• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Bugün benim de ikili tarama testimin sonuçlarına bakıldı. Düşük riskli çıktı. Devlet hastanesinde amniyosentezi formalite icabı bile olsa önermek zorundalar anladığım kadarıyla. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım ben hatta. Bebeğin cinsiyetini sorduğumda yan döndüğünü bu yüzden göremediğini söyledi. İki hafta sonra görürüz dedi. Özeldeki doktorum ise erkek tahmininde bulundu. Sağlıklı olmaları tek önceliğimiz ama insan merak ediyor tabii ☺️
Benimde ikili testimde yaş riskinden ötürü düşük risk çıktı. Özeldeki doktorum sonuç temiz, bir sorun yok dedi. Zaten nipt testide yaptırmıştım. Devletteki nipt testine rağmen amniyosantez istersen yaptırabilirsin dedi. Yaş riski çıkması benim için beklenen birşeydi. Ama bana birsey imzalatmadı.

Benimde ikili testimde yaş riskinden ötürü düşük risk çıktı. Özeldeki doktorum sonuç temiz, bir sorun yok dedi. Zaten nipt testide yaptırmıştım. Devletteki nipt testine rağmen amniyosantez istersen yaptırabilirsin dedi. Yaş riski çıkması benim için beklenen birşeydi. Ama bana birsey imzalatmadı.
Düşük riskli ve yüksek riskli olmak üzere iki gruba ayrılıyormuş zaten bu testin sonucu. Sıfır risk grubu var mı diye sordum. Yok dediler 😅 Ben 27 yaşındayım. Sonuçlara bakınca yaşın küçük zaten diye bir yorum yaptı özeldeki doktorum ama o yorumu çok sorgulamadım açıkçası. Yaş riskini bilmiyorum o yüzden ☺️ Amniyosentez için de devlet hastanesinde büyük bir deftere söyledikleri yazıyı yazdım ve yaptırmak istemediğimi ekleyerek imza attım. Şehir hastanelerinde süreç böyle ilerliyor olabilir belki.

Düşük riskli ve yüksek riskli olmak üzere iki gruba ayrılıyormuş zaten bu testin sonucu. Sıfır risk grubu var mı diye sordum. Yok dediler 😅 Ben 27 yaşındayım. Sonuçlara bakınca yaşın küçük zaten diye bir yorum yaptı özeldeki doktorum ama o yorumu çok sorgulamadım açıkçası. Yaş riskini bilmiyorum o yüzden ☺️ Amniyosentez için de devlet hastanesinde büyük bir deftere söyledikleri yazıyı yazdım ve yaptırmak istemediğimi ekleyerek imza attım. Şehir hastanelerinde süreç böyle ilerliyor olabilir belki.
Bana imza imzalatmadi devlet hastanesi. Sadece iki kez direkt sıvıyı deyince moralim bozuldu birşey mi var ki acaba dedim yaştan dolayi korktum . Düşük riskte niye bunu önerdi ki dedim moralim çok bozuk geldim eve

Kızlar ya ben normalde devlete gidiyordum doktorumu çok beğeniyorum. Ama cihazı biraz eski ve cinsiyet tahminini zor yaparım dedi. Bende yarına özele randevu aldım. 16+0 oluyorum. 4D ultrason varmış. Görür mü acaba cinsiyeti kesin bir tahmin yapabilir mi? Cinsiyet netleşmiştir diye düşünüyorum.
Kesin tahmin yapabilir bebeğin benimki gibi çok EDEPLİ bir bebek değilse. 🤣 inşallah benden daha şanslısındır ve saklamaz. 🙂

Bana imza imzalatmadi devlet hastanesi. Sadece iki kez direkt sıvıyı deyince moralim bozuldu birşey mi var ki acaba dedim yaştan dolayi korktum . Düşük riskte niye bunu önerdi ki dedim moralim çok bozuk geldim eve
onu herkese söylüyorlar uyarı yapmak zorundalar demekki .Benim de yaştan dolayı düşük riskli çıktı.şehir hastanesinde deftere imza atıırıp yazı yazdırdılar istemiyorum sıvı alımını diye

Yoktur diye dusunuyorum
Hayatım tetonoz aşıları 20. Haftadan sonra 😀
Ya beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıya

Ya beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıya
canım onlar arasınlar istedikleri kadar sen istediğin zaman yaptırabilirsin daha zamanı var nasılsa acele etme

Back
X