benimkide duymadan aşağı aşağı vuruyor yaramaz. Dün artık ağrı girdi aşağıya doğru o kadar çok vurdu ki. Tatlı yemeye korkar oldum:44:
bende yaaaabirgüm oradan ayağı çıkacak diye korkuorummm
bende yaaaabirgüm oradan ayağı çıkacak diye korkuorummm
benimkide duymadan aşağı aşağı vuruyor yaramaz. Dün artık ağrı girdi aşağıya doğru o kadar çok vurdu ki. Tatlı yemeye korkar oldum:44:
İlahi yaa çok güldüm
hiç söyleme bazen ağrı giriyor vurmasından
erken doğum korkusu aldı da beni çoğumuz gibi. Dediğin gibi heralde canım, çok büyüdü zaten son iki haftadır hissediyorum. Ama daha ileriki zamanlarda olur diye düşünüyordum yine de. O zaman 9. ayda yürürken kaplumbağadan farkımız olmayacak
Kızlar dün yürürken böyle çişim gelmiş gibi bacınç hissettim. Öyle olunca yavaşladım. Yavaş yürüyünce geçti, hızlanınca yine odlu. 80 yaşında teyzeler geçti valla beni o kadar yavaş yürüdüm.
Böyle bişey yaşayan var mı?
İlahi yaa çok güldüm
kız gülme valla..hani çocukların çişi olurda tutarlar ya oralarını eli ile bende de aynı o durum oluyor..vurduğu anda oramı öle tutasın geliyor canımmmayağı çıkacak gibi gelior
Al işte aynı ben
seninki vurmuyor mu bizimkiler ittiriyor sanki doğmak için sabırsızlanıyorlar
kız gülme valla..hani çocukların çişi olurda tutarlar ya oralarını eli ile bende de aynı o durum oluyor..vurduğu anda oramı öle tutasın geliyor canımmmayağı çıkacak gibi gelior
Yalnız bu durumu doktorunla konuş, illa ki ters giden birşey olması gerekmiyor tabiki de, ben de ilk tekmeleri aşağıda hissedince doktorum tedirgin olmuştu. Erken doğum riski de yok, neden ki acaba henüz bunun için erken demişti. Hatta devam ederse mutlaka bildir demişti. Benim devam etmedi, ama dediğim gibi bu durum normalde olabilir, kişiden kişiye değişir. Bebeğini taşıdığın yere göre değişir mutlaka. Panik yok, çıkmaz hemen öyle bacakları
Evet kolaylıkla çıkıyor. Çıkınca da böyle oluyor bak.
Eki Görüntüle 1209239
Ben de önce tiny love anakucağı alacaktım ama bunu görünce hiç düşünmeden bunu aldım. Bir kere daha sağlam duruyor, tentesi bana bahçede falan kullanabilme şansı tanıyacak. Ona göre tek dezavantajı otomatik titreşimli olmaması. Yani kendin elinle sallamak zorundasın. Ama sırf onun için de 2 kat para vermek istemedim açıkçası.
evet canım bende soracağım karar verdim kontrol 2 hafta sonra ama..
telde açmak istemiyorum ağrım sızım yok çünkü..
sadece günde 2-3 defa oradan tekme yiyorum..halamında oğulları hep dik dururmuş onunda öyle olurmuş inş benimkide öyledir.
Bir de genelde sabit oturuyorsan o da sebep olabiliyor sanırım. Az uzanınca geçiyorsa , muhtemelen sen oturunca o da rahatsızlığını böyle dile getiriyor olmalı
suanda bu yazını oyle içten anlıyorum kiaynısını bende yapıyorum ki gerçekten sağlam hissediyorum tekmelerini elimle ister istemez altına yapacak çocuklar gibi tutyorum yalnız deilmişşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?