Korkck bisey yok canimm korkulck gibi değil çoğu atlatti burda sizde atlatrsinz sorundu İnsalahTesekur ederim bunlari bilmem iyi oluyir
Az kaldi asiya
Korkuyrm
Markasine ne bende bakayimbn de ebebekten kaplı sütyen aldm daha toparlakduruyor dışarıçıkarken onu kullanıyorum hem emzirmek için açılma yeri de var
Ellerinden oper teyzesi uyumamak için benimle boğuşuyor ama annesi de onun kadar inatci bunu bilmiyorHey carputi nasilsin :)
Yaman napiyor
Nasil uyutuyorsun :)Ellerinden oper teyzesi uyumamak için benimle boğuşuyor ama annesi de onun kadar inatci bunu bilmiyoribrahim tugrul nasil
Ablaaa napiosun
öyle canım benim arkadaşlar yaptırdı hep bende yaptırırım sol teyzesi evlat işte can parçası kız at bi foto sende kaçırmışım işte :)Amin cnm cumlemize
Rotayi ben burda duydum hic bilmiyrm
Doktoru derse vurdururuz bakalim
:)
Cok guzel bebisin var masallah
bebefox canımMarkasine ne bende bakayim
xilerixx abla çok görünmüyorsun nasıl bebişle hayat biraz düzeldi miiydir lilipit sen nasılsın
Hergün yıkıyor musın?Ne marka senin telsiz ben karar veremiyorum bir türlü. Cızırtı vs oluyor mu? Bir de bazı telsizler evde modem ve telsiz telefon varsa Cızırtı yapıyormuş galuba.
Canım biz baya önce ev almıştık zaten hamileliğin son zamanlarında teslim edildi inşaatı bitti. Hamilelikte zor olur diye erteledik taşınmayı şu an oturduğumuz evde bize ait hani kira verme sorunu olmayınca yılbaşı sonrası demiştik. Bu evimde bende gerek duymuyorum çok rahat duyuluyor çünkü ama diğer evde yatak odaları üst katta olacağı için sorun olacak bir araştırayım dedim kafam karıştı
:)) kendi çapımızda yazıyoruz işte birşeyler:)))
Hiç bitmeyen ev işleri, evde resmen atom karınca gibiyi. Sabah 8'de başlıyor mesai Melis' in altını aç emzir vitamini temizliği onu yatır. Kahvaltı et, o sırada makinaya çamaşır at. Evi süpür toz al. Bu arada süpürge sesinden uyumuş Melis hanım. Toz al , çamaşırları as. Duş al. Melis hanım uyandı altını aç emzir onunla oyun oyna. Oyun halısında çok eğleniyor. Müzik sesiyle oyun halısının içinde uyuyor. Doğru mutfağa akşam yemeğini yap. Bulaşık makinasını yerleştir. Arada Melis'i emzir. Akşam oldu zaten. Eşim gelir , hemen yemeğe mutfak toplanır sonra Melis hanımla ilgilenilir. Babası ile başbaşa bırakıp doğru ütü yapmaya. Ütü bitti Melis hanım yıkanır emzirilir karnı doyurulur ve Melis uyur. Etraf toplanır banyo malzemeleri yerleşir saat 12 yada 12 buçuk olmuştur zaten. Hergün aynı hemen aynı valla.
Ne marka senin telsiz ben karar veremiyorum bir türlü. Cızırtı vs oluyor mu? Bir de bazı telsizler evde modem ve telsiz telefon varsa Cızırtı yapıyormuş galuba.
Canım biz baya önce ev almıştık zaten hamileliğin son zamanlarında teslim edildi inşaatı bitti. Hamilelikte zor olur diye erteledik taşınmayı şu an oturduğumuz evde bize ait hani kira verme sorunu olmayınca yılbaşı sonrası demiştik. Bu evimde bende gerek duymuyorum çok rahat duyuluyor çünkü ama diğer evde yatak odaları üst katta olacağı için sorun olacak bir araştırayım dedim kafam karıştı
:)) kendi çapımızda yazıyoruz işte birşeyler:)))
Hiç bitmeyen ev işleri, evde resmen atom karınca gibiyi. Sabah 8'de başlıyor mesai Melis' in altını aç emzir vitamini temizliği onu yatır. Kahvaltı et, o sırada makinaya çamaşır at. Evi süpür toz al. Bu arada süpürge sesinden uyumuş Melis hanım. Toz al , çamaşırları as. Duş al. Melis hanım uyandı altını aç emzir onunla oyun oyna. Oyun halısında çok eğleniyor. Müzik sesiyle oyun halısının içinde uyuyor. Doğru mutfağa akşam yemeğini yap. Bulaşık makinasını yerleştir. Arada Melis'i emzir. Akşam oldu zaten. Eşim gelir , hemen yemeğe mutfak toplanır sonra Melis hanımla ilgilenilir. Babası ile başbaşa bırakıp doğru ütü yapmaya. Ütü bitti Melis hanım yıkanır emzirilir karnı doyurulur ve Melis uyur. Etraf toplanır banyo malzemeleri yerleşir saat 12 yada 12 buçuk olmuştur zaten. Hergün aynı hemen aynı valla.
xilerixx abla çok görünmüyorsun nasıl bebişle hayat biraz düzeldi mi
Pazartesi iznim bitiyor, bir hafta rapor alacağım sonra yarıyıl tatili giriyor araya 9 Şubatta malesef bebişimle ayrılacağım çok üzgünüm,.
Benimde ayni ama kaarsizim haziran gibi mi baslatsam diye bakici bulmak da skntiiPazartesi iznim bitiyor, bir hafta rapor alacağım sonra yarıyıl tatili giriyor araya 9 Şubatta malesef bebişimle ayrılacağım çok üzgünüm,.
bz 140tlye yaptrdk.Bu asinin ucreti ne kadar biliyrmusub
Kafan karismasin cnm ya
Bilindik markalardan butcene uygun olanini al gitsin
Telsiz sonucta :)
Gec bir hayirli
Olsun oldu o zaman
Nice yeni evlere diyim :)
Hergün yıkıyor musın?
nil mrb öncelikle kolay gelsin
o kadar işi melis uyuyunca mı yapıyosun ben wc gidene kadar uyanıyo benim oğlan uyusa iş dert değil ama böyle olunca koşsam değil motor taksam yetişemem bu yavrum gazlı değil belli ki
Masallh yavruyaAllah herkesin gönlüne göre versin canım çok sağol. Senin kuzun aşı olacak galiba. Melis' te geçen hafta perşembe oldu akşam ateşi 37.8 olunca yarım fitil verdim az huysuzluğu oldu ama. Atlatırsınız sizde canım merak etme.
Her akşam yıkıyorum canım. Saat 23:30 banyo saatimiz.
Evet ablacım. Uyuduğu zaman yapıyorum. Yani gazlı bir bebek değil evet. Mesela şuan oyun halısının içinde uyudu yavrum :))
bn yüz üstü yatırıyorm beşiğine uykuya dalınca sırtüstü çeviryorm.snra beşiğin müzik kutusunu açıyorm sırtını sıvazlayarak uyutuyorm 10-15dk da.Beşiğine koyarak ne kadar surede uyiyo canim ben iuutmya calstm öyle ama çök agladi daha iki aylik erken diye zorlamadim 3 4 aylik gibi duzene sokmaya calisacam İnşallah soyledklerinizi bende ulyapiyorum gece gözü kapali emiur farkinda gecenin ama gaz olunca düzen falan kalmıyor haftada uc dortgun ber bat auagimda sallamaya alisti simdi gece kalkip uyansa bile onu bekliuo yada kucak aliskanlik oluşmaya uç ayda deniliuo ama bence benimki baya alisti kucakta gelince siP diye susuyo
Abla nolsun buradan okudugun gibiiydir lilipit sen nasılsın
Vay ortmek de iyi fikirbn yüz üstü yatırıyorm beşiğine uykuya dalınca sırtüstü çeviryorm.snra beşiğin müzik kutusunu açıyorm sırtını sıvazlayarak uyutuyorm 10-15dk da.
ağzında emzik yzünde gözünü örttüğm temiz ağız bezi ile uyuyor.
dğer türlü gözler fildir fildir bakıyo bna gülüyo yda acımtırak bakışlar atıyo uyumamk içn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?