2014 Kasım Anneleri

ben de hapını kullanıyorum geceleri bir tane sen kaç defa kullanıosun olabiliosa hapa ve geceye çevir daha az etkilenirsin

Kızlar yazmasam çatlarım,

Geçen haftalarda kanamam nedeniyle 2 gün hastanede yatmıştım belki hatırlayanınız vardır. Bugün kontrolümde tam tamına 3 adet kese görüldü Kesenin birisi boşmuş ve kanamaya o neden olmuş, neden nasıl oldu bilmiyorum ama doktorum hamilelik bu herşey mümkün dedi.. Bebeklerim çok iyi maşşallah, önden bile gidiyor gelişimleri ama asıl heyecanım, bugün 8+2 olduk ama ultrasonda onları hareket ederken gördüm, hele birisi nasıl zıplıyordu. Bu kadar erken bir zamanda denk geldiği için çok şanslıyım sanırım Biri yaramaz, biri uslu bir bebek dedi doktorumuz Darısı bütün bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah, kendimle beraber hepiniz için de dua ediyorum her zaman..

ben de hapını kullanıyorum geceleri bir tane sen kaç defa kullanıosun olabiliosa hapa ve geceye çevir daha az etkilenirsin

Ben günde iki defa kallunıyordum. Sabah ve akşam..şimdi dr um günde bire düşür dedi...
Onu da yatmaya yakın kullanıyorum...hapı hiç kullanmadım...

Oy maşallahh...

aaa maşallahhh, tüp bebekmiydi kendiliğinden mi 3 kese olmuşş. rabbim dağına göre duman verirmiş 3 kese de bebek olsa zorlanacaktın demekki ikisine de sağlık sıhhat versin allahım inşallah.

hayyyyyy maşallahhh size

merhaba canım sanırım benim bilgilerde de eksiklik var tamamlayalım ki bende esas listede yerimi alayım:) yaşım 28 aydın ilk hamileliğim:)

merhaba klbk85 ben de aydındayım:)mimarsinan da oturuyorum.benim 2. hamileliğim oğlum 16 aylık...

Oy maşallahh...

Sağol canım benim..

aaa maşallahhh, tüp bebekmiydi kendiliğinden mi 3 kese olmuşş. rabbim dağına göre duman verirmiş 3 kese de bebek olsa zorlanacaktın demekki ikisine de sağlık sıhhat versin allahım inşallah.

Zaten ikizim vardı ama birisi de kendi arasında ikiz olmaya niyetlenmiş sanırım, Allah'ım çok isteyene versin ikizler bile beni zorlayabilirken hele 3 düşünemiyorum, amin canım inşallah hepimizinki sağlıklı dünyaya gelirler..

hayyyyyy maşallahhh size

Sağol canım, hepimize maşşallah, inşallah..

Tebriklerrr canmm saglicakla alirz kucaklarmiza insllhh

bugun ilk defa bulanti hapi kullandim artik dayanamaz oldum cunku. hicbiseyden zevk almiorm yattigim yerde kaliorm. yemek yemeyi ozledim. yemek gorunce midem agzima gelior, hele et yumurta sut gormek dahi istemiorm. kizlar napacam ben. sen 9+4 ymissin masallah bak 1 haftada neler degisio demek ki, insallah bende iyi olurum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyyy süpperrrrrrrrrrrrrr çokk çokk sevindimm Allah yardımcınn olsunnn bebelerin sağlıkla doğsunn inşallahhh

benimde pazar günü kanamam oldu keseye bebeğe baktılar sıkıntı yok dediler kan uyuşmazlığı var eşimle iğnesini vurdular...çok şükür bugün yok ama düne kadar lekelenme tarzında kanamam vardı ... sen böyle diyince acaba mı dedim şimdi :/ ama olsa görünürdü heral... hayırlı olsun canımm Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişlerinii:13:

3 ayı dolduran arkadaşlarım yorgunluğunda azaldığını söylüyor canım ilk ve son 3 ay böle oluyormuş tabi kişiden kişiye gelişen bi durum bu zaman içerisinde de zaman zaman benim ağzımda acılık flnda oluyor uyuşukluk faln bi bakıosun arı gibiyim bi bakıosun kaplumbağa :)

Gecmis olsn canm geciyor ama sabret ben suan iyiyim sukurlr olsn senn aksine sut yumurta peynir fazla yiyorm portakal ve elmada cok yiyrmm

slm anneler..nasılsınız,ayy herkes miğde bulantısından şikayetci..bende yok ama bendede doyma hissi yok..ye allah yee korkuyom çatlıyacam diye:18::18::18::18::18:
haftaya nasipse bizde kesemizi kalp atışını görmek için dr gitcez..
uyku çok bi türlü kalkamıyom..hepinize geçmiş olsun

Ayy benim de hafta sonu randevum var, cumartesi günü Allah kısmet ederse 8+6 haftalık olacağım hareket ettiğini görebilecek miyim yani bende, ayyy bu harikaaaa şimdi kontrol için acayip heyecanlandım. Demek bu zamanlarda hareketleri görünüyor ultrasonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…