Eki Görüntüle 1215487
hanımlar bugün magnet denemesi yaptım netten bir örneği denedim arkasına mıknatıs olacak ama tül alıp kurdelayla sarıp üzerine oğlumun ismini mi yazsam hangisi güzel olur fikrinizi almak istedim?
Çok güzel olmuş!! eline sağlık. Canım ya işim mi yazsa bi yerinde acaba bide:) hatta böyle arkasına diksen isminin işli olduğu bişeyi hızla gidiyor gibi görünse:):)
canım keseleri elde mi dikeceksin makinen var mı?
birde kaç adet yapacaksın mesela bende hastanede dağıtmak için birşeyler yapmayı düşünüyorum ama magnet üzerine yoğunlaştım benim makinem de yok hepsini elde yapacağım
Eki Görüntüle 1215487
hanımlar bugün magnet denemesi yaptım netten bir örneği denedim arkasına mıknatıs olacak ama tül alıp kurdelayla sarıp üzerine oğlumun ismini mi yazsam hangisi güzel olur fikrinizi almak istedim?
Bugun ayni sey banada oldu yarim saat kadar surdu bende acaba kasilma bumu diye korktum hatta..sag yan tarafima girdi hatta.. Seninle son adet tarihlerimizde ayni..insallah normaldir. Yarindan sonra kontrolum var soracagim doktora..
Bugun ayni sey banada oldu yarim saat kadar surdu bende acaba kasilma bumu diye korktum hatta..sag yan tarafima girdi hatta.. Seninle son adet tarihlerimizde ayni..insallah normaldir. Yarindan sonra kontrolum var soracagim doktora..
Merhaba bugun tetanoz asisinin 2. Dozunu oldum ve sonrasinda cok basim agridi acabs sicaktanmi yoksa asinin etkiis olabilirmi tanisyonumda once 11-7 idi sonra 13-7ve 12-7 oldu tansiyonun cikarsa haber ver demisti dr ama afamadim bugun sicaktandir diye genelde 11-6 7 oluyo tansiyonum yarinda boyle yuksek olursa aricam sicak beni cok etkilio oturdugum yerde klima altinda terliyebiliyorum okadar basariliyim terleme konusunda :) :)
Tum hava yollari 28.haftadan sonra doktor raporu olmadan ucaga kabul edemiyorlar.ucak dusmedikten sonra hamileler icin en guvenli ulasim araci.kabul etmeme sebepleri olasi bir durumda dogum vb gibi sorumluluk kabul etmemek.doktorunuzdan ucaga binmesi icin herhangi bir problem yoktur gibi bir yazi almaniz gerekiyor gebelik haftanizida belirterek.bu rapor bir haftaliktir bir haftadan sonra bi ise yaramaz.yani donuste tekrar gittiginiz yerde muayene olup tekrar rapor almaniz gerekmektedir.son olarak yanlis bilmiyorsam 36 haftadan sonra hicbirsekilde raporda olsa farketmiyo ucak kesinlikle almiyo hic bi firma.daha detayliyi ucacaginiz hava yolunu arayarak ogrenebilirsiniz.