- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Hamileliğim süresince 3 kez içtim sanırım . Çok canım isterse içiyorum yani. Benim hayatımda çay kahve falan çok az tüketilen şeyler. O yüzden kasmıyorum.Kızlar nescafe içiyormusunuz
bence bişi olmaz
Gözün aydın canım maşallah subhanallah oğluşuna illede ben erkeğim diyorkızlerkeğim geldikkk...
doktor amcamızın yanındaydık..
kontrolümüzü olduk..
bizim tosun 1306 gr olmuş maşallahh..
ben hep diodum ya altta birşeyer hissediyorum sanki ayakları çıkacak gibi diye..
evet bebeğim ters duruomuş..ayaklar tahmin ettiğim gibi aşağıda..
doktorum bu pozisyon değişmezse sezeryan olursun ama bunu konuşmak için erken dedi..
sırf ben sordum diye cvp verdi zaten bölemi gider dedimm..
şükür herşeyimiz normal yine sırtını döndü benim yavru ama bir ara dönip pipisini gösterdi eşşek heriff
Ya sen istanbul anadolu yakasındasın diye hatırlıyorum. Anadolu değilse bile İstanbul da olduğunu hatırlıyorum :) benim hastanem kavacık fsm tıp merkezi. Muayene 30 veya 35 mesela. Yani tahlillerin için gelebilirsin en azından. Ayrıntılı için 150 verdim. İkiliyi tam hatırlamıyorum. Aklında bulunsun .Ya keşke bende mi öyle yapsaydım, gebelikle ilgili herşey özelde 100 tl den başladığı için bunu aramadım bile.
ikili testi sordum, 140 dan kapı açtılar.
3 lü teste 80 tl aldılar,
amniyosentez için 1200 tl den başlıyordu fiyatlar,
ayrıntılı ultrason en ucuzu 325 tl dedi.
dedim şeker en iyi ihtimal 50 den başlıyordur boş ver git devlete dedim kendime.. 17 tl ise üzülürüm, boşa sıkıntı çektim diye, Çünkü perşembe günü glikozu ve suyu kendim alıp götürecekmişim :) öyle kağıt vermişler
E ona para vericem zaten, yarın öbür gün muayene parasıda çıkar 5-10 tl eczaneden öderiz. Aynı hesaba gelirmiş.
Kan ve idrar tahlili evet ama şeker yüklemesini Aile hekimliği yapmıyor. Dün gittiğimde kan aldılar, şeker yüklemesi için beklemem gerektiğinide onlar söyledi, Eğer yapılsaydı hazır açken kanımıda almışlarken yaparlardı heralde.
Ayrıca bana şimdiye kadar kimse idrar tahlili falan demedi.
Aslında bence devletle çok ilgisi var. Hastaneler çok yetersiz, randevu almak için haftalar öncesinden randevu almak gerekiyor. Aldığın randevuda doktor sana adam gibi neyin ne zaman yapılacağını söylemediği için bazı tetkiklerin zamanını kaçırabiliyorsun. Randevu almadan gitsen saatlerce bekliyorsun, hastadan ayrı doktordan ayrı trip çekiyorsun. İyi doktor kötü doktor yok bence işini adam gibi yapan ve yapmayan sağlık personeli var.
Ben içiyom, doktorum günde 1 i aşma demişti, 2 günde bir falan, bazen türk kahvesi bazen buzlu kompile sütlü neskafe ohh mis.Günlük içmenin bi zararı varmıdır acaba
buzlu nasıl yapıyorsun kiii bende yapamBen içiyom, doktorum günde 1 i aşma demişti, 2 günde bir falan, bazen türk kahvesi bazen buzlu kompile sütlü neskafe ohh mis.
Çok kafana takma en kötü diyet yaparsın. Bu günleri gördük yayaron bakılacak canım
Geçmiş olsun canımGünaydın annecikler ben raporluyum 4 gün evde istirahat edicem sağ tarafımda ki kaburgam agriyo baya sizler nasılsınız
Çalışmıyorsun sanırım? Ben çalıştığım için bazen unutuyorum işten güçten, bebek depişerek hatırlatıyo kendini. Uğraş bul bişiyler yap sabah erken kalk gez 11 de eve gel vakit daha iyi geçiyo
2 küp buzu kırabiliyosan kır koy bardağa, kıramıyosan direkt at, 1 tatlı kaşığı neskafeeee mis, 1 tatlı kaşığı şeker, kompile süt doldur kaşıkla karıştır. Ben kavanoza koyup shake your body yapıyorum köpüklü oluyo öyle bardağa döküyorum ama bulaşık çıkıyo tebi :)buzlu nasıl yapıyorsun kiii bende yapam
biz bebek yuttukkkkkkKızlar merhabasizi okuyunca hamiş olasım geldi valla
Çok kafana takma en kötü diyet yaparsın. Bu günleri gördük ya
Benimde bu ara canım istiyo ondan sordum
2 küp buzu kırabiliyosan kır koy bardağa, kıramıyosan direkt at, 1 tatlı kaşığı neskafeeee mis, 1 tatlı kaşığı şeker, kompile süt doldur kaşıkla karıştır. Ben kavanoza koyup shake your body yapıyorum köpüklü oluyo öyle bardağa döküyorum ama bulaşık çıkıyo tebi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?