2014 Kasım Anneleri

Kızlar Telefondan Girildiğinde Ne yazılarınız görünüyor ne De yorum yapılıyor

Çok güzel olmuş!! eline sağlık. Canım ya işim mi yazsa bi yerinde acaba bide:) hatta böyle arkasına diksen isminin işli olduğu bişeyi hızla gidiyor gibi görünse:):)
İsim keçeden kalıpsız çok zor oluyor bendede kalıp yok oyüzden kararsız kaldım canım beğendiğine sevindim

herkese iyi geceler kızlar eğer düzelmezse ben giremeyeceğim telefondan artık ne zaman düzelirse site ozaman görüşürüz...

iyi geceler kızlar. bişey sorucam. henüz ayaklarıma tam olarak kramp girmiyo. tam girecekken uyanıyorum ve hemen ayak parmaklarımı kendime doğru çekerek baldırımı gerdiriyorum ve girmeden geçiyo. sorum şu. hiç karnına kramp giren var mı?? ama kramp kasılma falan değil. benim zaman zaman sağ ya da tam sol tarafıma kramp giriiiyo. alt kısımlara ama .yani göbek deliğimin hizasının altına. sağına ve soluna. bilmem anlatabildim mi? bir keresinde de muayene esnasında oldu 5 dk toparlayamadım kendimi. doktor normal dedi. bebek büyüyo ve yatıp kalkerken çok yavaş hareket etmelisin dedi. ilk hamileliğimde hiç olmamıştı. benden başka başına gelen var mı??

günaydınnn
sanırm kmsenn haberi yk geçenlerdede soruldu isyan,hatta sn mydin soran hatrlmyorm ama forumun değişikliği yüzünden giremyo yada konuyu bulamyo olablr ?

günaydınnn
sanırm kmsenn haberi yk geçenlerdede soruldu isyan,hatta sn mydin soran hatrlmyorm ama forumun değişikliği yüzünden giremyo yada konuyu bulamyo olablr ?
evet dünde sormuştum teşekkür ederim canım iyi olsunda oda bizim gibi kurcalaya kurcalaya bulur inşallah

Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu

Çok saol canım beğenmene çok sevindim evet yapıp satıyorum aslında uğraşsan belki yaparsın denedin mi hiç yapmayı

arkadaşlar günaydın cuma günü doktora gittim şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı bu cuma tekrar gidicem 75 gr yüklicek ona göre bakıcaz diğer tahliller temiz çıktı kızım 35 cm ve 889 gr :) dr. yaşıtlarına göre 4 gün ilerde dedi maşallah kızıma :) ve bende 4 kg almışım dr. çok iyi haftaya göre dedi...

Teşekkür ederim canım terlik heryrrde adi olanlarından var bende n11.comdan sipariş verdim 17,25 ama kaliteli bişey tavsiye ederim ayy seninkileride merak ettim gelince yüklersin resmini

herkese günaydın

iki haftalık izinden sonra bu ilk iş günüm. izinde çok yolculuk yaptım ama bir sıkıntım olmadı çok şükür. hava değişiminden biraz etkilendik sanırım kızım hafif ateşli umarım kolay atlatırız. hamilelikle birlikte çocukla uğraşması cok zor

bu foruma ne olmuş böyle yaa cok değişik geldi sanki ilk defa giriyorum nasıl alışacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…