2014 Kasım Anneleri

evet hklısın zamana göre duruma göre kişiye göre değişir. ben arkadaşı teselli etmek için yazdım kimseyi rahatsız etmek istemem

Geçmiş olsun carputi, benimde son 10 gündür sağ tarafımdsaolsunurgam sıkışıyo gibi oluyo. Tam tarif edemiyorum ama kaburga kemiğim kasılıyo sanki. Neden oluyo acaba
Bence duruşlarından benimkinin ayaklari orda ve çok vuruyo oturup kalkarken batiyo resmen doktor rapor verdi saolsun dinlenince geciyo benim ama seninde oyle mi deilse bi gorun

Ben evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım iyimi oldu yoruma açık

her bebek geleceği zamanı biliyor canım, biz kendimize göre planlar yapıp duruyoruz, kendimiz karar verdiğimizi zannediyoruz biz de 5 yıl bekledik, evimizi aldık, borçlarımızı ödedik, (ev borcu devam tabii ama bitmesini beklemedik mesela )kendimize göre gezdik dolaştık, ve eksikliğini hissetmeye başladık bir bebek sesinin, ama bunlar bizim düşüncemiz tabii, yoksa bebeğin çok da plan ile olduğunu düşünmüyorum, insanlar ne kadar istiyor olmuyor kimisi de ne tedbirlere rağmen hamile kalıyor, bence senin hayırlı zamanın buymuş, allahım kuzularımıza uzun ömürler nasip etsin

canım ben tıp fakültesinde çalışıyorum..
burada o kadar şikayet oluyorki..
en fazla şikayette olan şey çalışanın bölümü değiştiriliyor..
daha başka birşey değil..
hatta bazı çalışanlar sırff çalıştıkları bölümden şikayetçi oldukları için kötü davranıyorlar hocalara dahil kendilerini şakeyt ettirip bölüm değiştiriyorlar..
burası türkiye canım hak adalet sıfır kalıyor ne yazıkki

oooo kedi iyidir benimde kedim var
evet çok tatlı sıpa annesi olmadıgı için bazen kolumu be kulağımı emmeye çalısıyo yavrucak Kızlar bende kpss sonucunu bekliyorum atanırsam eylül ekim gibi hamile kalmak isityorum sizler nasıl kaldınız uzun sürdümü hamiş olma süreci

isyan fakültede görevin nedir?

allah gönlüne göre versin canım hepsi olur inşallah, sadece şunu söyleyebilirim, stres kesinlikle hamileliği geciktiriyor, kafan rahat olmalı ve takıntı yapmamalısın bu konuyu

Canım valla benim ilk gebelik maceram hiç anlamadan oldu.. 2 kaçamak bize bebeğe patlamıştı... Ama Rabbim ona ömür vermemiş 9 haftalıken kaybettim kürtaj oldum... Bu gebeliğim planlı oldu... 2 ay korunma vermişti doktor sonrasında da şükür oldu hemen... Hiç düşünmüyorduk okulum var diye ama kürtaj olayı beni çok kötü etkiledi aklımdaki deli soruları cevaplamak için sağlıklı gebe olamayacak mıyım ömrüm boyunca acaba sorusu beynimi kurcaladığı için korunmadan hemen sonra karar verdik ve oldu...

inşAllah istediğin olur oda kişiye göre değişir :) ben ikibuçuk sene normal yolla korundum sonra karar verdik ilk denemede hamile kaldım hatta 7. günümde idrar testinde iki çizgi çıktı

inşAllah istediğin olur oda kişiye göre değişir :) ben ikibuçuk sene normal yolla korundum sonra karar verdik ilk denemede hamile kaldım hatta 7. günümde idrar testinde iki çizgi çıktı

bende 10 ay korunmadan sonra hapıı bıraktım ve 7 ay hamile kalamadım..doktora gittim pko varmış bende klomen verdi yumurtan daha kaliteli olacak dedi ve o ay hamile kaldım.çç
Allah kimseye aratmasın inşş

bu benim kedim

Eklentiler

• 20140618_135531.webp
    185,5 KB · Görüntüleme: 60
Oturup kalkarken sag kaburgam batiyo resmen dedim doktora rapor verdi napayim ya bi gun rapor almadan bu haftaya geldim 4 gunde dinleneyim.. Kotu hissediyosan sende albence dikkat et kendine

Hahh haa iyiymiş..
Boşa yırtınmayalım yane.
Ne hale geldik yaa, paran varsa iyi, yoksa öl!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…