• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

yanlış anladım o zaman canım bakmamıştım çocuk bölümüne :KK51: Gitme imkanım olursa bakıyım yine eskisi gibi yürüyemiyorum belimin ağrısı bacagıma kadar vuruyor zorlanıyorum şu online satışı niye açmıyolar pess doğrusu

benimde 24 eylülde doluyor 32. haftam 3 ekime kadar çalışıp yıllık izne ayrılcam daha sonrada doğum iznine ama doktor o gün nst ye bağlıcam sancı filan çıkmazsa veririm rapor dedi ama konuşcam ben çalışmıcam sadece yıllık izin kullanabilmek için rapora ihtiyacım var dicem inş sancım çıkmazda alırım rapor :KK43:
32. haftada çalışabilir aldıktan sonra kullanacağın yıllık izinler doğum izninden düşülecek ama..

Buradayımm :KK24::KK24:
carputi eşin bilir bu sözü "beraber bot bağlamadık, abla/abi dicen" derler polis okulunda :KK53:
pardon carputi abla:KK48:

Askerde de derler yeni gelenler lakayt konuşursa beraber mi bot bağladık ne biçim konuşuyon benle diye.. Devre miyiz yani diye hehehe..

arkadaşlar benim aklıma geçen gece ne geldi bir sorayım size malum uykusuz olunca insanın aklına birçok şey geliyor

bu forumda kasım annelerinde bir arkadaşımız vardı bursadan hatta şevket yılmaz hastanesine gidiyordu 2 küçük kızı varmış üçüncüye hamileydi spiralle hamile kalmıştı üçüncüyü erkek istiyordu sanırım o da kızdı yanlış hatırlamıyorsam
üye ismi de uzun bir isimdi gece gece benim aklıma o kız geldi yok artık forumda göremiyorum uzun zamndır bilen gören varsa bildirsin ... umarım sıhhattedirler ???
Canım yanlış hatırlamıyorsam narinnazmiyesu olması lazım

Back
X