kızlar bende 9 hafta 5 günlük hamileyim benim de 6.haftadan itibaren akşam bulantılarım çok oluyordu . 5 6 gündür baya azaldı hatta hiç kalmadı . ama beni bi korku saldı şimdi niye erken bitti diye genelde 12.haftaya kadar sürüyor diyorlar sizin içinizden de 9.hafta da bulantısı kesilen var mı
görürsün inşallah hayırlısıyla. nerdesin sen istanbulmu?
vandayım ama yazın tayinimiz çıkacak kısmetse.
Hiç üzülme canım her bünye farklı tepkiler gösteriyormuş
gerçi sana söylüyorum bende de sürekli bi telaş ama annelik duygusu heralde böyle birşey olsa gerek
normaldir herhalde ya, yani nasıl bazılarımızda hiç mide bulantısı olmuyorsa böyle erkende kesilebilir bence. İçini ferah tut
hayırlısı olsun inşallah. askermi eşin. benim arkadaşımda tatvanda. mayısda bekliyorlar tayin. bellimi nereler olabilir?
polis eşim. 7 il yazdık neresi olursa artık. sen nerdesin
haklısınız her bünye farklı ama işte yine de sürekli kendimi dinliyorum. bir de sanırım şu kalbi duran bebeklerle ilgili haberleri çok okuyorum sonra takıyorum başlıyorum kendimi dinlemeye . pazartesi doktor kontrolüm var nasıl dayancam bilmiyorum elimde olsa her gün doktora gidip bakçam bebeğime. evde bir ultrason olsa ne güzel olur istediğimizde görürüz bebeklerimizi:)
Evet canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
inş. seninde bu hamileliğin daha kolay geçer
işte bu güne kadar bulantı,kusma,halsizlik,uykusuzluk şimdi mide yanması bir sürü şey yaşadım ama gayret ediyorum bebeğim iyi olsun yeter ki bunlar bitecek elbet
Ama en büyük sıkıntım yani kendime kızdığım nokta sürekli kaybetme duygusuyla yaşamak
Okuma öyle şeyleri ya, insan ister istemez etkileniyor. Hiç kafanı olumsuz şeylerle doldurma, dua et bol bol inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza
ankaradayım. hayırlısı olur inşallah
Kizlar eglenelim zaman gecsin diye bi test varms hucre yenilenmesi ile cinsyet tahmini net olmayabilr bisediyemm ama bakn istersenz mesela ben 88 dogumluyum esim 81 bayan dogdugu yilin ustune 3 koya koya simdiki yila gelck erkek ise 4koyck en son kimin kani yenilenmisse kansa kiz erkegnse erkekmisss bakalm ne cikackk
Kizlar eglenelim zaman gecsin diye bi test varms hucre yenilenmesi ile cinsyet tahmini net olmayabilr bisediyemm ama bakn istersenz mesela ben 88 dogumluyum esim 81 bayan dogdugu yilin ustune 3 koya koya simdiki yila gelck erkek ise 4koyck en son kimin kani yenilenmisse kansa kiz erkegnse erkekmisss bakalm ne cikackk
benim oğluma kız dedi oğlum oldu:)
benim kesem 1 gün daha küçük göründü geçen haftaki ilk kontrolümde ama hayırlısı :)
moralini bozmasın bu durum bebeğin gelişimine göre değişiyor benimde küçüktü şimdi çok şükür haftasıyla birlikte uyumlu...
eminim senin de öyle olacak ii düşün olur mu:13:
bAS donmesı yasıyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?