2014 Kasım Anneleri

Kızlarr bakın hastane çıkışımızın naptım buda şapkası azcık süslü olson kızım bu hastane çıkışımız

canlar ballar nasılsınız
Ayyy valla ben süperim oğluşu uyuttum çayımı demledim kıxım karnımda kıpır kıpır yurt dışından emzik zinciri için mazeme sipariş etmiştim onlar yarın yola çıkıyo zeyy in siparişleri bitti ve ve beğendi daha ne olsun çok şükür sen nasılsın canım

Sıkma canını bak doktor duzelebilecek birsey demiş yeme içmene dikkat et muz kaşar peynirii patates bebeğe kilo aldırıyor diye duydum ben hergün yiyorum sende ye Allahın izniylr alır üzme canını

QUOTE="marli, post: 36494149, member: 513685"]29. haftada kaç kilo bebekleriniz ben bu cuma gidicem bünyeye göre değişiyor sanırım bebeklerin kilosu ve yapısı [/QUOTE]
Merhaba sizinle son adet tarihim iz ayni bende cumartesi günü gidicem bakalım ne kadar olmuş oğlum en son 15 gun once 963 gr 32 cm di. Yazarım size sizde yazin karsilastiririz tabi bunyeye anne babaya göre de degisiklik gosterir doktor normal diyorsa çok sorun etmiyorum ben

Günaydınn yine en erkenci benim sanırım gram uyuyamıyorum;(

günaydıınnnn kızlar :)
yazamasam da sessiz sessiz takipteyim, geriden bile gelsem okumaya çalışıyorum her yorumu.

mayoral İstanbul Akbatı'da var istersen. ama bilgin olsun çok pahalı indirimi bile düşündürücüydü. ürünleri çok güzel ama :)

Canım aradım nişantaşındaki iletişim yeriyle konuştum bir kaç mağaza saydı marmara forumda da varmış ama ben İstanbuldan geleli 1 sene oldu... Gelme fırsatım da yok artık netten ne bulursam... Uyku çantası gibi bişi yapmışlar tulum gibi ama battaniye tarzı onu çok beğendim bi tane ondan almak istiyorum ama olan sitelerde hep kıyafetleri var.. Bakalım bulabilirsem alıcam yoksa marmaraforumdaki mağazada birinden rica edicem kargoya versin

eğer benim yardım edebileceğim bir şey olursa bana da söyle olur mu çünkü evim çok yakın akbatı'ya haftanın 2-3 günü ordayım resmen :)

a alıntı yapamamışım
eğer benim yardım edebileceğim bir şey olursa bana da söyle olur mu çünkü evim çok yakın akbatı'ya haftanın 2-3 günü ordayım resmen :)

a alıntı yapamamışım
eğer benim yardım edebileceğim bir şey olursa bana da söyle olur mu çünkü evim çok yakın akbatı'ya haftanın 2-3 günü ordayım resmen
Yaaa... Mutlu oldummmm gerçektennnn... Zahmet etmekten çok çekinirim inan bulamazsam internetten senden mini bir şey rica edebilirim Teşekkür ederimmmm

günaydın kasım gülleri nasılsınız

Günaydınnnnnnn ben iyiyim de gece uykularım 4-5 gündür bir acaip gece aydınlanınca uykuya dalabiliyorum rahat pozisyton bulamıyorum rahat edemiyorum şimdiden... Daha var kaç ay abuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…