için ufak hediyelikler yapmak istiyorum.
Şimdi...
Eki Görüntüle 1204777 Bu ufak süslenmiş bebek arabasının içinde melek kanatlı sabunlar konacak. Onların resmi de bu
bebek sabunları "Nil ve Cüneyt'in Pamuğu" yazacak
Eki Görüntüle 1204778
Eki Görüntüle 1204779 Bu tavşan sepetin içinde de hoşgeldin bebek lopipopları olacak Eki Görüntüle 1204780
Lokum gibi bir kızımız olacağı için misafirlerimize bu şekilde bir 3 katlı servis tabağında gül lokumu ikram etmek istiyorum
Eki Görüntüle 1204794
Lohusa şerbeti setimi de beğendim tatil dönüşü siparişini vereceğim
Eki Görüntüle 1204795
Ve son olarak bebek çikolatalarımız
Eki Görüntüle 1204797
rica ederim canımHafta sonu alcam insallah söylediğine de bakarım canım tesekkürler
Kızlar merhaba, bebek eşyaları büyük oranda tamamlanınca , ben de artık hediyelikler ve hastane odası ikramlıkları ile ilgilenmeye başladım. Şimdi hastane süsleme için bir yerle anlaşacağım, anlaşacağım yerle de görüştüm zaten. Ancak ben bir kaç ikramlık ve hastane ziyaretine gelenler için ufak hediyelikler yapmak istiyorum.
Şimdi...
Eki Görüntüle 1204777 Bu ufak süslenmiş bebek arabasının içinde melek kanatlı sabunlar konacak. Onların resmi de bu
Eki Görüntüle 1204778
Eki Görüntüle 1204779 Bu tavşan sepetin içinde de hoşgeldin bebek lopipopları olacak Eki Görüntüle 1204780
Lokum gibi bir kızımız olacağı için misafirlerimize bu şekilde bir 3 katlı servis tabağında gül lokumu ikram etmek istiyorum
Eki Görüntüle 1204794
Eki Görüntüle 1204795
Eki Görüntüle 1204797
Şimdi...
Eki Görüntüle 1204778
Eki Görüntüle 1204794
Eki Görüntüle 1204795
Eki Görüntüle 1204797
Güzel annişler merhaba hepinize :)
Çok uzun zamandan sonra tekrar girebildim gruba kusura bakmayın umarım herkesin herşey yolundadır. İşlerin yoğunluğu benim zor dönemlerden geçmem dolayısıyla hiç bakamadım
Çok şükür şimdi her iki anlamda da rahatladım. Neler atlattım neler; dr. down sendromundan şüphelendi amniyosentez uygulandı temiz çıktı şükür.Sonra da bebeişimin kalbinde ritm bozukluğu gördü fetal eko yapıldı şükür o da temiz çıktı. Her gittiğimde bişey çıkıyor hiç mutlu dönemiyorum Ankara'dan Kütahya'ya umarım bundan sonrakilerde sıkıntı olmaz. Bu arada bir tane 7 yaşında oğlum vardı. 2. için de dr 3 kere erkek demişti. Ama en son gittiğimde %100 kız dedi :)) çok kilo almadım ama karnım aşırı büyüdü sizinde öyle mi? sanki son aylarımdayım nasıl geçecek bu 4 ay bilmem ağır taşıyorum kilo da almayınca önden önden giden bir göbeğim var. Ben daha hiç alışveriş yapmadım. 7. ayı da atlatayım hayırlısıyla öyle yapıcam inşallah.
Aranıza dönmek çok güzel inşallah hep iyi haberlerimizi alalım.
Çok uzun zamandan sonra tekrar girebildim gruba kusura bakmayın umarım herkesin herşey yolundadır. İşlerin yoğunluğu benim zor dönemlerden geçmem dolayısıyla hiç bakamadım
Çok şükür şimdi her iki anlamda da rahatladım. Neler atlattım neler; dr. down sendromundan şüphelendi amniyosentez uygulandı temiz çıktı şükür.Sonra da bebeişimin kalbinde ritm bozukluğu gördü fetal eko yapıldı şükür o da temiz çıktı. Her gittiğimde bişey çıkıyor hiç mutlu dönemiyorum Ankara'dan Kütahya'ya umarım bundan sonrakilerde sıkıntı olmaz. Bu arada bir tane 7 yaşında oğlum vardı. 2. için de dr 3 kere erkek demişti. Ama en son gittiğimde %100 kız dedi :)) çok kilo almadım ama karnım aşırı büyüdü sizinde öyle mi? sanki son aylarımdayım nasıl geçecek bu 4 ay bilmem ağır taşıyorum kilo da almayınca önden önden giden bir göbeğim var. Ben daha hiç alışveriş yapmadım. 7. ayı da atlatayım hayırlısıyla öyle yapıcam inşallah.
Çok geçmiş olsun canım, zor zamanlar geçirmişsin, inşallah bundan sonrası güzel geçerGüzel annişler merhaba hepinize :)
woowww hepsini çok beğendimmm..tam prenses hazırlığııı..
bizde bu kadar maddiyat yok şekerimmm
Hepsi çok güzeller canım, ağız tadıyla hazırla inşallah
Fazlası var eksiği yok çok güzel ben begendim
Canım çok çok geçmiş olsun, bende şu an amniyosentez sonucunu bekliyorum zaman geçmek bilmiyor. İnşallah bende senin gibi temiz haberi alırım en kısa sürede henüz 2 hafta oldu ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne kadar sürede öğrendin sonucu?
Çok geçmiş olsun canım, zor zamanlar geçirmişsin, inşallah bundan sonrası güzel geçer
Canım çok çok geçmiş olsun, bende şu an amniyosentez sonucunu bekliyorum zaman geçmek bilmiyor. İnşallah bende senin gibi temiz haberi alırım en kısa sürede henüz 2 hafta oldu ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne kadar sürede öğrendin sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?