2014 Kasım Anneleri

normaldir herhalde ya, yani nasıl bazılarımızda hiç mide bulantısı olmuyorsa böyle erkende kesilebilir bence. İçini ferah tut

Hiç üzülme canım her bünye farklı tepkiler gösteriyormuş
gerçi sana söylüyorum bende de sürekli bi telaş ama annelik duygusu heralde böyle birşey olsa gerek

normaldir herhalde ya, yani nasıl bazılarımızda hiç mide bulantısı olmuyorsa böyle erkende kesilebilir bence. İçini ferah tut

haklısınız her bünye farklı ama işte yine de sürekli kendimi dinliyorum. bir de sanırım şu kalbi duran bebeklerle ilgili haberleri çok okuyorum sonra takıyorum başlıyorum kendimi dinlemeye . pazartesi doktor kontrolüm var nasıl dayancam bilmiyorum elimde olsa her gün doktora gidip bakçam bebeğime. evde bir ultrason olsa ne güzel olur istediğimizde görürüz bebeklerimizi:)

Okuma öyle şeyleri ya, insan ister istemez etkileniyor. Hiç kafanı olumsuz şeylerle doldurma, dua et bol bol inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza

ya o insanın elinde diil ama 12 haftayı atlatalım geçicek inşallahhh düşünmemeye çalış unisex kıyafetlere bak bol bol

Kizlar eglenelim zaman gecsin diye bi test varms hucre yenilenmesi ile cinsyet tahmini net olmayabilr bisediyemm ama bakn istersenz mesela ben 88 dogumluyum esim 81 bayan dogdugu yilin ustune 3 koya koya simdiki yila gelck erkek ise 4koyck en son kimin kani yenilenmisse kansa kiz erkegnse erkekmisss bakalm ne cikackk

benim oğluma kız dedi oğlum oldu:)

en son benim kanim yenilenmis, yani KIZ :) Hadi hayirlisi icimdende Kiz geciyor

benim oğluma kız dedi oğlum oldu:)

:))yaa normalde hicc inanmamda boyle seylere insan merak ediyo iste esimm asiri kiziistiyo kaynanamlarda kizz bizim taraf ve ben erkek tabiii en onemlisi gercktn saglikli olmasi benm gonlumun arzladigini soyledm cin rus hucreymis basima tuz attlar hepsi erkek cikti icime doganda kiz:)))

moralini bozmasın bu durum bebeğin gelişimine göre değişiyor benimde küçüktü şimdi çok şükür haftasıyla birlikte uyumlu...
eminim senin de öyle olacak ii düşün olur mu:13:

olumlu düşünmeye çalışıyorum. şu bi hafta da bi geçse de kalbini duysaydım bebeğimin

herkese merhabalar anne adaylari,
ben 8+3 teyim halim cok fena, yedigimi cikaracam kendimi zor tutuyorum, hersey kokuyor burnuma, hicbiseyden zevk almiorm, ev kokuo hersey kokuo. yataktan cikasim gelmio. napacam ben cok caresiz hissediyom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de progestan fitil kullanıyorum..yattığım yerden kalkasım gelmiyor...:/
Bu arada eczanelerde bir test satlıyormuş. Üçüncü ayda sanırım, bebeğin cinsiyetini belirliyormuş..bilgisi olan var mı kimden duydum hatırlamıyorum ;/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…