- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Anladım canım tsk. Birde onu denıyelım bakalım. Denemedgmz sey kalmadı şu gaz yuzunden. Zamanla gecıcegıne cogalıyo ya. İnan 2 aydr hep aynı seylerı yıyorum gaz yapmasn diye. Kurufasulye nohutu ozlicem aklıma gelmezdı. Hamile gbi aşeriyorum resmengazdan ozaman yaa canim bizdede oluyo arada gecer yaa kisa suresr İnsallah birde bi arkads soyledi bana burda saollsun ayaklarini bacaginin arasina alip yasla kendini dike yakin emzir gazini kendi cikartiyo ozaman
Merhaba canim ayni gun dogum yapmidiz ama benimki kiz :) huysuzluklar bizdede basladi ben dis kasintilarina yoruyorum agzi surekli akmaya basladi artik ellerini ve eline ne gecse hirsla agzina goturmeye ve aglamaya basliyor her ay yeni yeni seylerle karsilasicazİyi aksamlar hanımlar epeydir goremiyodum malum bebis. İlk sayfadaki listede adim mevcut 30 ekim de sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım cinsiyet erkek.
Simdi bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum oğlum son 10 gündür çok huzursuz ne gece ne gündüz uykusu düzenli uykuya çalmakta zorlaniyo ve derin uyuyamiyo çok kısa surede uyanıp duruyor. Geceleri uyanınca emmek istiyor normalde Dr 11 den sonra son beslenmesi yaptır sabaha kadar uyur diyor ama önceden sadece 1 kere emmek için uyaniyodu emzirince uyuyordu simdi saat başı uyaniyor emiyo memeyle boğuşuyor resmen gazdan mi yoksa doymuyor mu anlamiyorum. Büyüme atağı diye bi şey okudum aslında sizlerin bebekleri de böyle mi derdi ne oğlumun?
Ben bile mükemmel denince hemen anladim :) mükemmel olmak herzaman zordur demiş kendisi...Aynen çuldırcaz bize de söyleyin
Emzik biberonu veya göğsünü ısırıyor mu emerken Benimki bu ara onu öğrendi canımı acıtıyor bazen. Diş belirtisi mi bu daMerhaba cani
Merhaba canim ayni gun dogum yapmidiz ama benimki kiz :) huysuzluklar bizdede basladi ben dis kasintilarina yoruyorum agzi surekli akmaya basladi artik ellerini ve eline ne gecse hirsla agzina goturmeye ve aglamaya basliyor her ay yeni yeni seylerle karsilasicaz
Bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Bir de neye göre nama veriyorsun. Yani kilo alma durumu mu? Sütünün yetmediğini mi düşünüyorsun - ki eğer böyle bir düşüncen varsa bu kanıya nasıl vardın? -? Mesela Yaman ın açlıktan ağladığını mı düşünüyorsun?
Çok soru sordum :) bu aralar sütüm az gibi. Yani göğüslerim çok boş geliyo. O yüzden soruyorum
anladım valla . :))))) attilarmi onu sayfadan. Sanki öyle bişey deniliyorduBen bile mükemmel denince hemen anladim :) mükemmel olmak herzaman zordur demiş kendisi...
Ya hala anlamadım kim kim., nolur yazsın biriniz özelden.Ben bile mükemmel denince hemen anladim :) mükemmel olmak herzaman zordur demiş kendisi...
Evet hatta isiriyor ve isirarak cekiyorEmzik biberonu veya göğsünü ısırıyor mu emerken Benimki bu ara onu öğrendi canımı acıtıyor bazen. Diş belirtisi mi bu da
göğüslerinin boş olması süt gelmez demek değildir canım. Geçen bi hemşire arkadaş demişti. Emzirirken bile süt olurmuş.
Teşekkürler bu detaylı cevap içinİlk ay mama çok çok.az.verdim hep memedeydi uyuyunca 10 dk sonra ağlayarak uyaniyodu tekrar tekrar emiyodu artik sürekli memede olduğundan sütte gelmiyordu.. Annem ve ablam çocuk acliktan agliyo mama vermiyosun kilo almiyo dediler.. Tamam dedim gittim mama yaptim bizimki saniyede.içti uyudu.. Dr a gittim kilo alimi az dedi mama yi ver dedi.. Basta emziriyodum her emzirme sonrasi mama veriyodum..Sonra pompa aldim bazen.emmek istemiyordu çünkü.. Simdi emziriyorum.üzerine sagdigim sütü veriyorum yetmediği yerde mama yapiyorum bazen baya geliyo sut gece sadece mama yiyo bazen 2-3 kez vermem gerekiyor.. Doymadigini nerden anliyorum dersen yaman la tanissan sende anlarsin kiyameti kopariyor tabi ister istemez biberona alistigindan memeyi kuvvetli çekmiyor..Bir hafta kadar sonra 4 aylik olacak bu aya kadar her ay 1 kilo aldi
ben de anlamıyorum vermeyin denmesini. Zararı olduğunu hiç düşünmüyorum. Bir de bi sayfa - oğlumun sarılığı ile ilgili bir şeyler okurken - şekerli suyun sarılığı düşürdüğü bilinmekle beraber her hangi bir bilimsel araştırmaya dayanmadığını okumuştum. Mesela oğlumun öksürüğü var. Bir kaç yudum su verip boğazını temizlemesine yardımcı oluyorum.eskiden hep veriyorlarmis bebeklere su. Şimdi niye vermeyin diyorlar anlamadım. Bu mesele yumurta ve tereyaği durumuna benziyor. Birkaç sene sonra yok pardon su verin derler. Acıbadem hastanesinde çok ünlü bir çocuk doktoru bir akrabama:" su içen bebekler daha çabuk konuşmaya başlar demiş."Ne derece doğru bilemiyorum.
acaba bu kesin ve net 3 ay mı? Benim bebeğim aralık bebeği3 aya kdr kontrolsüz bi şekilde süt üretimi oluyormuş. Bu yüzden goguslerde sertlik doluluk hissediliyormus. 3 aydan sonra yetecek kadar uretiliyormus yani cocugun emdigine göre ayarlaniyormus. O yuzden artik pekk sertleşme olmuyormuş diye okumustum bir yerde...
anladım valla . :))))) attilarmi onu sayfadan. Sanki öyle bişey deniliyordu
Ya Allah aşkına bi mesaj atın kim:) Deli olcam merakımdanYok canım kimse kimseyi atamaz forumdan. Ama belli ki arkadaş kendinden bahsettiğimizi anladı :) yani dilerim anlamıştır. Anlamadıysa da...... Ne diyim ki
Ben suyun bi zarari olduğunu dusunmuyorum susuz kalmasindansa su alsin daha iyi diyorum 40 miz ciktiktan sonra da hergun vermeye basladim canimKızlar
Bebeği sadece anne sütü alanlar su verıyor musunuz bebişlerınıze. Ben sadece anne sutu alan bebeklerde suya gerek yok dıye bılıyorum. Nitekim doktor da 6 ay su bıle vermicez dedi sadece emdiği için.
Fakat gelin görün ki su vermedıgım için kötü anne ilan edildim herkes bi laf söylüyor. Merak ettım sizler verıyor musunuz??? Bilgisi olan var mı ?
Yok canım kimse kimseyi atamaz forumdan. Ama belli ki arkadaş kendinden bahsettiğimizi anladı :) yani dilerim anlamıştır. Anlamadıysa da...... Ne diyim ki
sanki öyle bi yazisma gördüm de o yüzden sordum.Yok canım kimse kimseyi atamaz forumdan. Ama belli ki arkadaş kendinden bahsettiğimizi anladı :) yani dilerim anlamıştır. Anlamadıysa da...... Ne diyim ki
Biri farkında olmadan, ikisi farkında olmadan... Bu topiğin başından beri hep aynı ama. Neyse. Ben artık bu kişi hakkında yorum yapmayacağım. Kapandı bu konu benim için.Ya yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
verilen cevapları okumadım..ama almak isteyen yoksa ilgilenirimArkadaşlar ikizlerim 7 aylık hipp combiotik mama kullanıyorum 2 numaraya geçtik elimde 1 numara mama kaldı uygun fiyata yardımcı olmak isterim sahibinden com da ilanımda var eminim işinize yarar ben hiç problem yaşamadım aldıkları sürece mama verdim oğlum 8700 gr kızım 8000 gr
canmm topiğin yüzde doksanı resmen nefret etmiş kızdan..herkes tuaf bi omu normal yani..geç bile kaldık bence tepkimizi belli etmekteYa yanlış anlamayın ama ben bu kadar üstüne gidilmesini de anlayamadim. Üzüldüm acikcasi. Belki farkinda olmadan yapıyordu. Kötü niyetli biri gibi gelmedi bana. Yine de bilemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?