emzik almiyor benimki canim ondan zorlaniyorum ya emerek alisti emzik alsa ne rahat olurdu..Cnm bak mesela smdi oğlumun mama saati.brazdan mamasını içrmk içn uyandrcm içirip braz oyalayp yüzüstü beşiğine yatırp emziğini vericm ağzına.
mutlaka ki önce mızırdıck ağlıck kucaklama çk bağrmazsa,nazlanabilr ama sırtını sıvazlayp gaz ckartrken vurdgm hızda sırtna pışpışlıcm aynı andada beşiğin müzik kutusunu açyorm hu hu hu oğluma dye dye uyutuyorm.bnm yöntem bu.gözlrni ağız beziyle ört dha kolay geçş yapıyo uykuya.
ablam vaktim çok az burayı ve sizleri özledim ama vakit ayıramıyorum oğlumdan ev işlerinden
şu gaz sorunu olmasa herşey yolunda da onu ne yaptıysak çözemedik malesef
sizin nasıl iyidir inşallah ablacım
ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacak olsak hiç düşünmez ücretsiz izin alırdım. Bakıcı işi zor evet bizi bu dönemlik annem idare edecek sağolsun ama seneye benim de derdim.Benimde ayni ama kaarsizim haziran gibi mi baslatsam diye bakici bulmak da skntiiaileden kimsede yok
Siz ikincivay asisini.olfunuzmu bilmiyorumbama oglum sabah asi vuruldu oyke agliyo emerken bile agliyo bacagi aciyomu hilmiyotum.bu asi aci yapiyomuki susmamak kaydiyla agliyo cok huzursuz bugunu bi atlatsaydikUyumasina sevndim cnm ya
Bnmki suan uyumuo ugrasiyrm uyusun diye
Hickirik tuttu :)
Bol giydirmek iyi fikir aklima gelmemisti
Bende oyle yapayim
Biz iyiyiz cok şükür haftaya4.aya başlayacağız. 2haftadır azaldı gaz sorunu. Sizinde geçer inşallah
ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacak olsak hiç düşünmez ücretsiz izin alırdım. Bakıcı işi zor evet bizi bu dönemlik annem idare edecek sağolsun ama seneye benim de derdim.
Siz ikincivay asisini.olfunuzmu bilmiyorumbama oglum sabah asi vuruldu oyke agliyo emerken bile agliyo bacagi aciyomu hilmiyotum.bu asi aci yapiyomuki susmamak kaydiyla agliyo cok huzursuz bugunu bi atlatsaydik
Aynen canim zor amaev araba almadik hala.borcu yok pyuden idare etcez bir şekilde yakinlardan biri olmayinca ucaylik.çocuğu bakicita bırakmak.zor gerçektenBiz iyiyiz cok şükür haftaya4.aya başlayacağız. 2haftadır azaldı gaz sorunu. Sizinde geçer inşallah
ekonomik açıdan sıkıntı yaşamayacak olsak hiç düşünmez ücretsiz izin alırdım. Bakıcı işi zor evet bizi bu dönemlik annem idare edecek sağolsun ama seneye benim de derdim.
off ayni yaa bak sallamaninda sonu yok ayağa alistrdim sindo ondada uyumuyo kucakta sicaklik hissedince hep öyle istiyorlar bir yöntem bulursani söyleyin babada dört saat iyutulmaya calisilirmi yaa dunngece ondan birbucuga kadar salla yok uyumuyo gözleri kizariyo esniuo direniuo resmen
Of yaa hic sevmiyrm spor yapmayi
ben onu kndim ferahliuorum diye yapmistim.cocugada doktorun soylemside iyi olmuş yanlisyaapmiyormusum sağol canim basim agrynca gece uyuyamayinca yastgma.damlatrdim ama şuan uyumamak için bir yağ bulmaliyim:)çocuk kucagimda okadr iykum geliyor ki uyaninca sersemliyorum nerede çocuk kucagmdami besiktemo diyeSabah yazmıştım kızımın burnu tıkalı gece nefes alamadı diye, içim rahat etmedi doktora götürdük Allah'tan sadece burnu tıkalı başka bir şeyi yok.doktorumuz bu yastığına damlatılan okaliptus suyundan tavsiye etti eve gelince peteğin üstüne ıslak havlu koyup ona damlattım 3-4 damla. Allah'a şükür kızım rahat uyudu 2saat.sizede yazayım aklınızda bulunsun dedim
Sabah yazmıştım kızımın burnu tıkalı gece nefes alamadı diye, içim rahat etmedi doktora götürdük Allah'tan sadece burnu tıkalı başka bir şeyi yok.doktorumuz bu yastığına damlatılan okaliptus suyundan tavsiye etti eve gelince peteğin üstüne ıslak havlu koyup ona damlattım 3-4 damla. Allah'a şükür kızım rahat uyudu 2saat.sizede yazayım aklınızda bulunsun dedim
eczanede mi satılıyo ablacım biz de burun tıkanıklığı yaşıyoruz
ben onu kndim ferahliuorum diye yapmistim.cocugada doktorun soylemside iyi olmuş yanlisyaapmiyormusum sağol canim basim agrynca gece uyuyamayinca yastgma.damlatrdim ama şuan uyumamak için bir yağ bulmaliyim:)çocuk kucagimda okadr iykum geliyor ki uyaninca sersemliyorum nerede çocuk kucagmdami besiktemo diye
Masallh yavruya
Hic degismez insallh
Nadir cikar boylesi :) sanslisin
Ya üşütmüyo mı? Evim gayet sıcak amA ben yine de korkuyorum. Üşüyor benimki üstelik küvetinin önünde elektrikli soba yakıyorum. Her gün yıkamYı çk istyorum hasta etmekten korkuyorum.
iyi işyte ne güzel uslu kızınla gezmelere çıkarsan bize de gelin annesi belki benim oğlana bulaşır usluluğu biz hep evdeyiz bekleriz inşallah :)
Evet abla eczaneden aldık adı çölde-mix. Gündüz kullan dedi doktorumuz . Bide sabah akşam 10cc ıhlamur içir solunum yollarını yumuşatır dedi.aldır bence enişteye resmen bütün ev 3damla ile ferahladı:)
Inşallah değişmez canım. Hepimizin yavrusu uslu olsun annelerini üzmesin inşallah.
Yok canım şimdiye kadar birşey olmadı çok şükür. Ben hastaneden çıkıp eve geldiğimiz ilk günden beri hergün yıkıyorum. Tabi arada misafirlikte falan uyuyup kalıyor o zaman yıkanmıyor. Ben yılbaşı öncesi hep banyoda yıkıyordum havalar çok soğuduğu için şimdi odanın klimasını açıp orada yıkayıp giydiriyorum. Çok seviyor valla yıkanmayı bana çekmiş:))
Ohoo bol bol geziyoruz biz. Yılbaşında istanbul'a bile gittik :)) Abla srn ne tarafta oturuyorsun sana da gelelim bi gün:))
Uyumadan birşey yapilmiyoki hep yaninda duracksn
Bzmki hep uyaniyo bide her 10 dakikada bi gel git pışpışla
Nihalcim cold-mix mi söyledîğin? Birde ıhlamuru kendin demleyipmi verceksîn bizde çok çekyrz tıkanıklıktan uyku uyumuyo:-(Cnm geçmiş olsun hayırlısı ile anlatırsın inşallah, benim kızım kolunu kaldırıyordu sürekli ebe de koldan yapılan ağrı yapabilir demişti. Sende koluna dikkat et istersen o ağrı yapıyor olabilir.
Nihalcim cold-mix mi söyledîğin? Birde ıhlamuru kendin demleyipmi verceksîn bizde çok çekyrz tıkanıklıktan uyku uyumuyo:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?