2014 Kasım Anneleri

Amin cnm cumlemize
Rotayi ben burda duydum hic bilmiyrm
Doktoru derse vurdururuz bakalim
:)
Cok guzel bebisin var masallah
öyle canım benim arkadaşlar yaptırdı hep bende yaptırırım sol teyzesi evlat işte can parçası kız at bi foto sende kaçırmışım işte :)

Hergün yıkıyor musın?

Pazartesi iznim bitiyor, bir hafta rapor alacağım sonra yarıyıl tatili giriyor araya 9 Şubatta malesef bebişimle ayrılacağım çok üzgünüm,.

nil mrb öncelikle kolay gelsin
o kadar işi melis uyuyunca mı yapıyosun ben wc gidene kadar uyanıyo benim oğlan uyusa iş dert değil ama böyle olunca koşsam değil motor taksam yetişemem bu yavrum gazlı değil belli ki

Pazartesi iznim bitiyor, bir hafta rapor alacağım sonra yarıyıl tatili giriyor araya 9 Şubatta malesef bebişimle ayrılacağım çok üzgünüm,.
Benimde ayni ama kaarsizim haziran gibi mi baslatsam diye bakici bulmak da skntiiaileden kimsede yok

Kafan karismasin cnm ya
Bilindik markalardan butcene uygun olanini al gitsin
Telsiz sonucta :)
Gec bir hayirli
Olsun oldu o zaman
Nice yeni evlere diyim :)

Allah herkesin gönlüne göre versin canım çok sağol. Senin kuzun aşı olacak galiba. Melis' te geçen hafta perşembe oldu akşam ateşi 37.8 olunca yarım fitil verdim az huysuzluğu oldu ama. Atlatırsınız sizde canım merak etme.

Hergün yıkıyor musın?

Her akşam yıkıyorum canım. Saat 23:30 banyo saatimiz.

Evet ablacım. Uyuduğu zaman yapıyorum. Yani gazlı bir bebek değil evet. Mesela şuan oyun halısının içinde uyudu yavrum :))

Masallh yavruya
Hic degismez insallh
Nadir cikar boylesi :) sanslisin

bn yüz üstü yatırıyorm beşiğine uykuya dalınca sırtüstü çeviryorm.snra beşiğin müzik kutusunu açıyorm sırtını sıvazlayarak uyutuyorm 10-15dk da.
ağzında emzik yzünde gözünü örttüğm temiz ağız bezi ile uyuyor.
dğer türlü gözler fildir fildir bakıyo bna gülüyo yda acımtırak bakışlar atıyo uyumamk içn.

iydir lilipit sen nasılsın
Abla nolsun buradan okudugun gibi
Orta yaramazlikta bir bebegim var
Esimle sorunlarim var, sutum azaliyor arada, humana icerek cozuyrm durumu
Oyle iste
:) 16 subatta ise baslayacam bende
Zayflamaya calisyrm

Vay ortmek de iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…