bana epidural maalesef tam olarak etki etmedi, ama epiduralle doguran kisiler gercekten cok olumlu yorumlar yapiyorlar, umarim seninki de en rahat sekilde olur

cok dogru kisilerden birine yazmis olabilirsin bu korkunu bu arada. zira ben hic anne olmak isteyen bir kadin olmadim, sonra bi’ gun asik oldum, derken otuzdan sonra evlilik mevlilik olanlar oldu. haliyle dogum yaptigim ana kadar hem anne olmak hem bebekli hayatla ilgili sonsuz endise icerisindeydim. fakat sana yemin ederim, oyle bir guc geliyor ki, annelik, tanimlanabilecek bir his asla degil, evet zor, 72 saattir toplamda 3 saat anca uyumusumdur misal, fakat ayaktayim, hem mental hem fiziksel olarak gercekten zor ama ustesinden geliyorsun. sen de geleceksin. dogumdan sonra yirmi dakika boyunca dikis atildi bana, felaket yirtiklarim oldu, yatamiyorum, kalkamiyorum, acidan kivraniyorum surekli. tekrar tekrar epidural verdiler acimdan, onu da biliyorsun yaptiktan sonra; bir sure bacaklar uzun yatmak zorundasin, bacaklara hissizlik veriyor kalkamiyorsun vs. oglumla istedigim gibi ilgilenemedim, haliyle sonsuz endise doldum, eve gelince basbasa kaldik, bir baktim ki kirk yillik ana gibi her seyini yapiyorum bir sekilde.
velhasil-i kelam; hic korkma bence.