2014 Kasım Anneleri

Kızlar tatildeyim arada çok fena sıcak basması geliyor ardından halsizlik ve mide bulantısı :2: çok fena bişey birkaç kez öğlen dışarı çıktım pişman oldum ne fena gölgede yürüsende faydası yok sizlerde dikkat edin valla ben şimdi klimanın altında oturuyorum iyi geldi bulantım falan geçti

sakın sıkma canımm..yağıda sürerken uçları ile oynama şekerim..
kasılmalara v erken doğuma sebep oluyor çünkü kuzucumm

Zaten beni şimdilerde de erken doğum korkusu sardı er ay kendime tedirgin olacak bişi buluyorum sinir oluyorum kendime ... O zaman memiklerimi de kimseye elletmim ne olur ne olmaz Sağol canım bebe yağını alıp kullanacağım ...

Aynen canım önemli olan bebislerin iyi olması...insallah iyidir hazirandan beri görmüyorum ki onun da etkisi var tabi.

Coraspin
Clexane 02 lik iğne
gyno ferro sanol
çinko tablet
folbiol
bemiks c
bir de kabızlık için kullanıyorum adını unuttum :)

ay ben dun kabız oldum, ne fena bırseymıs ooo kuru ıncır yıyorum, p.p.m hala acıyor

endıselenme, ne guzel işte,

bnm doktorda canın ne ıstıyorsa onu ye dıyor, bebege o faydalı bu faydalı muhabbetıne hıc gırmıyor, ama tabı kızartma ve hamurısı gıbı zaraRLI yıyecekler harıc, canın cektıgı sekılde beslenmek yeterlı

ııı ıhhh olmaz

olur ki

bende 28. haftamdayım 4 kilo aldım son kontrolde miniğim 1009 gramdı.. önemli olan bebeğin gelişimi onun keyfi yerindedir merak etme..

hay masallah, 1000 gr gecmıs ne guzelll, darısı hepımız basınaaaaaaaaaaaaaa

dogumdan sonrada bı yere kaybolma nvlyz, sana cok ıhtıyacımız olacak anlasılan

İnsallah canım doktorum bir yorum yapmamıstı kiloyla alakalı almıyorsun alman lazım demedi hiç bebeğe baktı 430 gr normal dedi onla da kaldık o günden beri görcem daha ben almısımdır diye düsünmüstüm ama ödemlerden yanılmısım demek ki 4 kilo olunca da besleyemediysem diye endiselendim ama tek ben değilmisim az kilo alan...bu hafta gidip göreyim bakalım ne yapmısız...

ee seeker testı falan yaptırmayacak mısın??

benım 21 haftada 390 grdı, rahatsızlanıp 23de gıttım 600 olmustu

persembe gunude seker testı var, acaba kac gr, 900 olmustur gıbıme gelıyor

benı sorarsan ben 7,5

Anaa memikleri ellettirmek te mi zararlı olabilir. Vay anasını arkadaş. pehh.

bizimki de Arda olucakkkkkk
ablasıda Azra
Azra'm ve Arda'm

Ben hergün balık yağı, decavit, demir habı kullanıyorum.
Kesin büyük bir bardak süt içiyorum ve yumurta yiyorum. Bazen iki yumurta yediğim de oluyor. Ve kesin meyve ve et tüketiyorum. Akşam yemesem de sabahları iki büyük tahıllı ekmek tüketiyorum. 44 ile başlamıştım şimdi 49 kilo oldum. Bebeğin kilosu seyrinde gidiyor. Bir tek yeşillik tüketemiyorum canım pek çekmiyor. Yoğurdu da iki günde bir yiyorum.
Demek istediğim dikkat etmeye çalıştığım kilo almaktan çok günde ne kadar kaç çeşit beslenebilidiğim. Bebek her türlü gelişir dedi doktorum. Sen depolarını dolu tutmaya çalış dedi. Ama mesela kansızlık zeka gelişimini etkiler, omega-3 almak lazım yine beyin gelişimi için. Kalsiyumu kendim için tüketmeye çalışıyorum çünkü dişlerim çürüyecek diye çok korkuyorum Eskiden derlermiş ya her bebek bir diş götürür diye. Dişlerimi çok seviyorum
Kendini de düşün canım bir tek bebeği değil de o senden sömürüyor zaten. En önemlisi sıvı tüketi mi bide kan şekerini oynatacak kadar aç kalmamak dedi benim doktorum.

Senin minikte tosun olmuştur merak etme onlar her ihtiyacı bizden alıyorlar beslenmene kendin için dikkat et sonra hep kadınlarda diş kayıpları kemik erimesi gözüküyor.. yumurta ve sütünü ihmal etme

vay arkadaş yaaa öle işteee..
memik elletmek yokk..kocişlere yazık yaaa..göbüş kirada memikler kirada
Dötümü de versem kiraya iyi olacak. Bu ne kardeşim, bu kadar iyi yazılan sistem neden memik elleyenleri düşünmemiş.
evet cnm cunku rahmle baglantısı varmıs, kasılmalara ve erken doguma sebep verıyormus
bu ıs pek sana gore degıl ama dayan bıraz
doktorcuum neden söylemedi bana bunu arkadaş, memik ellemesiz gün mü geçer
bende karnımda olan garip hislerin kasılma olduğunu düşünmeye başlamıştım.. Artık makine olucaz ne yapalım..
Bu iş benimde pek hoşuma gitmedi

Püfff

yok seker yüklemesi yaptırmıcaz esim karsı o teste persembe kan vercem birde esim asımı yapacak 2.doz...900 olmustur oğlusun en son usg nizi hatırladımboydan sığmıyor gibi bir hali vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…