Arkadaşlar şuan kullandığınız ilaçlar neler ?
sakın sıkma canımm..yağıda sürerken uçları ile oynama şekerim..
kasılmalara v erken doğuma sebep oluyor çünkü kuzucumm
Aynen canım önemli olan bebislerin iyi olması...insallah iyidir hazirandan beri görmüyorum ki onun da etkisi var tabi.Canım ben en son 3 hafta önceki kontrolümde toplamda 3 kilo almıştım... 12 sinde tekrar kontrolüm var ve evde bakıyorum sadece yine 1 kilo almışım yani şu an 4 kilo almış oluyorum ben de senin gibiyim... Açıkçası öyle şunu yiyeyim yarasın vs. düşünemiyorum aynen devam gebeliğimden önceki yaşantıma kilonu çok kafaya takma benim doktorum aksine ne kadar az alırsan o kadar iyi diyor... Bebek iyi olsun da gerisi önemli değil..
Teşekkür ederim canım... İyi fikir aklıma gelmedi bebe yağı olmazsa bende şimdilik alıp onu süreyim... Ya dün geldim gelir gelmez mik mik yaptık sağolsun eşim durmadıAma sonra sabah kalktım göğsümden böyle renksiz bir sıvı gelmiş çook az elimde sıktım baktım yine geliyo daha da dokunmadım ondan çekindim biraz...
Coraspin
Clexane 02 lik iğne
gyno ferro sanol
çinko tablet
folbiol
bemiks c
bir de kabızlık için kullanıyorum adını unuttum :)
Kızlar ben sabah tartıldım aç karnına hamileliğimin basından buyana toplam 4 kilo almısım.Canım birsey istemiyor hep soğuk seyler yeyip içiyorum dondurma gibi...acaba sıcaklardan mı asermem zaten olmadı bebek içinde su faydalı bu faydalı yemem lazım diye bir çabaya girmedim normalde ne yiyorsam onlara devam ettim en son 21. haftamızda kilosu 430 gramdı o zamandan beri görmüyorum kuzumu ramazan bayram derken gidemedik nasıl özledim anlatamam insallah bu 4 kiloyu tek ben almamısımdırkisiye göre değisir belki ama bana toplam 4 kilo çok az geldi endiselendim :18:
ııı ıhhh olmaz
bende 28. haftamdayım 4 kilo aldım son kontrolde miniğim 1009 gramdı.. önemli olan bebeğin gelişimi onun keyfi yerindedir merak etme..
Ohoo sadece kardeşim değil ki, ben çok çocuk baktım. Üst kat komşumuz doğum yapmıştı, aileleri Sinop'ta bakıcı arıyorlardı, annem de "eğer güvenirseniz ben bakayım, ben çalışırken kendi çocuklarıma bakamadım, eğer güvenirsen kendi çocuğum gibi bakayım" dedi. Zeynep'ti ismi, annesi işe başladığında 5 aylıktı, bütün gün elimizdeydi. Sonra da bir kardeşi oldu Oğuz erkek bir de ona baktıkZeynep şimdi 12 yaşında Oğuz 8 yaşında. Halen daha annemlerin üst katındalar, çocuklar ise adeta bize aşık. Ben evlendim, bana bile gelip kaldılar kaç kez O yüzden bebek bakımı, çocuk bakımı beni korkutmuyor.
Eren paşam gayet sağlıklı ve kilosu yerinde annesiSenin aldığın kilo bence çok iyi.Dr ların istediği kilo bu emin ol. Ben ilk 4 ay bulantılardan kilo verdim. 59 la hamile kaldım. Şuan da 64 olmuşum. Dr um normal dedi, hatta fazla alma dedi annenin fazla kilo almasının bebeğe bi faydası yokmuş, bebek alacağı kiloyu zaten alırmış.
İnsallah canım doktorum bir yorum yapmamıstı kiloyla alakalı almıyorsun alman lazım demedi hiç bebeğe baktı 430 gr normal dedi onla da kaldık o günden beri görcem daha ben almısımdır diye düsünmüstüm ama ödemlerden yanılmısım demek ki 4 kilo olunca da besleyemediysem diye endiselendim ama tek ben değilmisim az kilo alan...bu hafta gidip göreyim bakalım ne yapmısız...
Zaten beni şimdilerde de erken doğum korkusu sardı er ay kendime tedirgin olacak bişi buluyorum sinir oluyorum kendime ... O zaman memiklerimi de kimseye elletmim ne olur ne olmazSağol canım bebe yağını alıp kullanacağım ...
Anaa memikleri ellettirmek te mi zararlı olabilir. Vay anasını arkadaş. pehh.
kontrol aralıkların niye o kadar uzun senin
dogumdan sonrada bı yere kaybolma nvlyz, sana cok ıhtıyacımız olacak anlasılan
Kızlar yine bir sürü konu açılmış,yetişemiyorum yaw...
İsim konusu da açılmış,bütün bebişlerimiz isimleriyle yaşasın sağlkla,mutlulukla
Eşim sayesinde bir kaç kez isim değişikliği oldu .. bir türlü netleşmemişti...Önce Çınar koyucaz dedik,sonra ben istemedim
Can olsun dedim,bir süre öyle dedik sonra eşim istemedi
Ama artık bizim de netleşti hatta eşime yine fikrini değiştirirsen seni zıbartırım diom
İsmi inşallah Arda olucak bizim oğluşun
Kızlar ben sabah tartıldım aç karnına hamileliğimin basından buyana toplam 4 kilo almısım.Canım birsey istemiyor hep soğuk seyler yeyip içiyorum dondurma gibi...acaba sıcaklardan mı asermem zaten olmadı bebek içinde su faydalı bu faydalı yemem lazım diye bir çabaya girmedim normalde ne yiyorsam onlara devam ettim en son 21. haftamızda kilosu 430 gramdı o zamandan beri görmüyorum kuzumu ramazan bayram derken gidemedik nasıl özledim anlatamam insallah bu 4 kiloyu tek ben almamısımdırkisiye göre değisir belki ama bana toplam 4 kilo çok az geldi endiselendim :18:
İnsallah canım doktorum bir yorum yapmamıstı kiloyla alakalı almıyorsun alman lazım demedi hiç bebeğe baktı 430 gr normal dedi onla da kaldık o günden beri görcem daha ben almısımdır diye düsünmüstüm ama ödemlerden yanılmısım demek ki 4 kilo olunca da besleyemediysem diye endiselendim ama tek ben değilmisim az kilo alan...bu hafta gidip göreyim bakalım ne yapmısız...
Dötümü de versem kiraya iyi olacak. Bu ne kardeşim, bu kadar iyi yazılan sistem neden memik elleyenleri düşünmemiş.vay arkadaş yaaa öle işteee..
memik elletmek yokk..kocişlere yazık yaaa..göbüş kirada memikler kirada
doktorcuum neden söylemedi bana bunu arkadaş, memik ellemesiz gün mü geçerevet cnm cunku rahmle baglantısı varmıs, kasılmalara ve erken doguma sebep verıyormus
bu ıs pek sana gore degıl ama dayan bıraz
Bu iş benimde pek hoşuma gitmedi
ee seeker testı falan yaptırmayacak mısın??
benım 21 haftada 390 grdı, rahatsızlanıp 23de gıttım 600 olmustu
persembe gunude seker testı var, acaba kac gr, 900 olmustur gıbıme gelıyor
benı sorarsan ben 7,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?