2014 Kasım Anneleri

Gözün aydın canım maşallah subhanallah oğluşuna illede ben erkeğim diyor

Ya sen istanbul anadolu yakasındasın diye hatırlıyorum. Anadolu değilse bile İstanbul da olduğunu hatırlıyorum :) benim hastanem kavacık fsm tıp merkezi. Muayene 30 veya 35 mesela. Yani tahlillerin için gelebilirsin en azından. Ayrıntılı için 150 verdim. İkiliyi tam hatırlamıyorum. Aklında bulunsun .

O değil de geçen bir tanıdığa diş randevusu alıcaz. Biz 2 hafta öteye almayı kabul ediyoruz mesela sistem 20 günlük randevu Listesi gösteriyo ama 15 günden sonraya randevu verilemez diye hata veriyor güler misin ağlar mısın....

Günaydın annecikler ben raporluyum 4 gün evde istirahat edicem sağ tarafımda ki kaburgam agriyo baya sizler nasılsınız
Geçmiş olsun canım
bende ne çekiyosam sağdan çekiyorum bel ve göğüs arası yan taraftan sanki üşütmüşümde tutulmuş gibi ağrıyor sürekli
kramp sağ kasıktan giriyor tek çare yatmak dinlenmek

Çalışıyorum canım kamudayım... Ama o halde bile geceden beri gündüz bu kadar olmamıştı ben de unutuyordum hatta hareket etsin diye bi durup bekliyordum bugün bi değişik oldu yavrum nedense =) O yüzden biraz tedirgin oldum ama artık öyle olumsuz olumsuz düşünmicem ya inşallah.. Yeni atraksiyonlar bulana kadar

buzlu nasıl yapıyorsun kiii bende yapam
2 küp buzu kırabiliyosan kır koy bardağa, kıramıyosan direkt at, 1 tatlı kaşığı neskafeeee mis, 1 tatlı kaşığı şeker, kompile süt doldur kaşıkla karıştır. Ben kavanoza koyup shake your body yapıyorum köpüklü oluyo öyle bardağa döküyorum ama bulaşık çıkıyo tebi :)

[QUOTE olsunlsun="carputi, post: 36557484, member: 581764"]Günaydın annecikler ben raporluyum 4 gün evde istirahat edicem sağ tarafımda ki kaburgam agriyo baya sizler nasılsınız [/QUOTE]
Geçmiş olsun canım 4 günün rahatını yaşa dinlen

Bebeğim olmasını çok isterdim şimdi ama biraz birikim yapmak istiyoruz önce bir sürü ihtiyaç, bir sürü para o yüzden cesaret edemedik. 10 aydır evliyiz yaklaşık

Benimde bu ara canım istiyo ondan sordum

Benim doktorum canın istiyorsa tabiki yiyip içeceksin arada bir der öyle arada bir yediğimiz zararlı diye düşündüğümüz besinlerin bebeğe bir zararı yokmuş
ben bugüne kadar hamburgerde yedim kokoreçte işkembe çorbasıda hiçte düşünmedim zararlı olur diye
ben bebeğimi çok iyi beslediğimi o kadar iyi biliyorum ki bunlarda arada bir ödül olsun
o yüzden nescafeye takılma canın istiyorsa hemen bir tane yap iç

hımm lezizzzz..ben bunun içine şeker değilde çikolata atarımmmm misssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…