Ellerine saglik cnim cook guzel olmuslar normaldede yapip satiyomusun yoksa krndin ici mi yaptin bende hic el becerisi yok kabileyetsizim valla annemde el sanatlari ogretmeni amaoda kendini dikisie vermis bende busekilde bi takim alicam insallah oglusum guz3l gorsun beni :):)
Harika olmuşlar instagramda bi bayan yapıyor aynısı olmuş valla bende mevlid seti istedim oğluma kendime de loğusa tacı bekliyorum gelmesini :) terliği nereden aldınız buarada? çok güzel çok beğendim güle güle kullanın
Çok güzel olmuş!! eline sağlık. Canım ya işim mi yazsa bi yerinde acaba bide:) hatta böyle arkasına diksen isminin işli olduğu bişeyi hızla gidiyor gibi görünse:):)
iyi geceler kızlar. bişey sorucam. henüz ayaklarıma tam olarak kramp girmiyo. tam girecekken uyanıyorum ve hemen ayak parmaklarımı kendime doğru çekerek baldırımı gerdiriyorum ve girmeden geçiyo. sorum şu. hiç karnına kramp giren var mı?? ama kramp kasılma falan değil. benim zaman zaman sağ ya da tam sol tarafıma kramp giriiiyo. alt kısımlara ama .yani göbek deliğimin hizasının altına. sağına ve soluna. bilmem anlatabildim mi? bir keresinde de muayene esnasında oldu 5 dk toparlayamadım kendimi. doktor normal dedi. bebek büyüyo ve yatıp kalkerken çok yavaş hareket etmelisin dedi. ilk hamileliğimde hiç olmamıştı. benden başka başına gelen var mı??
günaydın kasımın gülleri prens ve prensesleri gününüz aydın, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli olsun inşallah
kızlar isyan123 den haberi olan varmı
Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu
Ellerine saglik cnim cook guzel olmuslar normaldede yapip satiyomusun yoksa krndin ici mi yaptin bende hic el becerisi yok kabileyetsizim valla annemde el sanatlari ogretmeni amaoda kendini dikisie vermis bende busekilde bi takim alicam insallah oglusum guz3l gorsun beni :):)
Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu
arkadaşlar günaydın cuma günü doktora gittim şeker yüklemesi yapıldı sınırda çıktı bu cuma tekrar gidicem 75 gr yüklicek ona göre bakıcaz diğer tahliller temiz çıktı kızım 35 cm ve 889 gr :) dr. yaşıtlarına göre 4 gün ilerde dedi maşallah kızıma :) ve bende 4 kg almışım dr. çok iyi haftaya göre dedi...
Harika olmuşlar instagramda bi bayan yapıyor aynısı olmuş valla bende mevlid seti istedim oğluma kendime de loğusa tacı bekliyorum gelmesini :) terliği nereden aldınız buarada? çok güzel çok beğendim güle güle kullanın
iki haftalık izinden sonra bu ilk iş günüm. izinde çok yolculuk yaptım ama bir sıkıntım olmadı çok şükür. hava değişiminden biraz etkilendik sanırım kızım hafif ateşli umarım kolay atlatırız. hamilelikle birlikte çocukla uğraşması cok zor
bu foruma ne olmuş böyle yaa cok değişik geldi sanki ilk defa giriyorum nasıl alışacağız bakalım
canım düzeldi değerlerim diyetle fakat bir kaç gündür diyetimi uygulayamadım,görücem gelmişti yurtdışından gezmekten tozmaktan misafir ağırlamaktan kendime pek bakamadım açıkcası...ama iyiym Allah'a şükür,bebeğim de öyle