onu avon gibi satıyorlar ama nette n11 de falan satılıyor 23 lira civarı fıytatı var ama sulandırarak kullanıldıgı ıcın cok bereketlıTesekkur ederimm kuzum)
Nerden bulabilirim peki
Benim karnımda darmıs aslnda kilom fazla.
Çatlaklarımın maşallahı var.
Arkadaslar aldiginiz gecelik pijama vs bedenlerini kac beden buyugunu aldiniz dogum sonrasindada cok dar olmamasi gerekio diye dusunuyorum sizler kendi bedeninizden nekadar buyuk aldiniz
hareketlen me dwrken canım?
hareketlen me dwrken canım?
kilom normal ama 6 kilo aldım şimdiden karnım önde top gibi..
şükür henüz çatlağım yok inş olmazda..
ama olursada yavrumuza feda..
bi ara taktım ben de neden bu kadar erken başladı diye. ama takmamak lazım bebiş büyüyor neticedeçatlak tedavisi varmış lazerle artık doğumdan sonra düşüneceğim. bir de minyonum ben sanırım ondan da erken oldu, doktorum da demişti normalden hızlı kilo alırsın diye. düşün 43.900 kilo ile başladım hamileliğe.
O zaman beyazdan vazgecme canim prensesler de kurulsun icine:) cibinlik bence de çıkar gitsin gereksiz bişeya ben aslında pembe istiyodum ama odaya hiç uymıycak rengarenk olucak oda yoksa..
mecbur beyaz almam lazım...
İnşallah olmaz canim..
Ben takmiyorum canim zaten normalde de kilo alip vermekten dolayi vardi.. bebişim iyi olsunda...
öyle mi dersin zaten oğlumdan çok şey kaldı evde giydiririm onlarıda ama kızalışverişi bi başka yaohoo sen tecrübeli annesin bizim gibi balık balık bakmazsın ne alacağına bi günde alırsın sen
ben kadın doğumda hemşireyim hiç istemedik bu zamana kadar bu sadece bir inanış çocuğun sararmasına mani olmaz..eğer hiç süt gelmezse anneden ki gelmiyor diye asla kendini şartlama öyle bişey yok hiç.. sezaryende de hemen süt geliyor hiç gelmezse mama veya damar yolundan sıvı takviyesi yapıyoruz şekeri düşmesin diye ..
Allah'ım şunun güzelliğine bakınn ayyy ne tatlı ya
Kizlar slm nolmus bu siteye yahu
Ben bisi sormak istiyorum bi turlu karar veremedim ,bizim yarin mobilyalarimiz geliyo nasi temizlemem gerektigi konusunda bana yardimci olursaniz sevinirim deterjan kullanmak istemiyorum siz neyle temizlemeyi dusunuyosunuz??
canım yaaa, ben de şeker diyetindeyim ve çok katı bi diyet, 5 günde 1,5 kilo vermişim. normalde bu diyetlere göre kilo vermememiz lazım değil mi? Tekrar yemene izin verdiyse bebiş alır kilo ona takma da bu diyet vs. işlerini niye doğru dürüst ayarlamıyolar ya..Kizlar dr geldim bi iyi bi kotu haber aldm iyi sekerrim guzel cikti tekrar yukleme yapilmadi hatta diyeti biraz bozmami soyledi kotu olan bebisimin kg geri dedi 835grmis 900 1kg olmasi gerek dedi ben bile gr almamsm hatta zayflamsm diyeti siki yapiydm cunku 15gun sonra yine cagrdi biraz ye dedi kan akimi suyu rahim agzi iyi dedi gece uykusuzlugu icin papatya cayi icmemi soyledi durum boyle kg kafaya cok taktm canm cok sikıldi esimde uzuldu ama duzelebileck seyler dedi yemefigin icin almams dedi
2014 kasım anneleri alışveriş topiğinin adı neydi ya bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?