2014 Kasım Anneleri

E="_fiona_, post: 39438533, member: 413027"]Bebegim memeyi tutmadi tum ogunler mama yiyor cok degil o yuzden ki cogu zaman hele şu aralar onu bile yemiyo bi ataklarda anlamadim

Kac aylik oglun benim ki bir hafta sonra dort olacak zaman zaman oluyomus beslenmek istememe bu ara benimkide mama yemek istemiyor bugun oyunla yedirdim agladim sinirden uzuluyorum doktor biseyi yok diyor[/QUOTE]
Ay canm ayni sikinti bizdede var 9 gun sonra 3 ay olucacz ta 2.ay kontrolumuzde doktor artik 3 saatte 120 cc ver dedi ama biz oyle istahsiz ki 90 cc zor iciyor cok uzuluyorum bende denemedigimiz mama kalmadi

oğlum 3 aylık canm . Bizdeki durum gazdan .karnı sert çocuğun.

Canim dördüncü aya girdigimizden beri benim oğlum da mememi tutup tutup bırakıyor bi süre böyle yaptıktan sonra tam anlamıyla emmeye başlıyor sanki yeni keşfettiği bir oyun gibi ama ağlamiyor benim ki
Aglamiyorsa sorun yok şükür canım. Bizimkiağlıyor .2 gündür şurup veriyorum. Değişen bişey olmadı ama bekliyorm etkisini.

demek inatçi tospaa bu. maşallah nasıl da tatlı :))
ayışığı ne yağtınız, hala beslenmiyor mu
Canim.yavas yavas aliyo artik mama.anne sutu karisik veriyorum valla.o.inatci bu iste bide dalga gecer gibi gulmesi yokmu bitiyorum

Tavuklari pisirmiseemmm pusatida biberona alistirmiseemm teyy teyy teyy kizlar acayip.mutluyum yani bi oglumu.kucagima aldigimda bu.kadar mutlu.oldumu hatirliyorum bide bugun oglum.artik.biberonu bes dakkada olsa aliyo oh rahatladim valla yaa evde bayram.havasi var yani dilber teyzeaininde sarkisini.indirdim artik ben.soylemiyorum.dilber teyzesi soyluyo oglum.uyuyo

Hafı hayırlı olsun
Nasl alistirdin :)

Aglamiyorsa sorun yok şükür canım. Bizimkiağlıyor .2 gündür şurup veriyorum. Değişen bişey olmadı ama bekliyorm etkisini.
Benimkide ağlıyor ya kucakta susardi susmuyor gurultudan farklı sesler geliyor karnından emerken vurup duruyor eliyle ayaklar durmuyor çok asabi oldu çarşamba gidecez inşallah tam 3 ay olacak rota için boy kilo takibi bakalım artık ne verirse

Bugün yeni bir şey öğrendi mete beyim üstelik göğüs acılarım yeni geçmişken. Damakları ile tüm gücünü kullanarak göğüs ucumu kıstırmak dişler çıkınca ne olacak acaba..

2 gündür oğlumda aynen anlattığın gibi damaklarıyla göğüs ucumu öyle bir kıstırıyor ki anlatamam üstelik kıstırıp kendine doğru çekiyor, ağzından çıkaramıyorum göğüs ucumu. Çok fena acı veriyor, memeden çekincede öyle bir ağlıyor ki eşimle dakikalarca susturamıyoruz. Resmen oynuyor göğüs ucuyla, napıcaz bu durumu bilemiyorum. Inşallah bir an önce unutur bu yaptığını.

Hele oyuncak ayisi elleyemecek kadar uzaktaysa söyleniyor söyleniyor aglamaya basliyo yanina yaklastiriyoruz bütün ayaklarini emiyo yaliyo vuruyo ona pusetede asla oturmuyoruz ayicik ahmet oturuyor biz kucakta ona yumruk salliylruz
Onun laf atmasını sevsinler, laf atmayı da biliyor bıcırıklar

ayy cok sevindim yaa cok sukurr hadi alisti

Ayy benim fİstigimda yarim saate anca doyuyo oynuyo etrafa bakiyo gulucukler atiyo kendi caplarinda yaramazlik yapiyorlar :)birde gece emerken artik etrafi inceliyo onceden emer uyurdu hergun yeni huylar cikiyo:)
Hele oyuncak ayisi elleyemecek kadar uzaktaysa söyleniyor söyleniyor aglamaya basliyo yanina yaklastiriyoruz bütün ayaklarini emiyo yaliyo vuruyo ona pusetede asla oturmuyoruz ayicik ahmet oturuyor biz kucakta ona yumruk salliylruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…