2014 Kasım Anneleri

Ya arkadaşlar okudukça kafam karışıyor siz rota aşısıyla ilgili ne düşünüyorsunuz Allah aşına bir fikir verin bebeğimi en az 3 yaşına kadar kreşe vermeyi düşünmüyorum evde virüs getirecek kardeşte yok ama kreşe giden bebeklerle haşır neşir olacak kızım dr umuza danışıp son karsrı vericem ama sizdenfe fikir almak istiyorum yaptıracaksam 3. Ay dolmadan karar verip yaptırmam lazımmış

Ya üşütmüyo mı? Evim gayet sıcak amA ben yine de korkuyorum. Üşüyor benimki üstelik küvetinin önünde elektrikli soba yakıyorum. Her gün yıkamYı çk istyorum hasta etmekten korkuyorum.

ben Fransa'dan getirtim canım Türkiye de kullandığım marka yok o yüzden tavsiye edeceğim bi marka da yok..Ama bizde çizimi sorun olmuyor çekiyorum odanın kapısını beline takıyorum çıkmazı süpürge bulasik is guc herseyi yapıyorum bence faydali bişey üstelik senin daha da ihtiyacın olacak artık

Abla nolsun buradan okudugun gibi
Orta yaramazlikta bir bebegim var
Esimle sorunlarim var, sutum azaliyor arada, humana icerek cozuyrm durumu
Oyle iste
:) 16 subatta ise baslayacam bende
Zayflamaya calisyrm

sorunlar gelir geçer sağlık olsun da gerisi ama er ama geç hallolur okumadım malesef msjları vaktim yok

iyi işyte ne güzel uslu kızınla gezmelere çıkarsan bize de gelin annesi belki benim oğlana bulaşır usluluğu biz hep evdeyiz bekleriz inşallah :)

birisi daha dedi Dr rota yi önermiyor diye anlamıyorum niye önermiyorlar ya..tarihini okudum ilk yapılan aşılar bebeklerde bağırsak düğümü yapmış sonra aşıyı durdurup yenisini üretmişler ve hiç sorun olmamış neden önermiyorlar Dr larıniz bi açıklama yapin arkadaşlar buraya yazıyorsunuz kafamı karışıyor.benim Dr yapalım dedi yan etkisi var mı dedim Hayır dedi açıklamasını yaptı ama sizin dolar neden önermiyorlar o doktorun bildiğini bizim ki bilmiyor mu anlamadım :))

Vay ortmek de iyi fikir
bende dokuz şubatta başlıyorum olunca dönem ile beraber kv de bakacak benim bebise de bırakıp gitmek zor olacak bilmiyorum nasıl olacak bazen düşünüp gözlerim doluyor ama çalışmak zorundayım onun geleceği için tek maaş ile geçinmek bu devirde zor valla yoksa..

Amin canım ,Rabbim seninde esine hayırlı risk kapilari acsin,gönlünün muradini versin.. ve evi olmayan herkese ev nasip etsin.

Gold Sma aynen.. :) uyku duzeni oturdu ayrica daha uzun uyuyor ,masallahı var.. sma her markette yok ama.

olsun ablam kızımı 40 günlük bbekken bıraktım ben de onlar için mecburuz tabi

olsun ablam kızımı 40 günlük bbekken bıraktım ben de onlar için mecburuz tabi
en çok benden uzaklaşır mi acaba diye düşünüyorum ama sonra da bi bebek annesinden uzaklasamazdiye düşünüyorum Sabah 8.30 dan 15.00 a kadar okulum öğle arası bir saat bölüm var evime 1 km uzaklıkta bi okula atandım gidip gelebileceğim ama ondan ayrılmak zor geliyor

Anam anam ayvayı yedik ozaman yaa daha 2. Aydayız biz ozaman

Ben yaptırdım bizimkide öneriyorum yan etkisi yok dedi..

hiçbişey olmaz benim kız hala koynumda yatmak istiyor valla

siz birlikte keyifli güzel zamanlar geçirin inş evel allah :)

benim yakin arkadaslarim yaptirmamisti canim karar verdim yaptirmayacaktim yeni guvenilir bir uzman doktor buldum hemen her seye ilac vermeyen bebegin sorununu anlayabilen hem de 8 cocuk annesi muayene biter bitmez rotayi sordu hemen yaptir dedi ben de ona guvendim ve bu sabah yaptirdim geldim..

Kizima montunu giydirirken basladi aglamaya saglik ocagina gidene kadar agladi kucagima da aldim fayda etmedi.. Keyfi yerindeyken ona dokunulunca cok huysuzlaniyor resmen oyle bir catti ki kaslarini koca insan gibi.. :) hehee minigim benimm sinirlenirmis de annesini de sinirlendirdi ama unuttum bile..

Masallah herkes calisiyor ben meslegimi elime alacakken yavrumu kucagima aldim o yuzden hic ise baslamayi dusunemedim ama boyle tek maasla da sadece kendimizi gecindirebiliyoruz hicbir birikimimiz evimiz arabamiz yok Allah saglik versin de gerisi gelir insallah..

Niye bunlari yazdim bilmiyorum sizleri seviyorum :) sizinle konusmak guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…