- 19 Ocak 2022
- 201
- 434
- 53
Günlerimiz aynı. Benimde 2. Gebelik iki gündür hissediyorum ben de bir kaç kez de olsa emin oldumBen hissediyorum son iki gündür çık daha belirginama benim 3. Gebelik ondan erken hissetmiş olabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlerimiz aynı. Benimde 2. Gebelik iki gündür hissediyorum ben de bir kaç kez de olsa emin oldumBen hissediyorum son iki gündür çık daha belirginama benim 3. Gebelik ondan erken hissetmiş olabilirim
Canım doğum günü alıyorlar ama sağlık harcamaları taksite bölünebilir sonrasında. Mobil şubeden taksitlendirme yapabilirsinkızlar özel hastanede doğum ücretini peşin mi ödüyoruz yoksa doğuma kadar taksite böldürebiliyor muyuz? bilgisi olan var mı
Günlerimiz aynı. Benimde 2. Gebelik iki gündür hissediyorum ben de bir kaç kez de olsa emin oldum![]()
Aa süperHarika bişeyevet günlerimiz aynıymış benim yarın randevum var çok heyecanlıyım
![]()
Aa süperbenim de 5 inde randevum
yarın bize de anlat büyümüş mü minnoş çok merak ediyorum bu günlerde nasıl oldular
sizin ki kız mı erkek mi
Zeynep Umay istiyordukKz olursa ne dusunmustunuz?
teşekkür ederimBende yarin soracagim dogum yapmayi dusundugum hastaneye gidip. Bi ay onceden falan fiyati kararlastirabiliyorsun ama odeme dogum gunu oluyor bildigim kadariyla. Ilk dogumumda o sekilde olmustu.
teşekkür ederimmCanım doğum günü alıyorlar ama sağlık harcamaları taksite bölünebilir sonrasında. Mobil şubeden taksitlendirme yapabilirsin
Benimde ikili testimde yaş riskinden ötürü düşük risk çıktı. Özeldeki doktorum sonuç temiz, bir sorun yok dedi. Zaten nipt testide yaptırmıştım. Devletteki nipt testine rağmen amniyosantez istersen yaptırabilirsin dedi. Yaş riski çıkması benim için beklenen birşeydi. Ama bana birsey imzalatmadı.Bugün benim de ikili tarama testimin sonuçlarına bakıldı. Düşük riskli çıktı. Devlet hastanesinde amniyosentezi formalite icabı bile olsa önermek zorundalar anladığım kadarıyla. Yaptırmak istemediğime dair kağıt imzaladım ben hatta. Bebeğin cinsiyetini sorduğumda yan döndüğünü bu yüzden göremediğini söyledi. İki hafta sonra görürüz dedi. Özeldeki doktorum ise erkek tahmininde bulundu. Sağlıklı olmaları tek önceliğimiz ama insan merak ediyor tabii![]()
Ayyy tabi canım o tarz evleri görünce, kendi evim gözümde bir anda parlamaya başlıyor.Kız tlc de temizlik hastalarıni izle evim mis gibi diyorsun o evleri görüncebenim avunma
![]()
Benim de tam 16 haftalık oldu ama birşey yok. Elimi koyup birsey hissetmeye çalışıyorum yine yok. Hani ikinci üçüncü hamileliği olanlar erken hissediyorduHisseden vardı sanırım burada bende hala tık yok 17. hafta![]()
Düşük riskli ve yüksek riskli olmak üzere iki gruba ayrılıyormuş zaten bu testin sonucu. Sıfır risk grubu var mı diye sordum. Yok dedilerBenimde ikili testimde yaş riskinden ötürü düşük risk çıktı. Özeldeki doktorum sonuç temiz, bir sorun yok dedi. Zaten nipt testide yaptırmıştım. Devletteki nipt testine rağmen amniyosantez istersen yaptırabilirsin dedi. Yaş riski çıkması benim için beklenen birşeydi. Ama bana birsey imzalatmadı.
Bana imza imzalatmadi devlet hastanesi. Sadece iki kez direkt sıvıyı deyince moralim bozuldu birşey mi var ki acaba dedim yaştan dolayi korktum . Düşük riskte niye bunu önerdi ki dedim moralim çok bozuk geldim eveDüşük riskli ve yüksek riskli olmak üzere iki gruba ayrılıyormuş zaten bu testin sonucu. Sıfır risk grubu var mı diye sordum. Yok dedilerBen 27 yaşındayım. Sonuçlara bakınca yaşın küçük zaten diye bir yorum yaptı özeldeki doktorum ama o yorumu çok sorgulamadım açıkçası. Yaş riskini bilmiyorum o yüzden
Amniyosentez için de devlet hastanesinde büyük bir deftere söyledikleri yazıyı yazdım ve yaptırmak istemediğimi ekleyerek imza attım. Şehir hastanelerinde süreç böyle ilerliyor olabilir belki.
Kesin tahmin yapabilir bebeğin benimki gibi çok EDEPLİ bir bebek değilse.Kızlar ya ben normalde devlete gidiyordum doktorumu çok beğeniyorum. Ama cihazı biraz eski ve cinsiyet tahminini zor yaparım dedi. Bende yarına özele randevu aldım. 16+0 oluyorum. 4D ultrason varmış. Görür mü acaba cinsiyeti kesin bir tahmin yapabilir mi? Cinsiyet netleşmiştir diye düşünüyorum.
onu herkese söylüyorlar uyarı yapmak zorundalar demekki .Benim de yaştan dolayı düşük riskli çıktı.şehir hastanesinde deftere imza atıırıp yazı yazdırdılar istemiyorum sıvı alımını diyeBana imza imzalatmadi devlet hastanesi. Sadece iki kez direkt sıvıyı deyince moralim bozuldu birşey mi var ki acaba dedim yaştan dolayi korktum . Düşük riskte niye bunu önerdi ki dedim moralim çok bozuk geldim eve
Yoktur diye dusunuyorumKızlarr günaydınnnAramızda henüz tetanoz aşısı olan yok sanırımm değil mi ?
Ya beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıyaYoktur diye dusunuyorum
Hayatım tetonoz aşıları 20. Haftadan sonra![]()
canım onlar arasınlar istedikleri kadar sen istediğin zaman yaptırabilirsin daha zamanı var nasılsa acele etmeYa beni sağlık ocağı doktoru darlayıp duruyor bayramdan sonra gel diye. acelesi ne anlamadım yani. perinatoloji kontrolünden sonra yaptırırım demiştim ayın 23üne yazmış beni aşıya