bence loc alıp, loc lu suyla temızlenebılırKizlar slm nolmus bu siteye yahu
Ben bisi sormak istiyorum bi turlu karar veremedim ,bizim yarin mobilyalarimiz geliyo nasi temizlemem gerektigi konusunda bana yardimci olursaniz sevinirim deterjan kullanmak istemiyorum siz neyle temizlemeyi dusunuyosunuz??
aay çok şirinmiş rüya bende göriyim yaa hep kabus görüyorum geçen evi narkotik basıyodu meselaHeheh görürsün yakında. hastaneden çıkarıp eve getirmişiz, uyutmuşum, arkadaş kaşla göz arasında odadan odaya geçip ranzanın üstüne tırmanmış orda uyumaya devam etmiş, ara ara ne zor buldum rüyamda hehehehe
mobilyaları karbonatlı su ile temizleyebilirsin. Sirkeli su da iyi ve hijyenik bir temizleyici ama kötü kokuyor.Kizlar slm nolmus bu siteye yahu
Ben bisi sormak istiyorum bi turlu karar veremedim ,bizim yarin mobilyalarimiz geliyo nasi temizlemem gerektigi konusunda bana yardimci olursaniz sevinirim deterjan kullanmak istemiyorum siz neyle temizlemeyi dusunuyosunuz??
Benim karnımda darmıs aslnda kilom fazla.
Çatlaklarımın maşallahı var.
ben 2 gün evvel mest oldum iş yerinde, yayıldım koltuğa heralde 2-3 saat elimi çekmedim karnımdan, ne oyunlar ne fıkırdamalar oy oy oy cilveli oğlan bu
gerçekten çok güzel yaa maşallah bugünleri de gördük ya çok şükür.. ben hep eşime de hissettiriyorum o da görsün istiyorum her hareketini..
e bebekte baby&me ürünleri var ben onlardan almayı düşünüyorumKizlar slm nolmus bu siteye yahu
Benim karnımda darmıs aslnda kilom fazla.
Çatlaklarımın maşallahı var.
mobilyaları karbonatlı su ile temizleyebilirsin. Sirkeli su da iyi ve hijyenik bir temizleyici ama kötü kokuyor.
kilom normal ama 6 kilo aldım şimdiden karnım önde top gibi..
şükür henüz çatlağım yok inş olmazda..
ama olursada yavrumuza feda..
bence loc alıp, loc lu suyla temızlenebılır
mobilyaları karbonatlı su ile temizleyebilirsin. Sirkeli su da iyi ve hijyenik bir temizleyici ama kötü kokuyor.
e bebekte baby&me ürünleri var ben onlardan almayı düşünüyorum
Cnm bıtkısel temızleyecı, bırde cok ıyı temızlıyor, gec kırlenıyor onunla temızlenen.Saolun kizlar loc hic duymadim nedir?
Karbonat iyi fikirmis cok saol canim
Cnm bıtkısel temızleyecı, bırde cok ıyı temızlıyor, gec kırlenıyor onunla temızlenen.
canım loc amway ürünü genel temizleyici, ben evin heryeri için sadece onu kullanıyorum, uzun süre gidiyor, koltuk silmekten, yer silmeye, duvar temizliğine, aklına ne gelirse çok etkili ve çok uzun ömürlü bir malzemeSaolun kizlar loc hic duymadim nedir?
Karbonat iyi fikirmis cok saol canim
tamam bende kullanıyım ozamanasıl kış bebeğine ihtiyaç..ilk aykar biraz pul pul olabiliyor cildi.. ben zeytinyağı kullanıcam ama kararım kati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?