evet hklısın zamana göre duruma göre kişiye göre değişir. ben arkadaşı teselli etmek için yazdım kimseyi rahatsız etmek istememEvet canım ilden ile, hatta semtten semte bile değişiyor sanırım. Bir arkadaşım aile hekiminin randevusuz asla muayene etmediğini söylemişti. Çok saçma gelmişti bana aile hekimine de randevu alacaksam ne anlamı var. Hastaneye gider uzmana muayene olurum.
Aslında şikayet etmek lazım sürekli bıkıp usanmadan şikayet edeceksin ki azcık kendilerine çeki düzen versinler. Bugün ben gittiğimde randevuma 5 dk geç kaldım diye işlem yapmadılar. Dr. a sor kabul ederse veririz kaşeli kağıt getir dediler. Doktora gittim, daha gelmemiş bile adam. Tekrar gittim doktor daha gelmemiş daha muayene başlamamış dedim. Yine de vermediler, sıra kağıdı verdiler, gittim bekledim doktor yarım saat sonra geldi. O kadar sinirlendim ki 184 ü aradım şikayet ettim. Orda o kadar insan bekliyor kuzu gibi , birde memnunlar ki hallerinden.
Şikayet etsem nolcak diyorlar.. Sen şikayet etmezsen ben etmezsem böyyle devam edip gidecek nolcak..
Ammaannnn seni şimdi gökte ararken yerde bulmuş gibi hissettim. Birde bana doktorum Nurdan Şahin Yücel dersen Öperim seni..
30-35 tl ise muayene ücreti süpermiş ben 45 tl diye duymuştum.. Ayrıntılı için orayı aradığımda gebeliğin başından beri geliyorsanız burda yapıyoruz ama dışardan hasta kabul etmiyoruz dediler.
Açıkçası ssvd için Nurdan hanım'ı çok tavsiye ediyorlar. Ama işte anlaşmalı hastanelerinde doğum ücretleri 3000 tl den başlıyormuş. Önümüzdeki ay doktor değiştireceğim ve arasında kaldığım iki doktordan biri Nurdan Hanım.
FSM ile ilgili sen ne düşünüyorsun?
Canım 3 yıl gibi bir kıstas herkes için geçerli olmayabilir. Hani kimisi için uzun bir süre bile olabilir. 35 yaşında evlenmiş biri 3 yıl beklerse geç olabilir.
Mesela biz eşimle 5 yıl beraberlikten sonra evlendik. ilk çoçuğa 1,5 yıl sonra hamile kaldım. 3 yıl bekleseydik evlilik monotonlaşırdı gibi geliyor hep.
Bence duruşlarından benimkinin ayaklari orda ve çok vuruyo oturup kalkarken batiyo resmen doktor rapor verdi saolsun dinlenince geciyo benim ama seninde oyle mi deilse bi gorun
Geçmiş olsun carputi, benimde son 10 gündür sağ tarafımdsaolsunurgam sıkışıyo gibi oluyo. Tam tarif edemiyorum ama kaburga kemiğim kasılıyo sanki. Neden oluyo acaba
Ben evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım iyimi oldu yoruma açık
Evet canım ilden ile, hatta semtten semte bile değişiyor sanırım. Bir arkadaşım aile hekiminin randevusuz asla muayene etmediğini söylemişti. Çok saçma gelmişti bana aile hekimine de randevu alacaksam ne anlamı var. Hastaneye gider uzmana muayene olurum.
Aslında şikayet etmek lazım sürekli bıkıp usanmadan şikayet edeceksin ki azcık kendilerine çeki düzen versinler. Bugün ben gittiğimde randevuma 5 dk geç kaldım diye işlem yapmadılar. Dr. a sor kabul ederse veririz kaşeli kağıt getir dediler. Doktora gittim, daha gelmemiş bile adam. Tekrar gittim doktor daha gelmemiş daha muayene başlamamış dedim. Yine de vermediler, sıra kağıdı verdiler, gittim bekledim doktor yarım saat sonra geldi. O kadar sinirlendim ki 184 ü aradım şikayet ettim. Orda o kadar insan bekliyor kuzu gibi , birde memnunlar ki hallerinden.
Şikayet etsem nolcak diyorlar.. Sen şikayet etmezsen ben etmezsem böyyle devam edip gidecek nolcak..
Ammaannnn seni şimdi gökte ararken yerde bulmuş gibi hissettim. Birde bana doktorum Nurdan Şahin Yücel dersen Öperim seni..
30-35 tl ise muayene ücreti süpermiş ben 45 tl diye duymuştum.. Ayrıntılı için orayı aradığımda gebeliğin başından beri geliyorsanız burda yapıyoruz ama dışardan hasta kabul etmiyoruz dediler.
Açıkçası ssvd için Nurdan hanım'ı çok tavsiye ediyorlar. Ama işte anlaşmalı hastanelerinde doğum ücretleri 3000 tl den başlıyormuş. Önümüzdeki ay doktor değiştireceğim ve arasında kaldığım iki doktordan biri Nurdan Hanım.
FSM ile ilgili sen ne düşünüyorsun?
Canım 3 yıl gibi bir kıstas herkes için geçerli olmayabilir. Hani kimisi için uzun bir süre bile olabilir. 35 yaşında evlenmiş biri 3 yıl beklerse geç olabilir.
Mesela biz eşimle 5 yıl beraberlikten sonra evlendik. ilk çoçuğa 1,5 yıl sonra hamile kaldım. 3 yıl bekleseydik evlilik monotonlaşırdı gibi geliyor hep.
Dosya yükle den yapınca oluyor sanırım canım.. Yazı yazdığımız yerin altındaresim atamıyorum kızlar nasıl olacak url istiyor
evet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucakoooo kedi iyidir benimde kedim var
isyan fakültede görevin nedir?canım ben tıp fakültesinde çalışıyorum..
burada o kadar şikayet oluyorki..
en fazla şikayette olan şey çalışanın bölümü değiştiriliyor..
daha başka birşey değil..
hatta bazı çalışanlar sırff çalıştıkları bölümden şikayetçi oldukları için kötü davranıyorlar hocalara dahil kendilerini şakeyt ettirip bölüm değiştiriyorlar..
burası türkiye canım hak adalet sıfır kalıyor ne yazıkki
evet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucakKızlar bende kpss sonucunu bekliyorum atanırsam eylül ekim gibi hamile kalmak isityorum sizler nasıl kaldınız uzun sürdümü hamiş olma süreci
isyan fakültede görevin nedir?
evet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucakKızlar bende kpss sonucunu bekliyorum atanırsam eylül ekim gibi hamile kalmak isityorum sizler nasıl kaldınız uzun sürdümü hamiş olma süreci
inşAllah istediğin olurevet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucakKızlar bende kpss sonucunu bekliyorum atanırsam eylül ekim gibi hamile kalmak isityorum sizler nasıl kaldınız uzun sürdümü hamiş olma süreci
güzellradyoloji rapörtörüyüm canım..
tomografi MR sonuçlarını yazıyorum
inşAllah istediğin oluroda kişiye göre değişir :) ben ikibuçuk sene normal yolla korundum sonra karar verdik ilk denemede hamile kaldım hatta 7. günümde idrar testinde iki çizgi çıktı
güzell
mesleğini beğendim yani :)nolduki şekerimm..
mesleğini beğendim yani :)
bu benim kedimevet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucakKızlar bende kpss sonucunu bekliyorum atanırsam eylül ekim gibi hamile kalmak isityorum sizler nasıl kaldınız uzun sürdümü hamiş olma süreci
Oturup kalkarken sag kaburgam batiyo resmen dedim doktora rapor verdi napayim ya bi gun rapor almadan bu haftaya geldim 4 gunde dinleneyim.. Kotu hissediyosan sende albence dikkat et kendineGeçmiş olsun canım
bende ne çekiyosam nlğdan çekiyorum bel ve göğüs arası yan taraftan sanki üşütmüşümde tutulmuş gibi ağrıyor sürekli
kramp sağ kasıktan giriyor tek çare yatmak dinlenmek
canım ben tıp fakültesinde çalışıyorum..
burada o kadar şikayet oluyorki..
en fazla şikayette olan şey çalışanın bölümü değiştiriliyor..
daha başka birşey değil..
hatta bazı çalışanlar sırff çalıştıkları bölümden şikayetçi oldukları için kötü davranıyorlar hocalara dahil kendilerini şakeyt ettirip bölüm değiştiriyorlar..
burası türkiye canım hak adalet sıfır kalıyor ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?