2014 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim canım terlik heryrrde adi olanlarından var bende n11.comdan sipariş verdim 17,25 ama kaliteli bişey tavsiye ederim ayy seninkileride merak ettim gelince yüklersin resmini
Gelmedi kargoda daha ama yapan bayan resmini attı bak bu

şapkada poyraz yazacak taç da resimdekinin aynısı

Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu

her gün ılık duş alıyorum akşamüzeri o da gündüz alsam faydası yok, banyodan çıkarken başlıyorum terlemeye, böyle çözüm buldum canım

Denesen yaparskn tatlım öyle deme malzame olduktan sonra biraz da göz zevkin varsa yapıyosun sende yaparsın kendine haksızlık etme bence

günaydın kasımın gülleri prens ve prensesleri gününüz aydın, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli olsun inşallah
kızlar isyan123 den haberi olan varmı
İsyan bende facede ekli dün paylaşım yaptı facede ama buraya girmedi belki işi vardır bi sorayım mesajla

canım çok güzel olmuş, ellerine sağlık, yalnız ayakların son ay şişerse olacak mı bunlar? valla benim ayaklar şişmedi ama 2 numara büyüdüler şimdiden, o yüzden terlik olayına giremiyorum bile
Canım havlu terliklerin numaralısı olmuyo standart 38-40 giyenlere iyi geliyo benada şuan iyi boşluk bile var ama benim ayaklarımda hiç şişme büyüme olmadı inşallah olmazsa 5 kilo aldım 28. Haftamdayım ama bellide olmaz tabi

Terliklerin üzerindeki güpür galiba degil mi? tam seçemiyorum nerelerde satılıyor bu tarz şeyler ben keçeden birşeyler yapıyorum bundan da yapsam kendime amatörce nasıl olur ki?

Gunaydin arkadaslar,

Hem sitenin formati degismis, hem de bizim ofiste kk'ya girisi engellemis bilgi islemciler. Su an telefondan girdim, biraz zorluyor, umarim duzgun gorunur yazdiklarim.

Benim sizlere bir sorum var bebek tekstili ile ilgili. Park yataklara, besiklere ya da buyuyen yataklara vs nevresim takimi, uyku seti alisverisini nerden yapacaksiniz, ya da yaptiniz? Aklimda bir suru soru var.
Biz hem oda yapiyoruz hem park yatak alicaz. Simdi oda takiminin o buyuyen yatagina bebek boy yatak sungeri mi alicaz acaba yoksa buyuk boy mu? Buyuk boy alsak, hani o sonradan komidin olacak parcalarin altinda kalacak kisim simdilik ezilir mi acaba? Ayrica buyuk boy yatak alsak bebek nevresimleri o yataga olmaz heralde? Ya da en azindan carsaf kucuk gelir, degil mi? Buyuk yataklar 80x180 gibi bir olcude oluyor, bebis yataklarinin, dolayisiyla nevresimlerin, carsaflarin boyu daha kisa?? Sonra yatak sungeri nasil ve nerden alinmali? Visco diye biseyler duydum, ya da normal yatas vs gibi markalara gidip ortopedik bebek yatagi mi sorucaz? Park yatak icin de ayni sekilde, icine nasil bir yatak alinicak?
Sonra uyku setlerinde filan elyaf yorgan oluyor, herslde elyaf iyi degil, kullanilmaz. Daha once arkadaslar pamuk yorgan saglikliymis diye burda paylasmislardi. O zaman yastik ve yorganlari napicaz, diktiricez mi? Bi de bebek yeni dogucak, cok kucuk, yorgan ortulur mu ki kis bebegi olsa bile? Uf kafam cok karisik. Bu konulari bilen, tecrubeli anneler varsa bize de yardimci olabilir mi? Uyku seti ya da nevresim takimini alan, tavsiye edecegi marka/ site/ yer olan varsa cok memnun olurum. Hah bir de perde mevzusu var, oda yapan/ yapacak arkadaslar, perde aldiniz mi? Klasik fon ve tul seklinde mi? Zebra, stor filan o sekilde mi yoksa daha kullanidli olur? Ilk bebegim olacak kismetse, ve cok cahilim Endise etmeye basladim.

IwishIcouldt: 36473123 .!.:
kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?

Benim ilk olarak gobek altına doğru inen bi çizgi oluştu 3.ayda.sonra o cizginin yukarıya doğru devamı geldi 2 ay sonra :) hafif kahverengi,beyaz tenliyim ondan daha net belli bende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…