2014 Kasım Anneleri

gazdan ozaman yaa canim bizdede oluyo arada gecer yaa kisa suresr İnsallah birde bi arkads soyledi bana burda saollsun ayaklarini bacaginin arasina alip yasla kendini dike yakin emzir gazini kendi cikartiyo ozaman
Anladım canım tsk. Birde onu denıyelım bakalım. Denemedgmz sey kalmadı şu gaz yuzunden. Zamanla gecıcegıne cogalıyo ya. İnan 2 aydr hep aynı seylerı yıyorum gaz yapmasn diye. Kurufasulye nohutu ozlicem aklıma gelmezdı. Hamile gbi aşeriyorum resmen

İyi aksamlar hanımlar epeydir goremiyodum malum bebis. İlk sayfadaki listede adim mevcut 30 ekim de sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım cinsiyet erkek.

Simdi bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum oğlum son 10 gündür çok huzursuz ne gece ne gündüz uykusu düzenli uykuya çalmakta zorlaniyo ve derin uyuyamiyo çok kısa surede uyanıp duruyor. Geceleri uyanınca emmek istiyor normalde Dr 11 den sonra son beslenmesi yaptır sabaha kadar uyur diyor ama önceden sadece 1 kere emmek için uyaniyodu emzirince uyuyordu simdi saat başı uyaniyor emiyo memeyle boğuşuyor resmen gazdan mi yoksa doymuyor mu anlamiyorum. Büyüme atağı diye bi şey okudum aslında sizlerin bebekleri de böyle mi derdi ne oğlumun?

Merhaba cani
Merhaba canim ayni gun dogum yapmidiz ama benimki kiz :) huysuzluklar bizdede basladi ben dis kasintilarina yoruyorum agzi surekli akmaya basladi artik ellerini ve eline ne gecse hirsla agzina goturmeye ve aglamaya basliyor her ay yeni yeni seylerle karsilasicaz

Emzik biberonu veya göğsünü ısırıyor mu emerken Benimki bu ara onu öğrendi canımı acıtıyor bazen. Diş belirtisi mi bu da

3 aya kdr kontrolsüz bi şekilde süt üretimi oluyormuş. Bu yüzden goguslerde sertlik doluluk hissediliyormus. 3 aydan sonra yetecek kadar uretiliyormus yani cocugun emdigine göre ayarlaniyormus. O yuzden artik pekk sertleşme olmuyormuş diye okumustum bir yerde...

göğüslerinin boş olması süt gelmez demek değildir canım. Geçen bi hemşire arkadaş demişti. Emzirirken bile süt olurmuş.

Teşekkürler bu detaylı cevap için
ben de anlamıyorum vermeyin denmesini. Zararı olduğunu hiç düşünmüyorum. Bir de bi sayfa - oğlumun sarılığı ile ilgili bir şeyler okurken - şekerli suyun sarılığı düşürdüğü bilinmekle beraber her hangi bir bilimsel araştırmaya dayanmadığını okumuştum. Mesela oğlumun öksürüğü var. Bir kaç yudum su verip boğazını temizlemesine yardımcı oluyorum.

acaba bu kesin ve net 3 ay mı? Benim bebeğim aralık bebeği yani henüz 2 buçuk aylık :)

Ay sormayı unuttum. Emzık ben avent anne gogus ucu olanndan aldm dogrumu. Nettede 1 yas oncesı damaksız 1 yasından sonra damaklı kullanılmalı diyo

Ben suyun bi zarari olduğunu dusunmuyorum susuz kalmasindansa su alsin daha iyi diyorum 40 miz ciktiktan sonra da hergun vermeye basladim canim

Yok canım kimse kimseyi atamaz forumdan. Ama belli ki arkadaş kendinden bahsettiğimizi anladı :) yani dilerim anlamıştır. Anlamadıysa da...... Ne diyim ki

Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...

Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
Biri farkında olmadan, ikisi farkında olmadan... Bu topiğin başından beri hep aynı ama. Neyse. Ben artık bu kişi hakkında yorum yapmayacağım. Kapandı bu konu benim için.

verilen cevapları okumadım..ama almak isteyen yoksa ilgilenirim

canmm topiğin yüzde doksanı resmen nefret etmiş kızdan..herkes tuaf bi omu normal yani..geç bile kaldık bence tepkimizi belli etmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…