• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

gelin valla birgeni de çağırırız ...
siteler cazibe merkezi civarında sen program yap yazarım ben sana açık adresi tlflaşırız ... gördüm ist olayıı :KK46:

Ee abla uzakta değiliz bende kurtuluş caddesinin oradayım ayy süper olur valla :))

Kızımın kakasında beyaz iplik tarzı dokular var ya.başına böyle bir şey gelen var mı?

Abla seni gören cennetlik:KK66: bebis cok mu yoruyor

çok gazlı bir bebek ablacım düzenimiz alt üst oldu olur tabi bebekle bunu tahmin ediyordum ama bu kadar zorlayacağını tahmin etmemiştim uykusuzluğa zaten alışkınım hamilelikten ama bu gaz sancıları atakları mahvetti beni
hadi iyisiniz yine cennetlik oldunuz haha

cebelleşiyoz işte halden anlayansın sen bilirsin siz asılsınız
Valla al benden de aynı. Bebdkler doğalı herkes yogun tabi forum çok hareketli değil.:) sen de pek katılamıyorsun gördüğğm kadarıyla. Ben de bazen okusam bile yazacak vakit olmuyo. Buldukca burdayım işte. İyi olmana sevindim. Bebişi de öperim.:)

Valla al benden de aynı. Bebdkler doğalı herkes yogun tabi forum çok hareketli değil.:) sen de pek katılamıyorsun gördüğğm kadarıyla. Ben de bazen okusam bile yazacak vakit olmuyo. Buldukca burdayım işte. İyi olmana sevindim. Bebişi de öperim.:)

biz e sizi öpüyoruz Allah kolay lık versin kardeş

Kızlar persembe günü 2. Ay asımızı olucaz calpol şurup mu veriliyor ası olmadan önce nasıl yapıcaz ası yaptıran anneler

Cnm geçmiş olsun hayırlısı ile anlatırsın inşallah, benim kızım kolunu kaldırıyordu sürekli ebe de koldan yapılan ağrı yapabilir demişti. Sende pkoluna dikkat et istersen o ağrı yapıyor olabilir.
Cnm geçmiş olsun hayırlısı ile anlatırsın inşallah, benim kızım kolunu kaldırıyordu sürekli ebe de koldpan yapılan ağrı yapabilir demişti. Sende koluna dikkat et istersen o ağrı yapıyor olabilir.
Tamam Canim dikkat ederim :) Hemsirenin ellerini tutuyo igne vurulurken yazik icim.eridi bida boyle fazla asi vurulcakmi uclu ? Diger ayki ucuncu aydaki asisi tek dimi ?

Kızlar persembe günü 2. Ay asımızı olucaz calpol şurup mu veriliyor ası olmadan önce nasıl yapıcaz ası yaptıran anneler
Canim verme bugun.iki doktorda calpol verme dedi asidan.once ama ben coktan vermistim yarim.cay kasigi sen verme onermiyolar yani

Canim verme bugun.iki doktorda calpol verme dedi asidan.once ama ben coktan vermistim yarim.cay kasigi sen verme onermiyolar yani
Tamam canım omzaman alıyım evde bulunsun Allah korusun çıkar falan o zaman müdahale ederim artık .. Yarım saat önce falan veriliyo falan diye duymuştum doğru mu emin olamamıştım

Serum fizyolojik içinde tuz var lütfen gözüne denemeyin. Kendi sütünü damlayan yada çay kompresi yapan anneler var
ben acilde çalıştım gözde yabancı cisim vakalarını hep sf le yıkardık(enjektöre çekip göze uygulardık)içiniz rahat kullanabilirsiniz

K
Tamam canım omzaman alıyım evde bulunsun Allah korusun çıkar falan o zaman müdahale ederim artık .. Yarım saat önce falan veriliyo falan diye duymuştum doğru mu emin olamamıştım
Evet atesi cikarsa ver ben asi vurulmadan bi saat once verdim.ama doktor verme dedi oyle yani :-)

arkadaslar selam, rotavirüs için cok konu gecmiş. ben de arastırmalardayım. ilaç firmasında çalışıyorum (ar-ge, patent ve iş geliştirme deneyimim var) ve bu nedenle detaylı bir şekilde araştırmaya çalışıyorum. rotavirüs aşısını ben yaptıracağım çünkü dünyanın önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan, ciddi denetimler yapan ve pek risk almayan FDA (amerika nın saglık bakanlığı gibi düşünün, ama bizimki gibi içleri boş değil) bu aşıyı rutin aşılar arasına koymuş:

http://www.cdc.gov/vaccines/schedules/downloads/child/0-18yrs-child-combined-schedule.pdf
buradan görebilirsiniz. FDA öyle bir kuruluş ki, orada ruhsatlı olması ve aşı takviminde yer alması benim için yeterli kriter diyebilirim söz konusu aşının. aynı şekilde EMA ( avrupa ortak saglık bakanlığı gibi düsünün) ki FDA den daha katıdır, onların listesine baktığımda ( http://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Pages/Scheduler.aspx ) bir çok avrupa ülkesinde bu aşı anne babaya sorulmadan uygulanıyor. dolayısıyla bizim düşünmemize pek gerek yok diye düşünüyorum. bu arada bir hatırlatma yapmak isterim, avrupa bizim için çok kritik. zira onların onay vermediği bir ilaca turkiye de ruhsat alınması mümkün değil..paylaşayım istedim..

ayrıca domuz olayını da su ilaçlardan ayrı tutun rica ediyorum. hastaneler bu virüsle enfekte olmuş bebeklerle dolu. benim tanıdıgım üç bebek var halihazırda. bence bunu da düşünün eger içinizde bu konuyla ilgili dert varsa. allah korusun ama bebeginize ciddi zarar verirse, en kötüsü ola ki bebeginizi kaybederseniz "domuz" ne kadar anlamlı olur sizin için??
yaa çok güzel yazmışsın..şu domuz olayında sana katılıyorum..her kesin kendi görüşü tabi ama sonuçta domuzu alıp keyif için yemiyoruz..

kızım iki aylık oldu ayın 11inde :):nazar:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 150
Back
X