Ayyy valla ben süperim oğluşu uyuttum çayımı demledim kıxım karnımda kıpır kıpır yurt dışından emzik zinciri için mazeme sipariş etmiştim onlar yarın yola çıkıyo zeyy in siparişleri bitti ve ve beğendi daha ne olsun çok şükür sen nasılsın canım
Kizlar dr geldim bi iyi bi kotu haber aldm iyi sekerrim guzel cikti tekrar yukleme yapilmadi hatta diyeti biraz bozmami soyledi kotu olan bebisimin kg geri dedi 835grmis 900 1kg olmasi gerek dedi ben bile gr almamsm hatta zayflamsm diyeti siki yapiydm cunku 15gun sonra yine cagrdi biraz ye dedi kan akimi suyu rahim agzi iyi dedi gece uykusuzlugu icin papatya cayi icmemi soyledi durum boyle kg kafaya cok taktm canm cok sikıldi esimde uzuldu ama duzelebileck seyler dedi yemefigin icin almams dedi
Sıkma canını bak doktor duzelebilecek birsey demiş yeme içmene dikkat et muz kaşar peynirii patates bebeğe kilo aldırıyor diye duydum ben hergün yiyorum sende ye Allahın izniylr alır üzme canını
QUOTE="marli, post: 36494149, member: 513685"]29. haftada kaç kilo bebekleriniz ben bu cuma gidicem bünyeye göre değişiyor sanırım bebeklerin kilosu ve yapısı [/QUOTE] Merhaba sizinle son adet tarihim iz ayni bende cumartesi günü gidicem bakalım ne kadar olmuş oğlum en son 15 gun once 963 gr 32 cm di. Yazarım size sizde yazin karsilastiririz tabi bunyeye anne babaya göre de degisiklik gosterir doktor normal diyorsa çok sorun etmiyorum ben
Ayyy valla ben süperim oğluşu uyuttum çayımı demledim kıxım karnımda kıpır kıpır yurt dışından emzik zinciri için mazeme sipariş etmiştim onlar yarın yola çıkıyo zeyy in siparişleri bitti ve ve beğendi daha ne olsun çok şükür sen nasılsın canım[ oh çok güzell yurt dışından alışveriş mi dedin yanlış anlamadıysam
Kızlar yaaaaaa... MAYORAL diye bir marka varya.. Sitesine bakmaktan helak oldum o kadar çok cici şeyler var ki... Ama İstanbul da var mağazası... Almak istediğim cici cici şeyler hele ki kız çocuklarına... İnternetten de siparişi yok... Ne yapcam bilemedim çok da beğendimmmmm
Canım aradım nişantaşındaki iletişim yeriyle konuştum bir kaç mağaza saydı marmara forumda da varmış ama ben İstanbuldan geleli 1 sene oldu... Gelme fırsatım da yok artık netten ne bulursam... Uyku çantası gibi bişi yapmışlar tulum gibi ama battaniye tarzı onu çok beğendim bi tane ondan almak istiyorum ama olan sitelerde hep kıyafetleri var.. Bakalım bulabilirsem alıcam yoksa marmaraforumdaki mağazada birinden rica edicem kargoya versin
Canım aradım nişantaşındaki iletişim yeriyle konuştum bir kaç mağaza saydı marmara forumda da varmış ama ben İstanbuldan geleli 1 sene oldu... Gelme fırsatım da yok artık netten ne bulursam... Uyku çantası gibi bişi yapmışlar tulum gibi ama battaniye tarzı onu çok beğendim bi tane ondan almak istiyorum ama olan sitelerde hep kıyafetleri var.. Bakalım bulabilirsem alıcam yoksa marmaraforumdaki mağazada birinden rica edicem kargoya versin
a alıntı yapamamışım
eğer benim yardım edebileceğim bir şey olursa bana da söyle olur mu çünkü evim çok yakın akbatı'ya haftanın 2-3 günü ordayım resmen :)
a alıntı yapamamışım
eğer benim yardım edebileceğim bir şey olursa bana da söyle olur mu çünkü evim çok yakın akbatı'ya haftanın 2-3 günü ordayım resmen
Yaaa... Mutlu oldummmm gerçektennnn... Zahmet etmekten çok çekinirim inan bulamazsam internetten senden mini bir şey rica edebilirim Teşekkür ederimmmm
Günaydınnnnnnn ben iyiyim de gece uykularım 4-5 gündür bir acaip gece aydınlanınca uykuya dalabiliyorum rahat pozisyton bulamıyorum rahat edemiyorum şimdiden... Daha var kaç ay abuuu