2014 Kasım Anneleri

bence loc alıp, loc lu suyla temızlenebılır

aay çok şirinmiş rüya bende göriyim yaa hep kabus görüyorum geçen evi narkotik basıyodu mesela

mobilyaları karbonatlı su ile temizleyebilirsin. Sirkeli su da iyi ve hijyenik bir temizleyici ama kötü kokuyor.

ben 2 gün evvel mest oldum iş yerinde, yayıldım koltuğa heralde 2-3 saat elimi çekmedim karnımdan, ne oyunlar ne fıkırdamalar oy oy oy cilveli oğlan bu

gerçekten çok güzel yaa maşallah bugünleri de gördük ya çok şükür.. ben hep eşime de hissettiriyorum o da görsün istiyorum her hareketini..

Oy oy maşallah, benimki Babası karnima dokununca duruyor.. Çok sakınlesiyor, dün yan yatarken solumda 2tane buyuk hareket hissettim, hemen elini aldim eşimin koydum sol tarafima, ilk önce pek hareket etmedi,hadi kizim,hani benim minnoşum deyince okkali bi hareket daha aldik. Hissetti eşimde ilk defa :) çok sevindi.

e bebekte baby&me ürünleri var ben onlardan almayı düşünüyorum

slm kızlar. gecelikler alınmaya başlanmış. benim tavsiyem göğüsleri rahatlıkla cıkarabileceginiz sekilde olması. malum tüm ailelelr o gün memiş ve emzirme derdine düşecekler. sezeryan bile olsa süt gelio kızlar. siz yeter ki stres yapmayın. ben süt sağmak için medela marka mini elektirikli die yazıo üstünde onu aldım. gayet memnundum.

mobilyaları karbonatlı su ile temizleyebilirsin. Sirkeli su da iyi ve hijyenik bir temizleyici ama kötü kokuyor.

Ben temizledikten sonra bi pet şişeyi kesip içine bebek yumulatıcısı koydum dolab koyup kapağını kapattım sabaha bütün mobilya kokusu ve temizlik kokusu çıkmıştı mis gibi yumuşatıcı kokuyo şimdi

bu hafta hareketler çok farklılaştı , sabahtan şu saate kadar evi zor süpürdüm, dinleniyorum normal, elektrik süpürgesini açıyorum göbeğimin arkasında top gibi toplanıyor, geriyor karnımı, ara vere vere zorla bitirdim, banyoda da aynısını yaptı, neredeyse göğsümün altına kadar çıktı, top gibi dayandı oraya elimle rahatlatmaya çalıştım faydası yok, yürüyüşe çıkıyoruz, sağda toplanıyor, masaj yapa yapa yürüyorum tık yok galiba şimdiden ağırlığını koydu kuzu, evde benim sözüm geçecek diyor ve annesi hep otursun istiyor

Saolun kizlar loc hic duymadim nedir?

Karbonat iyi fikirmis cok saol canim
canım loc amway ürünü genel temizleyici, ben evin heryeri için sadece onu kullanıyorum, uzun süre gidiyor, koltuk silmekten, yer silmeye, duvar temizliğine, aklına ne gelirse çok etkili ve çok uzun ömürlü bir malzeme

iyi akşamlar güzell annişler...Allaha emanet olun...
güzelce yemeğinizi yeyin..
gece yatmadanda sütler içilmeyi unutulmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…