2014 Kasım Anneleri

Kefiri ben üniversitedeyken çok uzun süre içtim canım, sindirim ve uyku problemlerim vardı, ama ikisini de çözdü biliyor musun? onu içince o kadar rahat uyuyordum ki anlatamam.
Zaten inanılmaz faydalıymış, Kafkaslardaki insanlar uzun yaşamanın sırrı kefir diyor. Bağışıklığa da faydası çok olur kesin. Ben de tekrar maya buluğ içmek istiyorum.

Ayvalık'a hiç gitmedim işte, Edremit Akçay'a fln gittim de Ayvalık ilk olacak, herkes çok güzel olduğunu söylüyor zaten, öyle olunca daha da sabırsızlanıyorum
Ama yağ almayız heralde, bizim kendi zeytinlerimiz var kayınvalidemden, onları gemliğe yağhaneye verip çektiriyoruz, kendi yağımız oluyor mis gibi Belki denemek için az bir şey alırız ayvalıktan da, sağol canım

Arkadaşlar bu yataga hangi renk nevresimler gider, cinsiyetimiz kiz :)

Beyaz, kırmızı, açık sarı, su yeşili, lacivert, aslında bir çok renk olur canım ya

Slm kızlar...göğüs ucu çatlak olmaması için hangi kremi aldınız?Bir de kokusuz olsun istiyorum alan yada arastıran var mı???

kızlar merhaba

ben butikbebeden hastane çıkışı almıştım bugün getirdi kargo.çok memnun kaldım penyesi çok kaliteli ve kalın kışa çok uygun markası tobbyco.

Kızlar merhaba, bebek eşyaları büyük oranda tamamlanınca , ben de artık hediyelikler ve hastane odası ikramlıkları ile ilgilenmeye başladım. Şimdi hastane süsleme için bir yerle anlaşacağım, anlaşacağım yerle de görüştüm zaten. Ancak ben bir kaç ikramlık ve hastane ziyaretine gelenler için ufak hediyelikler yapmak istiyorum.

Şimdi...

Bu ufak süslenmiş bebek arabasının içinde melek kanatlı sabunlar konacak. Onların resmi de bu

bebek sabunları "Nil ve Cüneyt'in Pamuğu" yazacak

Bu tavşan sepetin içinde de hoşgeldin bebek lopipopları olacak

Lokum gibi bir kızımız olacağı için misafirlerimize bu şekilde bir 3 katlı servis tabağında gül lokumu ikram etmek istiyorum

Lohusa şerbeti setimi de beğendim tatil dönüşü siparişini vereceğim

Ve son olarak bebek çikolatalarımız

Eklentiler

• $_MG_48153.webp
    606 bayt · Görüntüleme: 91

woowww hepsini çok beğendimmm..tam prenses hazırlığııı..
bizde bu kadar maddiyat yok şekerimmm

Hafta sonu alcam insallah söylediğine de bakarım canım tesekkürler
rica ederim canım

Hepsi çok güzeller canım, ağız tadıyla hazırla inşallah

Güzel annişler merhaba hepinize :)
Çok uzun zamandan sonra tekrar girebildim gruba kusura bakmayın umarım herkesin herşey yolundadır. İşlerin yoğunluğu benim zor dönemlerden geçmem dolayısıyla hiç bakamadım
Çok şükür şimdi her iki anlamda da rahatladım. Neler atlattım neler; dr. down sendromundan şüphelendi amniyosentez uygulandı temiz çıktı şükür.Sonra da bebeişimin kalbinde ritm bozukluğu gördü fetal eko yapıldı şükür o da temiz çıktı. Her gittiğimde bişey çıkıyor hiç mutlu dönemiyorum Ankara'dan Kütahya'ya umarım bundan sonrakilerde sıkıntı olmaz. Bu arada bir tane 7 yaşında oğlum vardı. 2. için de dr 3 kere erkek demişti. Ama en son gittiğimde %100 kız dedi :)) çok kilo almadım ama karnım aşırı büyüdü sizinde öyle mi? sanki son aylarımdayım nasıl geçecek bu 4 ay bilmem ağır taşıyorum kilo da almayınca önden önden giden bir göbeğim var. Ben daha hiç alışveriş yapmadım. 7. ayı da atlatayım hayırlısıyla öyle yapıcam inşallah.
Aranıza dönmek çok güzel inşallah hep iyi haberlerimizi alalım.

Fazlası var eksiği yok çok güzel ben begendim

hoşgeldin canımmm...
baya zor zamanlar atlatmışsın canım ama sonu güzel olmuş..
kaçıncı haftaya kadar yanıldı doktorun en son ne zaman kız oldu

Canım çok çok geçmiş olsun, bende şu an amniyosentez sonucunu bekliyorum zaman geçmek bilmiyor. İnşallah bende senin gibi temiz haberi alırım en kısa sürede henüz 2 hafta oldu ama zaman geçmek bilmiyor. Sen ne kadar sürede öğrendin sonucu?

Çok geçmiş olsun canım, zor zamanlar geçirmişsin, inşallah bundan sonrası güzel geçer

Merhaba kızlar herkese
yıllık iznimi evde yatarak bitirdim ve çalışmaya başladık sürekli okudum ama telefondan yazamadım doğru düzgün geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrar
Herkesin hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor artık çoğumuz ikili rakamlara düştük heyecan dorukta çok güzel paylaşımlarınız oldu Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. hepimize

Listeye eklenmeyi bekleyen arkadaşlar eklendiniz

woowww hepsini çok beğendimmm..tam prenses hazırlığııı..
bizde bu kadar maddiyat yok şekerimmm

Beğenmene sevindim canım, hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. bahtları güzel olsun önemli olan bu.

Hepsi çok güzeller canım, ağız tadıyla hazırla inşallah

Teşekkürler canım, inşallah

Fazlası var eksiği yok çok güzel ben begendim

Beğenmenize sevindim, teşekkürler.

Canım kötü zamanlar yaşamasın ama, inşallah bundan sonrası güzel olacaktır. Geçmiş olsun.

Canım inşallah sende güzel haberler alacaksın

binbir hevesle gittigim doktordan kocaman bi hayal kirikligi ile dondum... moralim cok bozuk o kadar heveslenmistim ki bebegimi ilk kez renklide gorecegim diye.. gittim doktor zaten 11 de geldi ozel hastane bi de.. neyse dedik.. dediler ki 4 d si var onla bakiyo dedim bekledigime degecek demekki... iceri girmemle cikmam hic abartmiyorum 3-4 dk.. aceleden hicbisiye bakmadi renkli baksaniz dedim uzun suruyo cok yogun su an dedi 30 snye bakmadi bile bitek 820 gram yaklasik dedi o kadar.. siyah beyaz tuhaf da bi resim verdi gonderdi deli oldum

Ahhh o zaman yok mu 1 ayda beli oldu benim Hacettepe'de yapıldı. İçini ferah tut temiz çıkacaktır inşallah. BEnim 2li testim de sıkıntı yoktu ona rağmen yapmak istedi drum zaten 2liye bakmadı bile hiç güvenmiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…