2014 Kasım Anneleri

Benım kızım karnımın altına yerleşmiş doktor öyle demişti ilerde erken doğum olabilir demişti o yüzden ben ayakta filan çok duramıyorum ve çok sık lavaboya gidiyorum o yüzden böyle bir tahminde bulundum inşallah erken doğum olmaz herşey zamanında güzel rabbimin izni ile korkmayalım inşallah. benim karnım kıyafetten kıyafete farklılık gösteriyor anlamdım yani bişey

Slm cnm. Benimde yuruken zaman zaman karnimin tam alti kaskati oluyo geriliyo cok. Elimle desteklemek zorunda kaliyorum zaman zaman. Ama normal oldugunu dusunuyorum ben. Bebisler siksin disinj de zamaninda gelsinler. Erken istemiyoruz onlari.

İlahi yaa çok güldüm

kız gülme valla..hani çocukların çişi olurda tutarlar ya oralarını eli ile bende de aynı o durum oluyor..vurduğu anda oramı öle tutasın geliyor canımmm ayağı çıkacak gibi gelior

kız gülme valla..hani çocukların çişi olurda tutarlar ya oralarını eli ile bende de aynı o durum oluyor..vurduğu anda oramı öle tutasın geliyor canımmm ayağı çıkacak gibi gelior

Al işte aynı ben

seninki vurmuyor mu bizimkiler ittiriyor sanki doğmak için sabırsızlanıyorlar

Aslında inanılmaz hareketli, yani içeride zorla tutulduğunu düşünüyor olmalı ama, ben öyle aşağıda tekme hissetmiyorum. Daha doğrusu, ilk tekmeleri hissettiğimde aşağıda hissetmiştim, doktoruma sordum "henüz bunun için erken" dedi. Rahim ağzına falan baktı, "açılma vs yok, devam ederse haberim olsun" dedi. Doktordan korktu herhalde ki, bir daha olmadı. İlla göbeğimin soluna atıyor tekmeleri

Kızlar merhaba... uzun zaman oldu girmeyeli... iyisiniz insallah hepiniz.. bebislerde iyidir umarim... :)

Kizlar bir soru soracağım kasılmalar nasil oluyor? Sanci gibi mi? Ben anlamiyorum da bilen varsa yazabilir.mi? Ona göre doktora gideceğim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız bu durumu doktorunla konuş, illa ki ters giden birşey olması gerekmiyor tabiki de, ben de ilk tekmeleri aşağıda hissedince doktorum tedirgin olmuştu. Erken doğum riski de yok, neden ki acaba henüz bunun için erken demişti. Hatta devam ederse mutlaka bildir demişti. Benim devam etmedi, ama dediğim gibi bu durum normalde olabilir, kişiden kişiye değişir. Bebeğini taşıdığın yere göre değişir mutlaka. Panik yok, çıkmaz hemen öyle bacakları

evet canım bende soracağım karar verdim kontrol 2 hafta sonra ama..
telde açmak istemiyorum ağrım sızım yok çünkü..
sadece günde 2-3 defa oradan tekme yiyorum..halamında oğulları hep dik dururmuş onunda öyle olurmuş inş benimkide öyledir.

bunu nerden aldınız acaba öğrenebilir miyim :)

Bir de genelde sabit oturuyorsan o da sebep olabiliyor sanırım. Az uzanınca geçiyorsa , muhtemelen sen oturunca o da rahatsızlığını böyle dile getiriyor olmalı

Bir de genelde sabit oturuyorsan o da sebep olabiliyor sanırım. Az uzanınca geçiyorsa , muhtemelen sen oturunca o da rahatsızlığını böyle dile getiriyor olmalı

işte mecburen oturuyorum canım..o anda oluyor genelde ama arada bir gecede yapıyor haylazz

suanda bu yazını oyle içten anlıyorum ki aynısını bende yapıyorum ki gerçekten sağlam hissediyorum tekmelerini elimle ister istemez altına yapacak çocuklar gibi tutyorum yalnız deilmişşim

suanda bu yazını oyle içten anlıyorum ki aynısını bende yapıyorum ki gerçekten sağlam hissediyorum tekmelerini elimle ister istemez altına yapacak çocuklar gibi tutyorum yalnız deilmişşim

ayy içim rahatlladı yalnızz değilimmm..sadece benim sıpammm tırlatmamışş demekkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…