Gelmedi kargoda daha ama yapan bayan resmini attı bak buTeşekkür ederim canım terlik heryrrde adi olanlarından var bende n11.comdan sipariş verdim 17,25 ama kaliteli bişey tavsiye ederim ayy seninkileride merak ettim gelince yüklersin resmini
Günaydın :) biz iyiyiz sen nasılsın canım?Günaydınnn kızlarrr;prensler prensesler nasılllarr:)
Kızlar bakın buda benim lohusa takımım Eki Görüntüle 1215833 Eki Görüntüle 1215833 Eki Görüntüle 1215834 Eki Görüntüle 1215835 Eki Görüntüle 1215836
Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu
Denesen yaparskn tatlım öyle deme malzame olduktan sonra biraz da göz zevkin varsa yapıyosun sende yaparsın kendine haksızlık etme benceEllerine saglik cnim cook guzel olmuslar normaldede yapip satiyomusun yoksa krndin ici mi yaptin bende hic el becerisi yok kabileyetsizim valla annemde el sanatlari ogretmeni amaoda kendini dikisie vermis bende busekilde bi takim alicam insallah oglusum guz3l gorsun beni :):)
Günaydınnn kızlarrr;prensler prensesler nasılllarr:)
İsyan bende facede ekli dün paylaşım yaptı facede ama buraya girmedi belki işi vardır bi sorayım mesajlagünaydın kasımın gülleri prens ve prensesleri gününüz aydın, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli olsun inşallah
kızlar isyan123 den haberi olan varmı
ayyy çok güzel canım güle güle kullansın paşan mevlüt takımı demi buGelmedi kargoda daha ama yapan bayan resmini attı bak bu
Eki Görüntüle 1216149
şapkada poyraz yazacak taç da resimdekinin aynısı
Canım havlu terliklerin numaralısı olmuyo standart 38-40 giyenlere iyi geliyo benada şuan iyi boşluk bile var ama benim ayaklarımda hiç şişme büyüme olmadı inşallah olmazsa 5 kilo aldım 28. Haftamdayım ama bellide olmaz tabicanım çok güzel olmuş, ellerine sağlık, yalnız ayakların son ay şişerse olacak mı bunlar? valla benim ayaklar şişmedi ama 2 numara büyüdüler şimdiden, o yüzden terlik olayına giremiyorum bile
Teşekkür ederim evet mevlüt takımıayyy çok güzel canım güle güle kullansın paşan mevlüt takımı demi bu
Terliklerin üzerindeki güpür galiba degil mi? tam seçemiyorum nerelerde satılıyor bu tarz şeyler ben keçeden birşeyler yapıyorum bundan da yapsam kendime amatörce nasıl olur ki?Canım havlu terliklerin numaralısı olmuyo standart 38-40 giyenlere iyi geliyo benada şuan iyi boşluk bile var ama benim ayaklarımda hiç şişme büyüme olmadı inşallah olmazsa 5 kilo aldım 28. Haftamdayım ama bellide olmaz tabi
Canım yapıp satıyorum demişsin ne kadara yapıyosun taç ve terlik istiyorumda ben sadeceElcezlerimle kendim yaptım
IwishIcouldt: 36473123 .!.:kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
Bende var aşagıdan göbegime kadar net, gòbekten gögsume kadar belirli,belirsiz.kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
benim göbek deliğinin 2 parmak falan altında belli belirsiz bi çizgi çıkmaya başladı.kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?