• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bugun bende siparis verdim bebek sabunu ama odemesi elimize gectikten sonra.. İsteyen varsa ig adresini verebilirim

Ya bilmediğim bir yerden alışveriş yaparken illa ki kapıda ödeme seçerim, şikjayet var'a bakarım hani birşey var mı diye. Bu sefer ne olduysa nutkum mu tutuldu anlamadım, kredi kartıyla ödeyiverdim.

bugun bende siparis verdim bebek sabunu ama odemesi elimize gectikten sonra.. İsteyen varsa ig adresini verebilirim

Nereden aldın canım, bundan sonra kapıda ödeme alırım zaten. Söylesene bir de oraya bakayım.

Valla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.:KK62:

Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım. :KK43:

Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim :KK48:
Ayy çok üzüldüm canım ya. Bir hevesle sen sipariş ver onlar da yamuk yapsın. İnş Allah yarın gönderirlerde dolandırılmamış olursun. Ödediğin miktar çokmuydu. Gerçi çoğu azı boşa giden gidiyor, kandırılmak koyuyor insana.
Canım ben tavuğu köyden alıyorum, yani hamilelik öncesi de öyle yapıyordum zaten. Köylü bir amcamız var bizim, kendi tavuklarından getiriyor bazen. Bende alıp buzluğa atıyorum, elimin altında hazır olsun diye. Sütte getiriyor ama doktorum açık süt önermedi onu şimdilik almıyorum.
Benim doktorum da pastörize içeceksen hiç içme. Ya kendin güvendiğin bir yerden al kaynat ya da günlük iç demişti. Ben alıp kaynatıyorum olmadı günlük içmeye çalışıyorum.

nlyvz, post: 36853135, member: 484831"]Ya bilmediğim bir yerden alışveriş yaparken illa ki kapıda ödeme seçerim, şikjayet var'a bakarım hani birşey var mı diye. Bu sefer ne olduysa nutkum mu tutuldu anlamadım, kredi kartıyla ödeyiverdim.[/QUOTE]
Genellikle öyledir ama siparişi verdin mi ödeme yapilir. Bende ilk kez sipariş elime geçtikten sonra odeme yapacagim.. Umarım yarin geri dönüş yaparlar

Valla hugün ben de delirdim. Bebek sabunlarını sipariş etmiştim, sanırım dolandırıldım.Yarın da bekleyeceğim sonra tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.:KK62:

Aman dikkat et, bak ben cuma günü bir siteden bebek sabunu sipariş ettim. Bugün baktım hala hazırlanıyor yazıyor. Merak ettim sorayım dedim. Sabit bir numara var aradım "bozuk", cep telefonunu 62 kere aramışım açan yok. Arada kapanıp açılıyor telefon, whatsapp'tan yazdım ulaşmadı, mail attım defalarca cevap yok, instagram hesaplarına yazdım cevap yok, fecabook hesaplarına yazdım bakan yok. Anlayacağın büyük ihtimal dolandırıldım. :KK43:

Yok be yorulmam, tavuk zaten fırında pişiyor. Bir tek tavuk göğsü uğraştıarabilir onda da eşim yardım eder zaten. Ben sadece tavuk göğsü yiyebilirim :KK48:
aaa inanmıyorum ya şikayet et valla ne gerekiyorsa çok büyük paralar ödemedin inşallah

çiçek-motifli-tığ-işi-bebek-beresi-modeli.webp

aaa inanmıyorum ya şikayet et valla ne gerekiyorsa çok büyük paralar ödemedin inşallah

Edicem tabi, paranın büyüklüğü küçüklüğü değil ki mesele, insanı aptal yerine koymaları. Para kolay kazanılıyor sanki, ağaçtan topluyoruz sanki offf sinir küpü oldum bugün.:KK62:

Valla sinemaya girmemeniz çok iyi olmuş canım artık cidden tehlikeli o gürültü bebeği çok etkiler..
Bizim bi tanıdık 7. Ayda gitmiş işte sinemaya sancıları başlamış hastaneye zor gitmişler..
Az daha dayan annesi...
Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı. :( neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...

Back
X