Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunuda denim,yapmadiggm sey kalmadi zaten.. sagol canim,buarada gecmis olsunn..
kızlar ben bu takımı aldım son olarak gözüktüğünden çok daha şık ve kaliteli, bir arkadaş önermişti burada![]()
çok teşekkür ederim![]()
Kızım da mı??kızım da kendine aldı bundan çok kaliteli gerçekten çok memnun kaldı
Alınma ama bir soru sorucam benim kardeşim ebe bu tarz iş kıyafeti var bu gecelik mi iş kıyafeti mi anlayamadım biraz da net görünmüyor heralde Gecelik ama rengi çok tatlı ben bu rengi çok severim Güle güle kullan canımkızlar ben bu takımı aldım son olarak gözüktüğünden çok daha şık ve kaliteli, bir arkadaş önermişti burada![]()
ever bu da güzel bir fikirherşeyi varsa işin zor bir bebek takımı diz ama 4 aylıkken giyebileceği bir takım olsun nolur Nolmaz diye bizde eksik alıyoruz ya bence eksiği vardır tatlı birsey al süper olur
Kızım da mı??
Ben seni mi desem sizi mi kaç yaşındasin ki kızım da diyorsun anlamadım şaşırdım
Ben seni mi desem sizi mi kaç yaşındasin ki kızım da diyorsun anlamadım şaşırdım
kızımla karapara aşk izliyoruz teyzeleri![]()
Aynen öyle zeyy askeriyedeki laff. Malum bizde de var devrecilik.Askerde de derler yeni gelenler lakayt konuşursa beraber mi bot bağladık ne biçim konuşuyon benle diye.. Devre miyiz yani diye hehehe..
Mutlu yıllar tuğbaaaaa :)bugün doğum günüm
Çok güzel canım, hayırlı olsunBu sefer yükleyebildim galiba
Bunu 70 tl ye aldim feyza markasi yeri ggüzel kizlar
nbbnin emzirme atletini aldim deneme yaptirmiyorlar diye bir tane aldim cok begendim iki tane daha alicam.
Eki Görüntüle 1239392
valla ben de tecrübe etmiş oldmcanım ben ilk bunu 4buçuk 5 aylıkken bebişim yaşadım.birdaha gitmem demiştim o zaman.düşün o zaman bile bebek delirmiş gibi hareketler etmişti çok korkmuştum
Masallahne guzel
Kızlar hastahane çantasına hasta bezinden kaç tane koydunuz?
Anladım canım bende 6 tane koydum az mı fazla mı bilemedim. Fazla bişey götürmek istemiyorum heycandan karışıklığâ neden olur gibi geliyo . Ama bizim evimiz hastahaneye yakın az gelirse sorun olmaz o zamanCanım ben ilk gün giyeceğim kıyafetin yanına bi tane koydum elimin altında olsun diye..ama hastanede kaç gün kalacağım belli olmadığından ve de hastane eve uzak olduğundan paketi komple koydum...
bencede gerek yok gibi aleze bende bakayım almadım çünkü.. senin dişin nasıl oldu iyileştin mi?