2014 Kasım Anneleri

Oğlum emzik cok seviyor ama tutamiyor agzinda hala. Ben surekli elimle tutmak zorunda kalıyorum. Damakli emzik kullaniyoruz ondan mi kavrayamiyor acaba başka tip emzik alsam tutabilir mi
Biz bakkal emzigi dahil 4 çeşit emzik aldik avent'in emzigini aldi sonunda ama çok ugrastim ,öyle 2 güne alismadi haftalar sürdü. Sabirla denersen alir mutlaka
Sorum oglumun emerken ağlamasi memeyi çekip birakmasiydi kızlar. Doktora gittik dün debridat diye şurup verdi . Karnı ağrıyormuş gazı cokmus. Bana da süt ürünlerini yasakladi.
Canim ayni sorun bende de var bi kac haftadir memeyle kavga halindeydi 2 gündür de çok acikmadan almiyor ve gem emip hem ağlıyor ben atak olduğunu düşünmüştüm. .ilaç sonrasi rahatlama oldu mu?
Rota aşısı ishal için olduğundan yan etkisi kabizlik oluyor diye biliyorum. Bizde 1-2 hafta kabızlık daha doğrusu geç yapma ve bol ikinma oldu.bu hafta gecti eskiye döndü

Canim ince plastik uzun pipet gibi bir seyle kakasini yaptiriyorlar ama istersen bekleyebilirsin orda ya da sen zeytinyagi veya fitille yaptirabilursin hastanede..bence kataterden daha iyi bi secenek..bir seferinde cok huzursuzdu bebegim 3 gun kaka yapmamisti normal aslinda ama çok kivraniyordu acidan gliserin-kansuk fitil verdim (yarim)ve 5 dakika icinde fitille beraber yapti..

YARDIM LÜTFEN

Iyi pazarlar arkadaşlar:)
Bebegi sünnet olan yada bilgisi olan anneler yardiminiza ihtiyacim var..oglum pzt sünnet olmustu yazmıştım belki hatirlarsiniz..cuma sabahi şiddetli kanamayla şok olduk ve doğru doktora gittik.yatis yapildi ve tum gün takip altinda tutuldu.pansuman yapıldı kanama nereden tespit etmeye çalıştık ama bir daha kanama olmadi.doktor aksam üzeri ameliyathanede son kez kont etti gerek duysa dikiş atacakti ama çok iyi görünüyor gerek yok dedi..dün kanama hic olmadi. Biraz once azda olsa yine kanamasi oldu ve durdu..bir çok arkadaş erken sünnet yaptırdı bebegine bizim gibi bi durum yaşayan oldu mu???

Arkadaşlar ikizlerim 7 aylık hipp combiotik mama kullanıyorum 2 numaraya geçtik elimde 1 numara mama kaldı uygun fiyata yardımcı olmak isterim sahibinden com da ilanımda var eminim işinize yarar ben hiç problem yaşamadım aldıkları sürece mama verdim oğlum 8700 gr kızım 8000 gr

Canım malesef soruna yanıt veremeyeceğim, bir bilgim yok ancak bebeğine çok geçmiş olsn. Dilerim tekrarı olmaz ve kötü bir durum yoktur.

mydenizzz canım şurubu kullanalı daha 2 gün oldu. Iyi olmasını umud ediyorum. Su anda bi değişiklik yok. Oğlun için çok geçmiş olsun

Sana yazmistim ama alinti yapamamisim bizdede ayni sorun var korka korka besliyorum artik bagirsaklarindan tuhag bi ses geliyo bi basliyo aglamaya artik mosmor oluyor hatta eşime dedim debridat mi alip versem bi donem bende kullandim fayda etti Dr a sorcam bende kullanayim mi diye
Inşallah canım. Sen bilirsin debridat şurup nasıl? 2 gündür kullanıyoruz . Bende süt ürünlerini yemiyorum.

aynı sorun canım. Sana dq gaz ilacı falan verir muhtemelen. Allah yardımcimiz olsun

Çok sağol canım. Işe yarıyor demekki. Bu ay 600 gr almış . Doktor normal karnı agirdigi için emmiyor dedi ve bi surubu 1 ay kullanmami söyledi.

Canım malesef soruna yanıt veremeyeceğim, bir bilgim yok ancak bebeğine çok geçmiş olsn. Dilerim tekrarı olmaz ve kötü bir durum yoktur.
Cok tesekkur ederim canım. .bu 2 gun oncesine kadar her sey çok iyi gidiyordu sünnetle ilgili ne basitmis bebek sunneti diyordum ama kanama çok korkuttu bayilacaktim hastaneye vardigimizda..doktorumuz sakinleştirdi olabilirmis bu gibi durumlar öyle dedi.. umarim tekrari olmaz 2 gündür keyifsiz
mydenizzz canım şurubu kullanalı daha 2 gün oldu. Iyi olmasını umud ediyorum. Su anda bi değişiklik yok. Oğlun için çok geçmiş olsun
Sağol canim ..umarım faydasini görürsünüz şurubun ben 2 gündür huzursuz ona bagliyordum emmemesini umarım çabuk geçer

Dr un kilosuna iyi diyorsa iyidir ben hic yamanin kilosu şu boyu şu diye yazmiyorum buraya artik genetiğe gore boyu kilosu olacak senin bebek 600 gr alir normaldir başka birinin 1.500 alir o da normaldir bebekten bebeğe değişir
Çok sağol canım. Işe yarıyor demekki. Bu ay 600 gr almış . Doktor normal karnı agirdigi için emmiyor dedi ve bi surubu 1 ay kullanmami söyledi.

Dr un kilosuna iyi diyorsa iyidir ben hic yamanin kilosu şu boyu şu diye yazmiyorum buraya artik genetiğe gore boyu kilosu olacak senin bebek 600 gr alir normaldir başka birinin 1.500 alir o da normaldir bebekten bebeğe değişir
Evet ya tamamen genetik benim kızım daha anca 5 kg olmuştur ayın başında 4780 di dr normal diyor bana çekmiş kızım bende bebekken zayıfmışım sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil bebek doğmadan çok önemli sanıyordum önemli olan sağlıklı olması

Canım bizimki 23 günlükken oldu. Üroloji uzmanı bir tanıdık yaptı. Kanama olmadı hiç ama doktor amcamız normalde dikiş atılmıyo ben 4 tane attım dedi onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum. Dikiş döküldü kendisi. Bactropan isimli antibakterıyel bir krem vermişti onu kullandık 5 gün demişti ama ben bitene kadar kullandım. Doktor sorun yok dediyse sıkıntı yapma.

aynen canim benim kizmda oyle uc ay doldu5kilo 100 onemli olan saglikli olmasi cok şükür fotolardan senin kizin gibi tontis cikiyo ama gercekte oyle degil:)

Kızlar
Bebeği sadece anne sütü alanlar su verıyor musunuz bebişlerınıze. Ben sadece anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıye bılıyorum. Nitekim doktor da 6 ay su bıle vermicez dedi sadece emdiği için.

Fakat gelin görün ki su vermedıgım için kötü anne ilan edildim herkes bi laf söylüyor. Merak ettım sizler verıyor musunuz??? Bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Canım benım başımdada var öyle yok orası kurur burası kurur ver su dıyenler. Ama şöyleki bebegın ilk bir kaç dakika emdıgı ön süt susuzlugu gıderen süt. Sonrakı besleyıcı süt. Yanı suya gerek yok. Ben vermıyorum kim ne derse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…